seks

Dít zijn de 5 gewoonten van koppels die veel seks hebben

Met al die verplichtingen is de kans groot dat het seksleven er vaak bij inschiet. Wat is het geheim van koppels die ‘het’ wél vaak doen?

Nou, ze hebben deze gewoonten:

1. Ze praten veel

Goede communicatie is de sleutel tot een goede relatie. Koppels die vaak seks hebben, zijn niet bang om te discussiëren en hun seksuele behoeften en verwachten te bespreken.

2. Ze flirten

Een spannend appje, een nekmassage wanneer iemand aan het werk is, even op de billen slaan wanneer je langsloopt: dit zijn allemaal manieren om de spanning erin te houden.

3. Ze zijn fit

Wist je dat koppels die sporten eerder de neiging hebben om seks te hebben? Nóg een goede reden om eens samen een work-out te doen. Met een spannende cooling down. 😉

4. Ze zijn uitgerust

Vermoeidheid en stress kunnen ervoor zorgen dat je minder zin hebt in seks. Probeer dus net als koppels die wél vaak de liefde bedrijven wat beter voor jezelf te zorgen en op tijd naar bed te gaan. Fijn voor jou én voor je partner.

5. Ze masturberen

Seks met jezelf zorgt ervoor dat je je lijf nog beter leert kennen en houdt je libido op peil. Het gevolg: meer zin in een vrijpartij.

Bron: Metro
Foto: Getty Images

Lees ook: samenwonen? Zó verandert jullie seksleven

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen