Handig: zo kun je stopcontacten en snoeren mooi afwerken

Handig: zo kun je stopcontacten en snoeren mooi afwerken

Veel mensen krijgen en spontaan de kriebels van: lelijke snoeren in huis. Hoog tijd om daar iets aan te doen. Met deze leuke ideeën kun je stopcontacten en snoeren mooi afwerken.

Veel mensen krijgen en spontaan de kriebels van: lelijke snoeren in huis. Hoog tijd om daar iets aan te doen. Met deze leuke ideeën kun je stopcontacten en snoeren mooi afwerken.

Creatief met snoeren

Een lang snoer maakt de boel er vaak niet mooier op. Ook verzamelt stof zich rondom snoeren die op de vloer liggen, of ze raken in de knoop. Plak de snoeren vast met stickers in de vorm van blaadjes zoals op de foto hierboven of – als je écht creatief bent – maak er een mooie skyline van.

Creatief met een lichtknop

Met een kleine muursticker wordt een lichtknop of stopcontact een grappig element in je woning.

Heb jij twee linkerhanden? Dit zijn 5 handige hacks voor klusjes in huis

Weg met snoeren en stekkerdozen

Iedereen heeft wel een verzameling aan snoertjes of zo’n grote sfeerloze stekkerdoos. In de voorbeelden hieronder zie je hoe snoeren en stekkerdozen weggewerkt kunnen worden. Alleen de vrolijke kist of doos, ongeveer de maat van een schoenendoos, is nog zichtbaar. Met lege wc-rollen kun je ook veel snoeren wegwerken.Vintage internetrouter

Vind je de internetrouter maar een lelijk ding? Stop hem weg in een oude boekenkaft. De warmte en snoertjes kunnen aan de achterkant eruit. Een oude boekenkaft kun je waarschijnlijk op een rommelmarkt vinden. Je hoeft alleen het binnenwerk van het boek los te maken.


Klein sprookjeshuisje

Als je een handige man hebt, kun je hem misschien vragen of je ook zo’n schattig sprookjesdeurtje mag hebben.


Nu je toch zo lekker bezig bent: vijf ideeën om je meubels op te knappen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Peter van buddyjaap -
  Beste eigenaar van vriendin.nl, Het viel mij op dat jouw branche is geraakt door de recente crisis. Of misschien is je vakantie uitgesteld door het virus. De extra tijd die u overhoud biedt grote kansen! Ik ben Pieter van buddyjaap.nl en wij hebben speciaal voor mensen als jouw een programma ontwikkeld. In ons programma krijgt u een stap voor stap uitleg om een stabiele inkomstenbron op te bouwen. Naast uw huidige baan/werkzaamheden. Hierdoor kunt u in een paar dagen iets opbouwen waar je jaren lang inkomsten uit ontvangt. Dit met minimaal onderhoud! Hoe het werkt leg ik allemaal uit op mijn website buddyjaap.nl De methode is: 100% legaal en lange termijn gericht. Vriendelijke groet, Het team van buddyjaap.nl
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Una Kershner -
  Happy New year
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Mario -
  The #1 Best Dog Bed Of 2021 Get yours now, we're currently having a sale & Free Shipping Shop now: dogloverclub.store Handig: zo kun je stopcontacten en snoeren mooi afwerken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ardor -
  Mooie voorbeelden! Maar het is wel een sprookje dat vrouwen niet handig genoeg zijn om zonder man zo'n schattig sprookjesdeurtje te maken? ;-)
  Beantwoorden