Placeholder

Hou je van lezen? Dat komt goed uit!

Want Ako.nl heeft heel veel afgeprijsde boeken in de webshop staan! We hebben een leuke collectie voor je uitgezocht: spaar alvast een voorraadje voor de (mei) vakantie bij elkaar.

Want Ako.nl heeft heel veel afgeprijsde boeken in de webshop staan! We hebben een leuke collectie voor je uitgezocht: spaar alvast een voorraadje voor de (mei) vakantie bij elkaar.

Zit jouw favo boek niet in de onderstaande selectie? Kijk dan op  www.ako.nl of jouw lievelingsboek in de aanbieding is!

Klik op de boeken voor meer informatie, of om ze te bestellen.

Het ijzig hart, Almudena Grandes
Van € 29,95 voor € 19,95

In Het IJzig Hart vertelt Amuldena Grandes over drie generaties van twee families tegen de achtergrond van de Spaanse burgeroorlog en de tijd daarna. Een fantastisch, meeslepend verhaal over wraak, oorlogservaringen en bijna onmogelijke liefdes.

 

 

De held, Jessica Durlacher
Van € 24,90 voor € 12,50

Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld – of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bos oog in oog komt te staan met een verkrachter. Niet lang daarna worden zij en haar familie ’s nachts op gewelddadige wijze overvallen in hun huis. Dan doet Sara een gruwelijke ontdekking. Alles wat ze heeft geleerd over goed en kwaad lijkt niet meer te gelden. Er blijft voor Sara niets anders over dan het nemen van een dodelijk besluit.

  

Het vrolijke zomervoorleesboek, Marianne Busser
Van € 12,50 voor € 9,99

In deze vrolijke bundel staan versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei dingen die in de zomer spelen.

 

Twilight, Stephanie Meyer
Van € 14,99 voor € 10,00

Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Wat is er met Edward aan de hand? Wat is zijn geheim?

 

 

 

Het geheim van de witte wolvin deel 1, H. Loevenbruck
Van € 18,95 voor € 14,95

Er was eens…
… in een ver verleden, in een mysterieus land, een jong meisje: Aléa. Als zij een geheimzinnige ring aantreft aan de vinger van een dode, ontdekt ze algauw dat ze met die ring over bijzondere krachten beschikt. Ze blijkt de erfgename te zijn van de eeuwenoude, mysterieuze kracht van de machtige Samildanach, de Saîman. De vondst van de ring blijft echter niet onopgemerkt en het duurt niet lang of verschillende groeperingen zitten het meisje op de hielen…

 

Ode aan de aarde. Ode aan jou, Pamela Kribbe
Van € 24,50 voor € 19,50

Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheid dat de Aarde een bezield wezen is, met een levend bewustzijn? Als dat zo is, zou je dan niet willen weten wat de Aarde ons te vertellen heeft over wie zij is, en over wie wij zijn? In dit boek vind je boodschappen van de Aarde, via innerlijk contact ontvangen.

 

 

Britannia Road 22, Amanda Hodgkinson
Van € 19,95 voor € 15,00

De Poolse Silvana en haar man Janusz worden door de oorlog van elkaar gescheiden: hij moet in dienst en zij probeert vergeefs naar haar familie terug te keren. Zes jaar lang overleeft zij met haar zoontje onder erbarmelijke omstandigheden in de bossen.

Uiteindelijk wordt het gezin in 1946 in Engeland herenigd. In hun nieuwe huis aan Britannia Road 22 proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar zowel Silvana als Janusz worden achtervolgd door geheimen uit hun verleden die ze voor elkaar verborgen proberen te houden.