Thuis

December-cadeautips

Mag je dit jaar met de feestdagen weer iets voor je dochter, nichtje of klein zusje (of een andere tiener) kopen, maar nog geen idee wat? We hebben wat mogelijkheden op een rijtje gezet die je misschien op ideeën kunnen brengen.

Tieners zijn een moeilijke groep om iets voor te kopen. Je hebt het idee vaak net de plank mis te slaan: óf het is niet hun stijl óf ze zijn het al ontgroeid óf ze hebben er totaal niks mee. Probeer jezelf even te verplaatsen in de tiener: Waar is ze op dit moment veel mee bezig? Wat zijn haar hobby’s? Wij hebben een paar opties op een rijtje gezet voor wat extra inspiratie.

Of ze nou: make-upliefhebster of huidverzorgingsaddict is, altijd bezig is met haar kapsel, een kast vol sieraden en accessoires heeft of de hele dag bezig is met muziek… er zit vast wel iets tussen wat onder de kerstboom kan!

Klik op de producten om te zien waar je ze kunt kopen:

 

lipstick pinky red color nail kit facial wash set shower gift set haardroger stijltang juwelen beautycase sieradenstandaard horloges in leuke kleuren zadelhoes roze hoofdtelefoon gitaar dvd what happens in vegas palette daydream

Reageer op dit artikel

Ben jij al bezig met inkopen voor de feestdagen?

Ja, het is sneller december dan je denkt.

Hoe meer keuze.. hoe moeilijker het ook wel weer wordt…:D

Anoniem

Nee, ik doe niet aan Sinterklaas of Kerstmis.

Ik doe er niet mee aan…

Ja, het is sneller december dan je denkt.

Als ik wat tegen kom voor December dan koop ik het alvast. Altijd handig.

Instagram