piercing

Dit is wat je moet weten over piercings

Wie een piercing wilt, kan uit verschillende soorten kiezen. De bekendste 5 op een rij.

Waar komt de piercing vandaan?

Voordat we de verschillende soorten piercings bestuderen, is het nuttig om de geschiedenis van hiervan te begrijpen. De piercing is echt oud. Er wordt geschat dat mensen duizenden jaren voor Christus piercings droegen.

Vooral in de Egyptische tijd was piercing erg populair. In het verleden was dit vooral een symbool van macht en rijkdom, maar tegenwoordig kan iedereen een mooie piercing laten zetten. Vanwege deze veelzijdigheid blijft het een van de meest populaire sieraden onder zowel mannen en vrouwen.

De vijf populairste piercings

Veel mensen weten niet dat er inderdaad veel verschillende soorten piercings zijn. Met deze talloze opties kun je de piercing kiezen die echt past bij jou. Om je beter te helpen, hebben we hieronder enkele van de bekendste soorten oorpiercings op een rijtje gezet.

1. Een oorlelpiercing
Zoals de naam al doet vermoeden, is oorlelpiercing een piercing in de oorlel. Omdat het zich in het vlezige deel van het oor bevindt, is deze piercing eigenlijk het minst pijnlijk om te zetten. Na het laten zetten van de piercing in de oorlel is de genezingstijd ook erg snel. Bovendien kun je gemakkelijk verschillende stijlen proberen!
2. Een industriële piercing
Industriële piercing wordt ook wel een staaf piercing genoemd. Dit is een dubbel gat in het kraakbeen aan de bovenkant van het oor. Ben je op zoek naar opvallende oorpiercings, dan is de industriële piercing een goede keuze voor jou.
3. De helixpiercing
De helixpiercing is een piercing door het kraakbeen aan de bovenkant van het oor. Ook deze piercing doet over het algemeen minder pijn omdat dit met een kleinere naald wordt gedaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl, dan is dit een goede keuze.
4. De kraakbeenpiercing
Is een gewone piercing niks voor jou en wil je iets meer in je oor dan alleen een oorlelpiercing, kies dan voor een kraakbeenpiercing.Deze piercing methode is een bijzonder populaire keuze voor mannen en vrouwen. Voor de meesten valt de pijn van een kraakbeen piercing wel mee, echter is de ene plek natuurlijk wel gevoeliger dan de ander. Shop bijvoorbeeld bij My Unique Style voor een mooie traguspiercing.
5. Een daith piercing
Deze piercing bevindt zich in het dikste stuk kraakbeen in je oor, valk bij je gehoorgang. Het beste van deze piercing is dat hij verrassend veelzijdig is en voor de meeste mensen geschikt is. Daarnaast zou zou een piercing kunnen helpen tegen migraine wordt er beweerd, maar doe het vooral omdat je het een mooie piercing vindt. Uiteindelijk kan een piercer je goed advies geven over wat wel en niet goed bij je oor past. Bekijk vele mooie sieraden op myuniquestyle.nl.

Partnerbijdrage: myuniquestyle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen