Elles: ‘Ik belandde in bed met mijn ex… hij bleek getrouwd!’

Elles: ‘Ik belandde in bed met mijn ex… hij bleek getrouwd!’

Elles is net weer single als ze een oude vlam tegen het lijf loopt. Ze belanden diezelfde avond nog in bed. De ochtend erna doet Elles een vervelende ontdekking.

Elles is net weer single als ze een oude vlam tegen het lijf loopt. Ze belanden diezelfde avond nog in bed. De ochtend erna doet Elles een vervelende ontdekking.

Elles (33): ‘Ik heb altijd een zwak gehouden voor Raymond, mijn ex van 10  jaar geleden. Onze relatie was ontzettend leuk. Maar toen hij een baan kreeg aan de andere kant van het land, verwaterde het tussen ons. Op een gegeven moment besloten we er samen een punt achter te zetten. Ons laatste weekend was heel apart: we zijn uit eten geweest en hebben geproost op onze mooie tijd. Daarna hebben we de hele nacht heftig liggen vrijen. Bij ons afscheid moest ik huilen, het voelde zo onnatuurlijk om weg te gaan. Maar eenmaal thuis wist ik dat het beter was zo. En toen ik een ander vriendje kreeg verdween Raymond naar de achtergrond. Maar vergeten deed ik hem niet.

 In de afgelopen jaren had ik hem wel eens gegoogled. Ik ontdekte dat hij een mooie carrière had gemaakt. Ook zag ik foto’s van hem: hij bleek nog steeds een lekker ding! Toch kwam het niet bij me op om contact te zoeken. Wat geweest is, is geweest, dacht ik. Bovendien woonde ik samen. Toen ik Raymond op dat feest tegen het lijf liep, vorig jaar, was ik nog maar een maand single. Een maand waarin ik heel verdrietig was. Ik had dan ook geen enkele zin gehad om naar de verjaardag van die oude vriendin te gaan. Maar nu was ik blij dat ik er was. Wat leuk om Raymond onverwachts weer te zien na al die jaren! Hij lachte breed en omhelsde me. Ik snoof zijn geur op en die was zó vertrouwd. We bleven elkaar de hele avond opzoeken. Van een goed gesprek kwam het niet, we werden steeds gestoord door anderen, maar ik voelde al snel spanning hangen. De manier waarop hij me aankeek… Hij at me op met zijn ogen. Ik was vereerd want ik voelde me al lange tijd niet sexy meer. Hoe later het werd, hoe meer mensen weggingen. ‘Moet jij niet naar huis?’ vroeg ik Raymond, toen we eindelijk samen in een stil hoekje zaten. ‘Ik hoef helemaal nergens heen,’ zei hij. Yes, hij is vrij, dacht ik. Verder heb ik niets gevraagd over zijn ‘status’. We hadden het vooral over vroeger. We haalden herinneringen op en vulden elkaar aan. Heerlijk. Toen we eindelijk buiten stonden, het was al 4 uur in de ochtend, was een zoen vanzelfsprekend. Hij smaakte als vanouds en mijn hart sloeg onmiddellijk op hol. Zonder veel woorden is hij met mij meegegaan. We hebben een cd’tje van 10 jaar geleden op gezet, zwoel door mijn kamer gedanst en zijn daarna in bed gedoken. Het was fantastisch om zijn lichaam weer te voelen. Hij was een stuk breder geworden en had nu borsthaar, zo grappig! Ik was helemaal niet veranderd, zei Raymond. Wel vond hij me stukken wilder geworden. Dat klopt, ik liet mij volledig gaan in bed.

De volgende ochtend werd ik eerder wakker dan mijn oude liefde. Terwijl ik naar hem keek voelde ik verliefdheid door mijn lichaam gieren. Ik vond het opeens niet erg meer dat mijn laatste relatie voorbij was. Nu kon ik het weer met Raymond proberen. Want het was duidelijk, het vonkte nog steeds tussen ons. En dit keer zou ik de afstand niet tussen ons in laten komen! Ik heb een uitgebreid ontbijt gemaakt en daarmee maakte ik hem wakker. Na de eerst slokken koffie begon hij me alweer te zoenen en hebben we nog een keer uitgebreid gevreeën. Loom en voldaan pakte ik daarna mijn ontbijtbordje weer. Toen zei Raymond dat hij nodig naar huis moest. Ik verslikte me in mijn boterham met kaas. Helemaal toen hij zei dat zijn vrouw en kinderen op hem zaten te wachten. Verbijsterd keek ik hem aan. Was hij getrouwd? Wat deed hij dan in hemelsnaam bij mij in bed? Raymond reageerde laconiek. Het was de avond ervoor toch duidelijk geweest dat we allebei zin in elkaar hadden? Dat hij een nacht wegbleef daar was zijn vrouw wel aan gewend. Voor zijn werk was hij vaak op pad en dan sliep hij overal en nergens. Dus wat hem betreft konden we elkaar wel vaker zien en deze nacht nog eens overdoen. Ik moest vechten tegen mijn tranen. Wat een afknapper! Voor hem wat ik dus zomaar en slippertje geweest, terwijl ik al aan het fantaseren was over een toekomst samen. Ik vond het zo gemeen dat hij er niets over gezegd had. Zo gedraag je je toch niet, bij een ex die je respecteert? Ik heb mij goed gehouden zolang hij er was maar toen hij de deur uit was, heb ik heel hard zitten huilen. En nee, we hebben elkaar niet meer gezien hierna. Ik in de rol van zijn minnares, geen denken aan!’ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zijn jij en je ex weer een bij elkaar gekomen?

 • Moemsy
  Moemsy
  Gossie, ik moet er toch niet aan denken zeg...>:o
  Beantwoorden
 • monique.mentink
  monique.mentink
  Ik moet er niet aan denken! +o(
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen