Close Up Of Woman With Gray Hair Wearing Hearing Aid

Dit zijn de 3 hipste hoortoestellen van 2021

Kwalitatief goede hoortoestellen zorgen ervoor dat je levenskwaliteit enorm verbetert. Je kunt eindelijk weer normaal horen tijdens drukbezochte feestjes, op je werk en huis. Maar natuurlijk wil het oog ook wat.

In dit artikel hebben we de drie hipste modellen die nu te koop zijn voor je op een rijtje gezet.

1. Oticon Siya 1 miniRite

Een van de stoerste hoortoestellen die je bij een audicien kunt laten aanmeten, is de Oticon Siya 1 miniRite. Dit gehoorapparaat heeft een strak en stijlvol ontwerp en zorgt, dat is natuurlijk het belangrijkste, voor een optimale hoorervaring. Het toestel is compact en klein, waardoor het nauwelijks opvalt. Het mooie van de Oticon Siya-serie is dat deze gehoorapparaten verbonden kunnen worden met je iPhone, zodat je muziek kunt luisteren via je gehoortoestel. Met een prijs van 173 euro per stuk is dit toestel teven prima betaalbaar. De miniRite is een AHO-toestel, maar er zijn binnen de Oticon Siya-serie ook modellen beschikbaar die in het oor gedragen kunnen worden en onzichtbaar zijn voor anderen.

2. Starkey Livio 1000 RIC

Een ander hip, modern gehoorapparaat is de Starkey Livio 1000 RIC, die bij de audicien verkrijgbaar is voor 136 euro per stuk. De Starkey Livio 1000 RIC is een uitblinker onder de hoortoestellen van dit moment. Als hoortoestel is de Starkey Livio 1000 RIC ontworpen voor aansluiting op iPhones en kan met een speciale app worden bediend. Fijn is verder dat de Starkey Livio 1000 RIC oplaadbaar is. Dit hippe hoortoestel heeft verder een ingebouwd controlesysteem, die in staat is om de afstelling bij hoorproblemen zelf te regelen. Superhandig dus, de stoere Starkey Livio 1000 RIC!

3. ReSound Ligo 4 61

Een van de grootste voordelen van de nummer drie in het lijstje hippe gehoorapparaten, de veelgeprezen ReSound Ligo 4 61, is het superkleine formaat van dit toestel. Hierdoor valt het nauwelijks op dat je een gehoorapparaat draagt. Met 136 euro is de ReSound Ligo scherpgeprijsd. Dit fijne toestel is te koppelen Android en iPhone smartphones, waarbij de telefoon als een soort afstandsbediening gebruikt kan worden.

Partnerbijdrage: vanboxtelhoorwinkels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen