ogen oog

Dít zegt de kleur van je ogen over je persoonlijkheid

De kleur van je ogen heeft niet alleen met genetische factoren te maken. Wist je dat het ook iets zegt over je persoonlijkheid?

Bekijk het hier.

Bruine of zwarte ogen

Heb jij bruine ogen? Grote kans dat anderen jou als sociaal, zelfverzekerd en aantrekkelijk zien. Daarnaast ben je een geboren leider en enorm ambitieus. Grappig feitje: uit onderzoek is gebleken dat mensen met bruine ogen sneller dronken worden dan mensen met blauwe ogen. Andere studies lieten zien dat hun reactievermogen bovengemiddeld is. Ze zijn dan ook enorm goed in sporten als tennis.

Blauwe ogen

Mensen met blauwe ogen staan erom bekend heel lief en beleefd te zijn. Ook hebben ze een groot inlevingsvermogen. Ze zijn energiek, extravert en hebben vaak lange relaties. Grappig feitje: mensen met blauwe ogen blijken beter tegen de stress en pijn bij een bevalling te kunnen dan mensen met donkere ogen.

Groene ogen

Heb jij groene ogen, dan zien anderen jou als gedreven, creatief en gepassioneerd. Heb je een doel voor ogen, dan ga je hier helemaal voor. Ook ben je avontuurlijk en vindt het geweldig om nieuwe dingen te proberen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met groene ogen als het meest verleidelijk en mysterieus worden gezien.

Grijze ogen

Grijze ogen zijn een variant op blauwe ogen, waardoor veel eigenschappen overeenkomen. Mensen met grijze ogen zijn over het algemeen graag in balans, en kunnen goed met stress en pijn omgaan. Ze zijn loyaal, kunnen zich goed aanpassen en hebben vaak levenslange vriendschappen.

Bron: Sightful, Cosmopolitan
Foto: Getty Images

Lees ook: dít zegt de vorm van je voeten en tenen over je persoonlijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen