Elisabeth: “Toen kuste hij mij: Gulzig, alsof hij mij op wilde eten”

Elisabeth: “Toen kuste hij mij: Gulzig, alsof hij mij op wilde eten”

In een dronken bui zoende Elisabeth met een vriend van haar zoon.

In een dronken bui zoende Elisabeth met een vriend van haar zoon.

Elisabeth (43):“Ik moet er niet aan denken dat iemand erachter komt wat er vorige maand is gebeurd. Ik heb steeds doemscenario’s in mijn hoofd, dat dit uit zou kunnen komen. Stel dat mijn zoon iets hoort en er tijdens het avondeten over begint, precies op het moment dat mijn man zijn eerste hap naar zijn mond brengt… En ik, die dan knalrood word! Het enige wat ik nu nog kan doen is continu alert zijn. Zorgen dat ik rustig blijf. Mocht het ooit boven tafel komen, zal ik het glashard ontkennen. Het is mijn woord tegen dat van Rob. En wie zal hem nu geloven? Iedereen zal toch denken dat het maar opschepperij is als hij beweert dat hij met de dronken moeder van zijn vriend heeft staan zoenen!

Maar ja, dat is dus wel precies wat er gebeurd is…. Sinds ik de veertig gepasseerd ben, heb ik een zwak gekregen voor jonge jongens. Niet écht jong hoor, minstens twintig, vijfentwintig moeten ze zijn – maar dergelijke knullen kan ik erg sexy vinden. Zo was er een collega op mijn werk die mijn fantasie totaal op hol liet slaan. Het bleef alleen bij kijken en dromen. Ik ben getrouwd op mijn achttiende, met de liefde van mijn leven. Binnen een jaar werd onze zoon geboren, drie jaar later volgde een dochter. Ik heb het goed met mijn man. Daar doen die vlinders die ik af toe heb niets aan af.

Sinds kort woont onze zoon Jonas weer thuis. Zijn relatie ging uit hij kwam weer thuis wonen. Vorige maand werd hij vierentwintig. Na het zware jaar dat hij achter de rug had, wilde hij dat graag knallend vieren. Bij ons thuis. Voor iedereen die hij kende, van mensen uit onze buurt tot oud-klasgenoten en nieuwe studievrienden. Ook wij mochten blijven, dat vond hij alleen maar gezellig. Twee dagen voor het feest bracht hij samen met een vriend, die een auto had, alvast wat drank. Toen ik die vriend zag, Rob, trok er een rilling over mijn rug. Wat een lekker ding! Iets ouder dan mijn zoon, felblauwe ogen, blond haar tot op zijn schouders. Mijn hart ging er spontaan van bonzen. Ook hij reageerde enthousiast op mij en keek me net iets te lang aan. Ik was verbaasd: ik weet dat ik er nog goed uitzie voor mijn leeftijd, maar dat zo’n jongen mij aantrekkelijk zou vinden, had ik nooit verwacht.

Maar op de avond van het feest merkte ik dat hij steeds mijn ogen zocht. Erg spannend, maar ook ongemakkelijk. Van de zenuwen ging ik behoorlijk aan de wijn. Het feest was een groot succes. Er werd gedanst in onze woonkamer en overal klonk muziek. Tegen drieën werd het wat rustiger. Ik voelde me als moeder verplicht alvast wat op te ruimen, al wist ik dat mijn zoon dat onzin zou vinden. Het was immers zijn feest, en zijn troep. Ook Rob vond het duidelijk onnodig. Hij stond opeens achter me, terwijl ik lege flessen wegzette in de garage. ‘Laat staan, kom dansen,’ zei hij, terwijl hij me brutaal om mijn middel pakte. En toen gebeurde het. Zonder enige inleiding of wat dan ook. Hij duwde zijn lippen op mijn mond en kuste me. Gulzig, alsof hij me helemaal op wilde eten. ‘Nooit geweten dat Jonas zo’n lekkere moeder heeft,’ fluisterde hij, toen hij even naar adem hapte. Een tijdje heb ik hem laten begaan. En heb minstens zo gulzig teruggezoend. Ik gleed met mijn handen door zijn lange haar, en o, wat voelde het zalig! Maar toen Rob één van mijn borsten uit mijn jurk tilde en met zijn lippen afdaalde richting mijn tepel, heb ik hem abrupt weggeduwd. Iedereen kon zo de garage in komen!

Paniekerig ben ik weggerend en heb me opgesloten in onze slaapkamer. Terwijl mijn hele lichaam schreeuwde om meer. Ik trilde ervan. Tegelijk schaamde ik me vreselijk. Ik was zo van slag, dat ik in bed ben gekropen. Mijn man was heel verbaasd toen hij me daar aantrof. Ik had al mijn kleren nog aan! Ik verzon een smoes en zei dat ik niet lekker was geworden door alle drank. Samen hebben we ons uitgekleed terwijl het feest beneden nog doorging. Mijn man viel als een blok in slaap; ik kon alleen maar aan Rob denken. Sindsdien heb ik hem niet meer gezien, maar ik denk nog elke dag aan zijn verboden zoen. Ik weet het, het kan niet, het mag niet. Mijn man en ook mijn zoon zouden gek worden bij het idee. Maar ik zou heel wat geven om één nacht door te brengen met die mooie, jonge, sexy Rob.”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ClaudiaenClaudia
    ClaudiaenClaudia
    Wat een avontuur! Zou het er alleen bij laten en niet stiekem afspreken. Het zou echt vreselijk zijn als je zoon of man erachter zouden komen!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen