Zou jij zo lang wachten?

Ervaring: Ik ben zijn Maitresse

Babs heeft al negen jaar een verhouding met een getrouwde man. Nadat hij twee keer bij haar is ingetrokken, woont hij inmiddels weer bij zijn gezin. Maar hij blijft Babs wel stiekem ontmoeten.

Babs heeft al negen jaar een verhouding met een getrouwde man. Nadat hij twee keer bij haar is ingetrokken, woont hij inmiddels weer bij zijn gezin. Maar hij blijft Babs wel stiekem ontmoeten.

“Al negen jaar wacht ik op mijn minnaar”

“Ik ben zo verdrietig. Het is nu zes maanden geleden dat Jeroen voor de tweede keer terug is gegaan naar zijn vrouw. Hij miste zijn kind. Het deed zo’n pijn toen ik hem met zijn koffers weer zag vertrekken. Iedere dag voel ik die pijn nog alsof hij net weg is. Ook al zie ik hem nog regelmatig, ik blijf me rot voelen. Er een punt achter zetten kan ik gewoon niet, ik hou zielsveel van die man! Hoewel hij toch voor zijn thuissituatie heeft gekozen, kan hij mij ook niet loslaten. Ooit zullen we echt definitief samen zijn beloofde hij, maar nu was de tijd er nog niet rijp voor. Wanneer dan wel?”

Lichte paniek

“Jeroen en ik hebben elkaar op de werkvloer ontmoet. Hij is mijn baas, of eigenlijk hij wàs mijn baas. Na de wekelijkse borrel op vrijdagmiddag bleven we wat langer zitten dan de anderen. Dat we elkaar opeens kusten, kan ik niet verklaren. We konden het altijd prima met elkaar vinden, maar er was nooit sprake geweest van flirten of avances. Misschien hadden we allebei een wijntje te veel op. Na die kus hebben we nog een tijdje zitten kletsen en daarna ben ik naar huis gegaan. Het hele weekend heb ik er niet meer aan gedacht. Het betekende niets. Ik was niet verliefd, het was gewoon gebeurd. Pas op maandagmorgen toen ik weer naar kantoor ging, stond ik er bij stil wat er gebeurd was. Jeetje, als hij maar nergens over begint, dacht ik nog. Maar hij riep me al snel in zijn kamer om het er over te hebben. Het had niet mogen gebeuren. Hij wist ook niet wat hem bezielde, want hij hield van zijn vrouw. Ik lachte om de lichte paniek in zijn stem en overtuigde hem ervan dat hij zich nergens druk om hoefde te maken, dat ik het incident allang weer vergeten was. De hele week hebben we gewoon weer fijn met elkaar kunnen werken, niks aan de hand. Totdat het op vrijdag na de borrel weer gebeurde. Echt, het was niet gepland, maar er heersde wel een bepaalde spanning tussen ons die middag. Waarschijnlijk dachten we beiden onbewust terug aan wat er die week ervoor gebeurd was.”

Smoorverliefd

“De eerste maanden bleef het bij een beetje zoenen op de vrijdag na werktijd, maar daarna kwam hij ook bij mij thuis. We vreeën de sterren van de hemel, het was één en al passie. Ik was nog niet verliefd, maar ik voelde me wel prettig bij hem. We hadden het niet over een toekomst samen, we spraken eigenlijk nooit over onze gevoelens. Pas toen hij in de zomervakantie drie weken met zijn vrouw naar Griekenland ging, besefte ik dat ik hem enorm miste. Na drie lange weken was het geweldig om hem weer te zien op kantoor. Hij zag er zo goed uit met zijn bruine gezicht, ik kon hem wel opvreten. Maar ik moest me natuurlijk inhouden. Niemand op kantoor had in de gaten wat er speelde tussen ons. Toen hij ’s avonds met me mee naar huis ging, vertelde hij dat hij mij ook zo gemist had. Hij stelde voor de verloren tijd in te halen en dat weekend lekker een hotelletje te pakken in Scheveningen. Het waren heerlijke dagen. Van onze plannen om lange strandwandelingen te maken en lekker te gaan stappen, kwam niets terecht. We zijn de hotelkamer bijna niet uitgekomen. Na dat weekend was er geen houden meer aan, we waren smoorverliefd. Hij kwam steeds vaker stiekem even langs, al was het soms maar voor een halfuurtje. We belden veel en schreven ellenlange liefdesverklaringen.”

Voor het blok

“Onze verhouding duurde al drie jaar toen het aan me begon te knagen. Ik zou hem zo nooit voor me alleen hebben. Als hij zo verliefd op me was, waarom verliet hij zijn vrouw dan niet? Hoe kon hij zeggen dat hij van haar hield als hij haar zo belazerde? Steeds vaker liet ik Jeroen weten dat ik het op deze manier niet meer zag zitten. Ik heb hem uiteindelijk zelfs voor het blok gezet. Dat, als hij met de kerstdagen nog bij zijn vrouw zou zitten, ik ermee zou kappen. Hij moest enorm geschrokken zijn, want binnen een week stond hij met z’n koffers op de stoep. Hij had voor mij gekozen! God, wat was ik gelukkig. En wat waren we de eerste weken door het dolle heen. Een maand later zou het kerst zijn en ik keek er zo naar uit om dit met mijn grote liefde te vieren. Het werd echter mijn ergste Kerstmis ooit! Een week ervoor begon hij steeds meer op mij te vitten. Mijn flat was te klein, mijn koffiebekers dronken niet lekker, de handdoeken thuis waren veel zachter… Het was te belachelijk voor woorden waar hij zich druk om maakte. Een dag voor kerst vertelde hij dat hij zijn vrouw en zijn mooie, grote huis miste. Hij hield wel van mij, maar hij trok het gewoon niet meer. En weg was hij. Ik was des duivels, hoe kon hij me dit aandoen?”

Ik heb me na de feestdagen ziek gemeld. Ik was tot niets in staat en wilde hem niet zien. Toch maakte mijn hart een sprongetje toen hij na een paar dagen belde dat hij langs wilde komen. Zie je wel, hij had zich vergist. Hij zou terugkomen. Helaas kwam hij vertellen dat ik overgeplaatst kon worden naar een andere afdeling. Het zou beter zijn, zo konden we afstand van elkaar nemen. Het was te pijnlijk om elkaar dagelijks op kantoor te moeten zien. Bovendien stond zijn vrouw erop dat ik ontslagen zou worden. Dat kon hij natuurlijk niet maken, dus dit leek hem de beste oplossing. Het was alsof ik een klap in m’n gezicht kreeg. Ik was niet alleen mijn grote liefde kwijt, maar verloor ook mijn vaste werkplek. Er tegenin gaan had weinig zin, hij was immers de baas en zijn wil was wet. Toen ik zo’n drie weken aan mijn nieuwe bureau zat en hem alleen af en toe in de gang was tegengekomen, stond hij opeens voor m’n deur. Hij huilde en had enorm spijt van wat er gebeurd was. Hij had me zo gemist en kon niet zonder mij. Toen hij me knuffelde, was ik als was in zijn handen. Mijn hart smolt, ik kon hem gewoon niet weerstaan.”

Moeilijke periodes

“We gingen op de oude voet verder, maar het werd steeds lastiger om elkaar te zien. Zijn vrouw vertrouwde hem voor geen meter en belde bij wijze van spreken iedere minuut van de dag om te vragen waar hij uithing. Soms lukte het om ongestoord een paar uurtjes van elkaar te genieten, maar het kwam ook regelmatig voor dat ik hem maar een halfuurtje per week zag. Natuurlijk, het was niet ideaal, maar ik wilde hem ook niet kwijt. In moeilijke periodes vroeg ik me af waar deze affaire ooit naartoe zou gaan… Waarschijnlijk naar niets, maar ik accepteerde de situatie zoals die was. Want ik hield van hem. En ik hou nog van hem. Toen hij vertelde dat zijn vrouw zwanger was, stortte mijn wereld in. Maar de deur wijzen kon ik hem niet, ik weet het, het is slap. Maar liefde maakt blind en ik geloofde hem wanneer hij mij beloofde dat hij op den duur toch weg zou gaan bij haar. Hij kon niet aangeven wanneer dat was, maar hij zou het echt doen. En toen hij op een dag weer met zijn koffers aan kwam zetten, wist ik dat ik er goed aan had gedaan om op hem te wachten. Mijn geduld werd eindelijk beloond. Dit keer zou het goed gaan. Hij had er nu zèlf voor gekozen, want de vorige keer had ik hem min of meer gedwongen. We gingen op huizenjacht, we maakten wilde plannen voor de toekomst… Wat hadden we het geweldig!

Na vijf maanden hield hij het voor gezien. Hij miste zijn zoontje, want zijn vrouw deed er alles aan om het contact tussen hen zo beperkt mogelijk te houden. Ik heb hem nog proberen over te halen. Hij moest doorbijten, het zou heus wel goed komen met een bezoekregeling. Maar hij was vastberaden. Hij stelde voor om gewoon verder te gaan zoals we altijd hadden gedaan. De tijd was er nu nog niet rijp voor, maar het zou ooit goed komen tussen ons. Ik was ontroostbaar en tegelijkertijd ontzettend kwaad. Ik wilde niet als zijn minnares door het leven gaan, maar als zijn vrouw. Nee, dit zou een definitief einde betekenen van onze relatie.”

Nog even geduld

“Drie weken lang heb ik niets van hem gehoord. Het was akelig stil in huis. ’s Avonds werd ik gek van de gedachte dat hij nu met haar knusjes op de bank zou zitten, dat hij haar in zijn armen zou nemen en berouw zou tonen. Ik voelde me afschuwelijk en vreselijk misbruikt. Maar toen hij plotseling weer langskwam, won mijn liefde het van mijn boosheid. Zijn situatie thuis was er niet beter op geworden. Hij hield van mij en was alleen maar terug naar huis gegaan voor zijn kind, met zijn vrouw zou het toch nooit meer wat worden. Of ik nog even geduld kon hebben totdat zijn zoontje wat ouder zou zijn? Of ik alsjeblieft nog op hem wilde wachten? Natuurlijk wilde ik dat. En we pakten de draad van onze relatie weer op. Hoe moeilijk het ook was, want hij kon nauwelijks thuis wegkomen. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat hij toch nog een weekje met mij naar Spanje kon, weet ik echt niet.

We genoten van een heerlijke vakantie en bespraken uitvoerig hoe wij straks onze toekomst zouden invullen. Maar toen zijn vrouw hem op het vliegveld stond op te wachten, schrok hij zich kapot. Hij siste dat ik niet naast hem mocht lopen en maar met de trein naar huis moest gaan. Het was te gek voor woorden. Zijn vrouw had ons toch gearmd bij de bagage zien staan, ze wist toch dat hij haar al die tijd bedrogen had met mij. Liet hij me nu weer in de steek? Pas een week na onze liefdesvakantie hoorde ik weer wat van hem. Hij moest even de chaos thuis op orde brengen, maar hij was bezig met zijn definitieve vertrek. Echt, alles zou goed komen. Hoewel ik de hoop eigenlijk heb opgegeven dat hij écht voor mij kiest, kan ik geen weerstand bieden aan zijn bezoekjes. Ik geloof echt dat hij van me houdt, maar heb ook sterk het gevoel dat hij het eigenlijk wel best vindt zo. Thuis is de situatie niet ideaal, maar dankzij de romantische uurtjes met mij kan hij het er uithouden. Ik weet dat het beter is om er mee te stoppen, maar ik kan het gewoon niet. Nog niet. Ik hou van hem, hij is mijn droomman. En wat als hij het echt meent dat hij in de toekomst bij zijn vrouw weggaat? Het zou zonde zijn als ik er nu de brui aan geef terwijl zijn bedoelingen wel serieus zijn.”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij zo lang wachten?

 • Lindsay84
  Lindsay84 -
  Ookal zou ik zo gek zijn op iemand, ik zou echt het gevoel hebben dat hij me voor de gek zou houden! Hij eet van 2 walletjes...eens moet je voor jezelf kiezen
  Beantwoorden
 • joysky
  joysky -
  na de eerste keer dat hij weg was, zou ik hem niet terugnemen. jij moet voor jezelf kiezen en doorzetten voor een leven zonder hem
  Beantwoorden
 • judith veenstra
  judith veenstra -
  hij eet van 2 walletjes, altijd maar wachten tot hij tijd voor jou heeft...........
  Beantwoorden
 • gaby-engel
  gaby-engel -
  ik heb in zo'n soort situatie gezeten .. hij bleek met mij vreemd te gaan. Dat verklaarde waarom zijn moeder me altijd zo vals aankeek. Nadat hij het had opgebiecht bleef ik toch nog drie maanden toen ik zag dat hij maar niet voor mij koos heb ik het definitief beëindigd. Zijn woorden waren ik hou van jou maar ook van haar en wil je allebei....
  Beantwoorden
 • laura_arual
  laura_arual -
  Ik vind mezelf teveel waard om zo als tweede viool te spelen. Nee hoor, of hij gaat voor 100% voor mij of helemaal niet. Zal even moeilijk zijn maar ik vind wel iemand anders.
  Beantwoorden
 • sylvia.oudenalder
  sylvia.oudenalder -
  Dat loopt helemaal fout....ga nooit met getrouwde mannen in zee
  Beantwoorden
 • Connie Verduijn
  Connie Verduijn -
  Ik zou mijn man niet met 'n ander willen delen!Hij moet voor 100% voor mij gaan.
  Beantwoorden
 • marcia30
  marcia30 -
  liefde maakt blind:inlove:
  Beantwoorden
 • liveyourdreams
  liveyourdreams -
  dit duurt al veel te lang - je houdt jezelf voor de gek - hij kiest nooit -
  Beantwoorden
 • janneke.dijk
  janneke.dijk -
  Ik zelf zou het nooit kunnen voor mijn eigen eerlijkheid tegen over mij zelf en tegen over die andere vrouw.
  Beantwoorden
 • malika28
  malika28 -
  ik zou de man waar ik van hou niet kunnen delen..
  Beantwoorden
 • Roman73
  Roman73 -
  Heb zelf in zo'n situatie gezeten en heb er na een jaar een punt achter gezet, ondanks alles wat ik nog voor hem voel!
  Beantwoorden
 • christinecc1
  christinecc1 -
  Hij weet er wel handig misbruik van te maken dat jij zo gek op hem bent. En hij kan ongestraft van twee walletjes blijven eten, want hij weet dat jij toch wel op hem wacht. Hoe zou hij reageren als je die zekerheid van hem ging ondermijnen? Kiest hij dan voor jou of voor haar? Het enige dat je op dit moment te verliezen hebt is je zelfrespect. Je verdient echt beter dan dit...
  Beantwoorden
 • trust
  trust -
  Zou wel lang op een man willen wachten maar niet een man die al getrouwd is, daar ben ik heel duidelijk in, afblijven, wat voor reden het ook heeft, hij is al voorzien dus bij uit de buurt blijven
  Beantwoorden
 • Brennie76
  Brennie76 -
  Sowieso vind ik het geen pas geven om met een getrouwde vent aan te pappen. Maar er dan ook nog 9 jaar op wachten... Meid, waar zit je eigenwaarde! Kies voor jezelf en laat hem in zijn sop gaarkoken. Hij is het niet waard om nog meer woorden aan vuil te maken.
  Beantwoorden
 • lijntje68
  lijntje68 -
  in het verleden al eens meegemaakt dat wil ik niet meer
  Beantwoorden
 • mvrheuker1989
  mvrheuker1989 -
  Ik vindt dat ie man maar eens een keuze moet maken, ik zal niet zo met me laten sollen!:o
  Beantwoorden
 • elisya69
  elisya69 -
  wil een man voor mezelf niet delen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  als hij de eerste keer niet voor je kiest dan doet hij dat de 3de keer ook niet
  Beantwoorden
 • debbyaziz
  debbyaziz -
  ik zou echt niet wachten op een getrouwde man en ik zou het ook nooiet kunnen om met een getrouwde man iets te beginnen je namelijk ook een andere vrouw pijn ookal weet ze het niet maar ik zou het zelf ook niet mee willen maken zo iets doe je gewoon niet en je bent meer waard!!!!!!!!!!!1 dan zo zieligerd doe je ogen eens flink open en die roze bril af genoeg mannen in de zee die niet bezet zijn toch.;) :$
  Beantwoorden
 • Laura1990
  Laura1990 -
  Die man is blijkbaar niet te vertrouwen, want hij belazert zijn vrouw. Als hij dat kan, dan kan hij dat bij jou ook, mocht hij ooit echt bij je intrekken. Dus dan woont hij straks bij jou, maar gaat stiekem met wéér een andere vrouw avondjes uit etc.. Zoiets zit in iemand.. Als hij eenmaal voor jou heeft gekozen is hij niet meteen betrouwbaar.
  Beantwoorden
 • dini boender
  dini boender -
  Je wordt er zelf doodongelukkig van
  Beantwoorden
 • Roman73
  Roman73 -
  Help zit zelf in zo'n situatie, al had ik er afstand van genomen. Maar nu toch weer toenadering tot elkaar.....al kunnen we elkaar amper zien. Bijna alleen op het werk, dus ja van een sexuele relatie komt dan niet veel. Ben overigens zelf vrijgezel. Ik hou van hem en ik weet dat hij ook van mij houdt. Maar hij blijft om zijn dochter in de situatie waar hij nu in zit. Ik ga geen jaren wachten.....:(
  Beantwoorden
 • voss
  voss -
  Lieve Babs als je verhouding al jaren duurt en zijn vrouw raakt dan nog zwanger maakt dat de situatie alleen nog maar ingewikkelder. Niet wachten, je bent zoveel meer waard! Hoop dat je dat in gaat zien!
  Beantwoorden
 • Lime
  Lime -
  Mocht hij ooit voor jou kiezen (wat niet gaat gebeuren) dan neemt hij er vlot weer iemand bij hoor. Je kan hem nooit vertrouwen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Ik zou er zowiezo niet aan beginnen als een man al een relatie heeft. Laat hem eerst maar gaan scheiden en op zichzelf gaan wonen en als hij mij daarna nog steeds wil dan praten we wel eens verder. In de tussentijd ga ik verder met mijn leven.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Ik geloof echt dat hij wel van je zal houden, maar heb óók sterk het gevoel dat hij het eigenlijk wel best vindt zo. Thuis is de situatie niet ideaal, maar dankzij de romantische uurtjes met jou kan hij het er uithouden. Je kan echt wel stopppen. Iedereen heeft die kracht in zich..... Schat je eigenwaarde wat hoger! Is hij echt je droomman, als hij je zo respectloos behandeld op het vliegveld? Mischien geloof hij ook wel dat hij in de toekomst bij zijn vrouw weggaat. Maar ga je al die tijd zitten wachten en je eigen leven in de wacht zetten? Het zou juist niet zonde zijn als je de brui er aan geef terwijl zijn bedoelingen wel serieus zijn. Als het voorbestemd is, komt hij over 7 jaar wel weer langs. Want denk je nou echt dat als die kleine net geboren is, gaat hij natuurlijk pas weg als die kleine te aan kan........ 13, 14, 15 of 16 jaar? Meid je bent veel meer waard!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Ik geloof echt dat hij wel van je zal houden, maar heb óók sterk het gevoel dat hij het eigenlijk wel best vindt zo. Thuis is de situatie niet ideaal, maar dankzij de romantische uurtjes met jou kan hij het er uithouden. Je kan echt wel stopppen. Iedereen heeft die kracht in zich..... Schat je eigenwaarde wat hoger! Is hij echt je droomman, als hij je zo respectloos behandeld op het vliegveld? Mischien geloof hij ook wel dat hij in de toekomst bij zijn vrouw weggaat. Maar ga je al die tijd zitten wachten en je eigen leven in de wacht zetten? Het zou juist niet zonde zijn als je de brui er aan geef terwijl zijn bedoelingen wel serieus zijn. Als het voorbestemd is, komt hij over 7 jaar wel weer langs. Want denk je nou echt dat als die kleine net geboren is, gaat hij natuurlijk pas weg als die kleine te aan kan........ 13, 14, 15 of 16 jaar? Meid je bent veel meer waard!
  Beantwoorden
 • Sasietska
  Sasietska -
  Ik wil een man die helemaal voor mij gaat die trouw is aan mij
  Beantwoorden
 • A.
  A. -
  de leuke momenten samen en niet de sleur van de dag. De tijd die je op hem moet wachten kun je lekker aan jezelf besteden. Zou ik zekers doen!!
  Beantwoorden
 • agnes.vledder
  agnes.vledder -
  Liefde kan rare dingen met iemand doen...
  Beantwoorden
 • lovesummer31
  lovesummer31 -
  Ik vind het niet waard terwijl er nog meer leuke/knappe mannen rond lopen op deze aardebol..
  Beantwoorden
 • maghrebia
  maghrebia -
  ik kan mijn geliefde niet delen en al helemaal niet zo lang wachten
  Beantwoorden
 • Pinetree
  Pinetree -
  Als haar gevoelens voor hem net zo sterk zijn als mijn gevoelens voor mijn vriend, dan snap ik haar. Eerlijk gezegd zou ik misschien nog wel erger zijn... omdat ik het hem niet lastig zou willen maken zou ik niets proberen af te dwingen, maar gewoon afwachten.... klinkt trouwens wel heel raar als ik het zo opschrijf, maar t is toch wel zo.
  Beantwoorden
 • sam03
  sam03 -
  maar uiteindelijk moet je kiezen wat voor JOU !!!! het beste is.. roze bril af.. en om je heen kijken ....echt er zijn ook single mannen!!!
  Beantwoorden
 • jennifer55
  jennifer55 -
  Als student aan de HVA zouden wil ik graag jullie mening horen over online daten! het duurt max 2 min. Bedankt! http://www.surveymonkey.com/s/P8RFLMF
  Beantwoorden
 • Johanneke56
  Johanneke56 -
  voor mij niks zo erg als onbetrouwbaarheid. altijd met stiekem gedoe leven....nee hoor dat kost alleen maar een hoop energie die je beter voor andere dingen kunt gebruiken.
  Beantwoorden
 • fb_1081459625244752
  fb_1081459625244752 -
  Als ie echt voor je het willen gaan, had ie dat nu wel gedaan. zowel jij als zijn vrouw, laten dit min of meer toe, dus hoeft hij niet definitief te kiezen. Ik snap heus wel dat het super moeilijk is als je veel van iemand houdt, maar je zet je leven in de wacht voor iemand. hoe moeilijk ook, streep eronder, desnoods een andere baan en ga verder met je leven. ergens wacht de ideale man. Maar hij is het NIET.
  Beantwoorden
 • crhensen
  crhensen -
  Getrouwde mannen is bijvoorbaad vragen om moeilijkheden. Als ie haar verlaat voor jou verlaat ie jou net zo makkelijk voor een ander.
  Beantwoorden
 • vlinder56
  vlinder56 -
  ik ga niet zolang op een man zitten te wachten
  Beantwoorden
 • loveelvis
  loveelvis -
  liefde maakt blind weet ik uit ervaring
  Beantwoorden
 • loveelvis
  loveelvis -
  liefde maakt blind weet ik uit ervaring dus het is heel moeilijk om niet aan je liefde toe te geven
  Beantwoorden
 • mystie
  mystie -
  1x terug naar zijn vrouw dan kan hij daar blijven ook. Verder zou ik nooit iets met een getrouwde man beginnen. Hoe achterbaks kun je zijn als vrouw zijnde. Wat nou als jou vent dit bij jou zou doen? Hoe zou jij je dan voelen?
  Beantwoorden
 • carlita16
  carlita16 -
  Ik wil iemand die helemaal voor mij gaat. En nu heb je enkel de 'restjes'. Ik ben meer waard!
  Beantwoorden
 • AnjaLH
  AnjaLH -
  Je moet wel kunnen kiezen in het leven.
  Beantwoorden
 • Corine1975
  Corine1975 -
  Vind 9 jaar echt veel te lang!
  Beantwoorden
 • CarlaCM
  CarlaCM -
  Volgens mij weet hij zelf niet wat hij wil óf hij eet gewoon van twee walletjes. Keep your eyes and ears open!
  Beantwoorden
 • Valentina66
  Valentina66 -
  Ik wacht zelf ook al ruim 2 jaar.........
  Beantwoorden
 • Marie-Anne Remue
 • ria61
  ria61 -
  Wat je hart met je doet, gaat je verstand soms te boven:(
  Beantwoorden
 • rina.vanderham
  rina.vanderham -
  Ik ben niet in die situatie maar kan me wel indenken hoe je je voel. Mij zuster beleeft zo iets. Hij was bezig met een echt scheiding en ging bij haar in. Zij was tot over haar oren verliefd. Na zo'n 3 jaar rekken dan eindelijk gescheiden maar hij vroeg haar niet te trouwen, Zij heeft dit met hem besproken en na nog 2 jaar zijn ze getrouwd. Binnen een jaar was hij er vandoor gegaan met een ander maar toen zijn geld op was kwam hij maar terug, Een kleine bedrijf gestart, met een 2de hypotheek. Hij moest veel van huis zijn van maart tot eind oktober en nam zijn net afgewezen vriendin in dienst met de belofte dat dat over was. Dus niet. Nou dat heeft een jaar of 10 geduurd en heeft hij een zwaar ongeluk gehad waar hij voor ongeveer 80% hulp behoeven is, de zaak weg en wanneer mijn zuster gaat werken komt zijn vriendin om hem te helpen. Mijn zus laat hem niet in de steek nu maar ze is erg ongelukkig. Jammer want zij is een pracht meid.
  Beantwoorden
 • Dette
  Dette -
  typisch geval van: liefde maakt blind!
  Beantwoorden
 • danielle.geertman
  danielle.geertman -
  ik hou van een heel leuk jongen waar ik voor 100 procent voor ga,alleen hij heeft bijna geen tijd voor zijn vriendin,wij houden wel heel veel van elkaar?:inlove:
  Beantwoorden
 • Wouters
  Wouters -
  je laat je toch zo niet gebruiken, wat een misselijk mannetje als hij straks definitief voor jou gekozen hebt is de spanning eraf en gaat hij weer op zoek naar nieuwe spanning.:(
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  als hij zijn vrouw zolang kan bedriegen, kan hij dat bij jou ook. zit je te wachten op een relatie die op gebouwd is uit leugens? wat hij haar flikt kan hij jou ook. succes er mee
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Geen enkele man heeft het recht om zo met mijn gevoelens te sollen...laat m maar lekker bij z'n vrouw blijven, want het enige wat hij wil is van twee walletjes eten
  Beantwoorden
 • merial
  merial -
  Dit is niet makkelyk.Ik vind dat mensen makkelyk oordelen over zulke situaties,Maar als ze films zien,romantische, genieten zy van het zien van ongelukkige liefdes en hopen ze dat ze elkaar toch nog zullen krygen. Ik vind dat je je hart moet volgen ,niemand kan weten hoe het zit tussen mensen.alleen, het is makkelyk voor vrouwen om zich op te offeren. Je kunt ook een keuze maken voor jezelf:Ik wacht,maar ik zet myn leven niet stop.Ik geniet van wat ik heb,wat ik wil ,onafhankelyk van die ene man,als je het wilt.En je bent single,dus het is niet verboden om met andere mannen om te gaan.Misschien gaat hy dan WEL voor jou kiezen.
  Beantwoorden
 • Bam Bam
  Bam Bam -
  Je kind is nou eenmaal belangrijker dan mss je grote liefde....dus hij kan het best serieus menen maar ik zou nooit een liefde boven het contact kiezen met mijn kind. En vrouwen kunnen het de mannen erg moeilijk maken mbt omgang.
  Beantwoorden
 • xaviera
  xaviera -
  Tuurlijk niet. Als hij niet eerlijk is tegen een ander, dan is hij dat ook niet tegenover mij.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Meestal blijft de man toch bij het veilige nest
  Beantwoorden
 • kreeftje48
  kreeftje48 -
  Ik zou er meteen mee kappen als ik er achter kwam dat hij getrouwd is. ik geloof er namelijk niet in dat je je geluk kunt opbouwen op het verdriet van een ander.
  Beantwoorden
 • M'go
  M'go -
  Hij zal moeten kiezen..!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Ik wacht al zo lang..
  Beantwoorden
 • moesselientje
  moesselientje -
  nou ja ik zit zelf in een soort gelijke situatie dus ik snap dit gevoel heel goed. als de liefde echt is dan zou ik wel kunnen wachten...maar dan moet het wel echte liefde zijn.
  Beantwoorden
 • femp-81
  femp-81 -
  zo'n man heb je nooit alleen.er zijn meer mannen dan kerken hoor :D
  Beantwoorden
 • maricarmen
  maricarmen -
  liefde is ondoorgrondelijk... heb ik ook mogen ervaren
  Beantwoorden
 • Passiebaby
  Passiebaby -
  Zoals hij zijn vrouw behandelt, zo zal hij later mij dan ook behandelen... nee dank je de koekkoek; daar ben ik te goed voor!
  Beantwoorden
 • carla.janson.7
  carla.janson.7 -
  lekker van twee walletjes eten eruit ermee
  Beantwoorden
 • fb_100002913850970_ -
  Niet doen! Je bent veel meer waard dan dit! Deze man gaat niet weg bij zijn vrouw... Heel verdrietig, en heel moeilijk, ik weet waar ik over praat, maar uiteindelijk zul je gelukkiger worden in een relatie waar jij de enige vrouw bent! Kies voor jezelf!
  Beantwoorden
 • Essie
  Essie -
  Ooit een vreemdgaander, altijd een vreemdgaander en vroefg of laat kiest hij toch weer voor zijn gezin. Ga gewoon lekker op zoek naar een vrijgezelle man en bouw daar een leven mee op zou ik zeggen!
  Beantwoorden
 • Koko01
  Koko01 -
  ik ben na een hele eenzame relatie in zee gegaan met een man die zou gaan trouwen. Hij heeft altijd gezegd dat we gewoon plezier zouden maken en dat hij mij niets te bieden had. Doordat ik eigenlijk al heel lang ongelukkig was in mijn relatie en geen liefde meer verwachte en wilde van mijn expartner zo in de valkuil getrapt. Ik besefte later dat ik gewoon die aandacht zo geweldig vond. Gewoon de basis van liefde en seks op een goede manier ervaarde. Ik heb mijn huidige relatie beeidigd met als hoofdreden dat ik hier niet mee verder moet gaan en dan beter alleen kan zijn. (20 jaar van mijn leven) Ik ben verliefd geworden. Hij is weg gegaan om te trouwen en daarna op huwelijksreis gegaan. Twee dagen voor zijn huwelijk heb ik een nacht bij hem geslapen en dus ook sex met hem gehad. De weken dat hij weg was waren vreselijk. Ook tegen mij zelf gezegd dat ik niet goed bezig was. Hoe kan een man die gaat trouwen en tegen zijn vrouw verklaard voor altijd trouw te zijn zo harteloos vreemd gaan. En ik doe daar aan mee. De strijd in mijzelf was begonnen. Hij is slecht, ik ben verliefd. ik kan niet zonder hem. ik kan wel zonder hem., waar is je eigenwaarde Het goede wat het mij gebracht is dat ik nu voor mij zelf ga zorgen en dat dit goed voor mij is. Ik meer zelfwaarde aan het kweken bent. Ik ga nl. niet meer met hem naar bed. Maar hoe kan een man zo harteloos zijn om zoveel van zijn vrouw te houden maar ook van een minnares. Ik vind dit nog steeds heel moeilijk. Kunnen mannen zo hard liegen? Of kunnen ze gewoon van meerder vrouwen houden. Daarnaast ben ik heel eerlijk geweest tegen hem. Dat hij mij heel veel pijn heeft gedaan. En dat ik daar zelf ook schuldig aan bent. Dus dat ik dus geen sexuele relatie wil. Dit gaat goed. Maar het moet echt van mijn kant komen. Maar kan een man zo egoistisch zijn....
  Beantwoorden
 • fb_100002597786346_gpigniczki
  fb_100002597786346_gpigniczki -
  ik zou zo ie zo niks beginnen met een getrouwde man, blijf ik liever uit de buurt, daar komt alleen maar ellende van.
  Beantwoorden
 • isabella55
  isabella55 -
  bepaalde mensen hebben aandacht nodig van meerdere
  Beantwoorden
 • Lexie34
  Lexie34 -
  wat hij nu met zijn vrouw doet kan hij ook met jou doen,hij komt er bij haar mee weg en bij jou dus waarom zou hij het opgeven?stel dat hij voor jou kiest , hoe lang duurt het dan voordat hij een andere vrouw tegenkomt voor "erbij"?dan ben je zelf ineens de echtgenote die hem niet begrijpt enz...stel dat hij echt weggaat bij haar, dan voed je ook zijn kinderen op maar denk je dat hij dan nog kinderen van jou wil?denk aan jezelf, ga weg bij hem, ga eventueel verhuizen...op deze manier kan je nog een paar jaar doorgaan en als je dan later terugkijkt op je leven zul je zien dat je alleen maar in de wacht gestaan hebt terwijl je een man voor jezelf had kunnen hebben, die er wel was voor je ipv een halve man...sterkte
  Beantwoorden
 • Germenten39
  Germenten39 -
  je meent toch niet dat ik me als lustobject laat gebruiken,groetjes ger
  Beantwoorden
 • Binkie
  Binkie -
  Ik zou mijn partner niet kunnen en willen delen, ik zou daar gek van worden! Daarbij zou ik altijd bang zijn dat hij mij ook zou bedonderen als hij uiteindelijk voor mij zou kiezen omdat hij dat bij zijn vrouw ook doet!
  Beantwoorden
 • Marjoleine1983 -
  Als je al zo lang wacht wordt het nooit wat. Hij maakt gewoon misbruik van je.
  Beantwoorden
 • lady-bird-only
  lady-bird-only -
  Wel ik zou zeker niet wachten, wanneer ik het idee zou hebben ,dat deze man ooit met mij zou willen verder gaan . Wel wanneer ik zou kiezen om deze relatie als lat relatie voor te zetten ,en wel om die reden dat ikzelf vrede zou hebben met de huidige situatie ,meer omdat ik dan vrij ben te kunnen doen en laten wat ik zelf wil en geen verantwooording hoef af te leggen ,wat en waar ik ben ,of doe . Het heeft in deze relatie dus 2 kanten ,en daar moet je voor kiezen ,en niet van verwachten dat het ooit anders zal zijn of worden ,maar vrede hebben met de tegenwoordige tijd ,geniet en pluk de dag zou ik zeggen .(k)
  Beantwoorden
 • jollekke76
  jollekke76 -
  Dat werkt toch niet...zou mezelf echt niet laten gebruiken...
  Beantwoorden
 • happycards
  happycards -
  ik heb zowiezo 1 gouden regel en dat is dat je van getrouwde mannen afblijft trouwens mannen in een relatie in het algemeen hoor je vanaf te blijven !!
  Beantwoorden
 • fb_10207944608762282
  fb_10207944608762282 -
  ik zou me nog niet eens met zo`n man inlaten die zijn vrouw niet trouw is
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  die man eet van twee walletjes. Vaak is het nog zo dat de vriendin als de slechte persoon gezien word.
  Beantwoorden
 • leeuwin1963
  leeuwin1963 -
  Je vergooid je eigen leven. Je eigen toekomst. Wil jezelf kinderen? Met wie dan? Hij verlaat zijn zoontje niet. En wie garandeert je dat zijn vrouw niet nog een kind wil/krijgt. Dan verlaat hij haar zeker niet meer. Wees wijzer. Pak je eigen leven op. Voor het te laat is voor jou om nog een gezin te stichten.Er zijn vast veel meer leuke mannen. Alleen sta je daar nu niet open voor. Of vind je het stiekem wel fijn dat je niet echt verplichtingen hebt en hou je van die spanning? Succes!
  Beantwoorden
 • Hawkwood
  Hawkwood -
  :( Wat een egoistische man. En als ik zijn vrouw was had ik hem al meteen buiten gezet. Laat hem eens volwassen worden, hij gedraagt zich als een kleuter.
  Beantwoorden
 • pluizig en blauw
  pluizig en blauw -
  Drie is teveel in een relatie en een man die na 9 jaar nog steeds niet weet ie wil, ik heb een keer zo'n relatie gehad er was altijd wel een rede om niet voor 100% voor mij te gaan.
  Beantwoorden
 • Miss E
  Miss E -
  Geen enkele mandie van 2 walletjes eet, is het waard om lang op te wachten!!
  Beantwoorden
 • Miss E
  Miss E -
  Geen enkele mandie van 2 walletjes eet, is het waard om lang op te wachten!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Begrijp hier niets van,ja die man kan gewoon geen keuze maken.
  Beantwoorden
 • mariska.gersen -
  ik zou nooit een relatie aangaan met een getrouwde man. hij eet van 2 walletjes, je moet voor je zelf kiezen
  Beantwoorden
 • deo
  deo -
  Ergens vind ik het schandalig dat dit soort dingen gebeuren. Ik vind het van beidde kanten gewoon weg fout. Ik vind het fout van een vrijgezelle vrouw dat ze doel bewust blijft proberen om hem bij zijn gezin weg te krijgen. En ik vind het van de getrouwde kerel vooral ook fout dat hij geen keus kan wil en durft te maken. Bah!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem -
  Zolang op iemand wachten is het niet waard beetje een slap figuur is dit....
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • emmy.bouman
  emmy.bouman -
  Ze beloven zoveel, maar doen zo weinig. het enige wat ze willen is van 2 walletjes eten. En daarvoor laat ik me niet gebruiken
  Beantwoorden
 • janetepet
  janetepet -
  Zou het niet accepteren om op de 2e plaats te komen.. zou eisen als hij zo verliefd op mij is dat hij bij zijn vrouw weg gaat, zo niet dan is het einde verhaal..
  Beantwoorden
 • D@ni
  D@ni -
  Nee ik zou me niet zo verlagen. Hij kan een paar maanden de tijd krijgen, en als meneer dan nog niet kan kiezen, dan kies ik wel voor hem: dan is het over tussen ons
  Beantwoorden
 • Snapwyre
  Snapwyre -
  Na 9 jaar kun je gerust zeggen dat de toekomst -nu- is. Stel grenzen, communiceer die en houd je daar aan. Je bent echt veel meer waard dan een man zonder ruggegraat.
  Beantwoorden
 • daniellavdk
  daniellavdk -
  Elke vrouw is meer waard dan een tweederangs positie. Liever even liefdesverdriet dan een man die af en toe buiten de deur snoept omdat hij het zo spannend vind. Maar het niet echt meent om voor je te gaan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Kate Wester -
  Iedereen die 'echt niet' kiest, heeft nog nooit in schoenen als de hare gestaan. Als buitenstaander kies je terecht voor 'echt niet'. Dat doe je met het verstand. In situatie als de hare heb je datgene wat bestaat naast verstand. Datgene wat je verscheurd, wat je gek maakt en dat is 'gevoel'. Die 2 kunnen onverenigbaar zijn waardoor je keuzes maakt die je zelf nooit kan verklaren aan een buitenstaander, nog minder aan je zelf.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  tina -
  Heel erg bedankt priester Manuka. ik had nooit gedacht dat iets mijn man terug kon brengen als zijn vrouw, nadat hij het uitgemaakte met mij en vertrok om zich te vestigen met een andere vrouw die nooit wist hoe we beiden geleden hebben en gevoelens met elkaar delen, Godzijdank dat ik geluk had om deze geweldige spreukcaster op een site te zien na het zien van veel getuigenissen en goed werk dat hij heeft gedaan in het leven van mensen die hen hielpen om hun ex,
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hanna -
  Ik heb in dezelfde situatie gezeten. 4 jaar met een getrouwde man. Hij had een half jaar nodig om dingen te regelen dan zouden we samen verder gaan. En dit was niet zijn 1 e belofte. De tijd vorderde en zijn woorden waren prachtig. Ik zou van zijn ring afzijn we zouden naar Rome vliegen en het was zijn laatste kerst thuis en nog meer leugens die ik geloofde. Maar de daden bleven uit. Ik ben vertrokken, heb er een punt achter gezet. Hij zei dat hij zo graag met mij verder wilde maar niet kon omdat hij het niet durfde. Met zijn hart bij mij maar zijn verstand hield hem tegen. Hij blijft liever in zijn comfort dan een nieuw leven met zijn echte grote liefde tegemoet te gaan. Ik vind hem laf en een leugenaar naar beide vrouwen toe. Ik merk dat ik door boosheid nog steeds in de greep wordt gehouden. Het is nu 2 maanden uit, woont hier nog geen kilometer bij mij vandaan en hij mailt me nog af en toe, waar ik weer boos van word. Helemaal geen contact zou beter zijn maar ik vind dat moeilijk. Ik houd van hem en ik denk dat ooit de tijd rijp is dat we samen zullen zijn. Maar dat moet ik natuurlijk uit mijn hoofd zetten. Getrouwde mannen laten nooit hun comfort los ze zijn er te laf voor om voor zichzelf te kiezen.
  Beantwoorden
  • Anoniem
   anoniem -
   Ik heb het zelfde meegemaakt. Ze beloven je van alles maar hun daden laten wat anders zien. Uiteindelijk is die bij zijn vriendin gebleven en zij vond het oke nadat ze wist van ons
   Beantwoorden
 • Anoniem
  Hanna -
  Moest even mijn verhaal kwijt Maar voor jou: kies voor jezelf. Hij kan niet kiezen, dat moet jij doen. Zijn huwelijk overleeft omdat jij er bent. Trek de stekker eruit. Het moet. Het maakt je kapot STOPPEN NU
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jenny -
  Ik zit nu ook in zo n situatie..heb t al bijna 2 jr met n getrouwde man met n andere cultuur ..soms komt ie 2 x in de week nu weer ik 10 dagen niks.Je word er gek van..En raadpleegt veel mediums en de ene zegt hij gaat scheid de ander zegt ..hij gaat nooit scheid..schande vr die Cultuur en vr familie..Dan ga je ogen open en hij zegt nooit...Ik hou v je..Missch ga ik er ook mee stopp maar is moelijk..Hij is t gewoon vr mij....Knap uiterlijk zelfde humor ..zoek m soms in zijn winkel op en blijf ik dasr met hem eten en slapen..Alles zo gezellig met hem...pfff blijft moelijk..
  Beantwoorden