industriële ventilator

Score nu bij de Action: Déze stoere, industriële ventilator!

De zomer. Zonovergoten dagen, eindeloos blauwe luchten, en… zweetdruppels? Niet voor jou! Dit jaar ga je die snikhete middagen en tropische nachten te slim af zijn. Hoe dan? Met een koele bries, midden in jouw woonkamer of slaapkamer. De online Action-shop verkoopt namelijk nu een super stoere, industriële ventilator!

Over deze industriële ventilator

Zit jij straks bij de eerste hittegolf in de koelte? Mogen jouw zomernachten doorwaakt worden met een zalige zucht wind in de slaapkamer? Onderneem alvast actie! Met een opmerkelijk apparaat – een stoere, industriële ventilator. Nu te scoren bij de online Action shop voor maar €29,95. Geen saai exemplaar, maar een juweeltje dat je huis een upgrade geeft.

Denk aan eerdere zomers. De gloeiende hitte. De verzengende lucht. Toen waren alle ventilatoren in notime uitverkocht. Zelfs de oerlelijke. Dat ga jij dit jaar anders doen. Je huis verdient beter… En de eenvoud van deze ventilator zal je verbazen. Kantel ‘m, stel ‘m in zoals je wilt. Geen hogere wiskunde, maar een kinderlijk eenvoudige bediening. Zelfs zijn onderstel is ontworpen voor stevigheid. Kies uit drie koelstanden, bepaal je eigen comfortniveau. Hoe cool is dat?

Dus, voordat de hitte ons land binnenvalt, wees je anderen te slim af. Wacht niet tot zelfs de minst aantrekkelijke ventilatoren de deur uitvliegen. Investeer nu in deze stoere, industriële ventilator. Zorg dat je bent voorbereid op de oplopende temperaturen. Dan zit jij straks in de koelte, terwijl de rest van de wereld zweet. Jij bent straks klaar voor de zomer. En je huis ook. Met deze ventilator van de Action. Handig, stijlvol, en bovenal, koelend.

Let op: Deze ventilator is alléén online verkrijgbaar! Voor meer info klik op onderstaande button.

Industriële Ventilator Action
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: De Action verkoopt nu déze geweldige olijfgroene hangmat met standaard

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker