Ceciel: “Zijn vriend smaakte naar meer”

Ceciel: “Zijn vriend smaakte naar meer”

Ceciel’s fantasie wordt werkelijkheid wanneer haar vriend instemt om een trio te doen. Alleen had Ceciel niet gedacht dat ze verliefd zou worden op de andere man.

Ceciel’s fantasie wordt werkelijkheid wanneer haar vriend instemt om een trio te doen. Alleen had Ceciel niet gedacht dat ze verliefd zou worden op de andere man.

“Het een keer doen met 2 mannen is altijd een fantasie van mij geweest. Maar ja, hoe maak je zo’n droom werkelijkheid? Twee mannen oppikken bij het uitgaan vond ik zo plat. Het bleef dus bij dagdromen, tot ik Marcel leerde kennen. In de supermarkt nota bene. Hij liet mij voorgaan, we raakten aan de praat en binnen een maand woonden we samen. Hij bleek een wild seksverleden te hebben. Hij had trio’s gedaan, zowel met 2 vrouwen als met een vrouw en een goede vriend van hem, Theo. Zij raakten elkaar dan niet aan, maar waren wel vertrouwd en vrij genoeg met elkaar om dit te doen.

Op een avond biechtte ik Marcel mijn wens op. Zou hij die Theo niet eens kunnen uitnodigen? In eerste instantie hield Marcel het af. Hij wilde mij niet delen, zeker niet met een vriend van hem die ik nog vaker zou zien. Maar op een avond zei hij dat hij mij dit cadeautje toch wel wilde geven. Op voorwaarde dat we eerst een gewone ontmoeting zouden hebben met Theo en ik eerlijk zou zeggen wat ik van hem vond. Marcels grootste angst was namelijk dat ik verliefd op zijn vriend zou worden. Bij de afspraak die volgde was ik ervan overtuigd dat dit nooit zou gebeuren. Leuke vent hoor, die Theo, maar niet mijn type: te bijdehand, te stoer. Marcel was de enige voor mij, klaar. Toen ik Marcel dit vertelde heeft hij Theo op de hoogte gebracht van onze plannen. Theo was verbaasd, maar zei direct ja. Hij vond het leuk om oude tijden te laten herleven.

Een maand later was het zover. Ik was ontzettend zenuwachtig maar ook enorm opgewonden. En het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik vond het heerlijk, al die aandacht, al die handen, 2 lichamen om afwisselend en tegelijkertijd aan te raken. Wel vond ik het moeilijk om mijn aandacht eerlijk te verdelen. Ik merkte dat ik meer naar Theo toetrok. Hij was natuurlijk nieuw voor mij. Bovendien had hij heerlijke lippen en een fantastisch lichaam. Eigenlijk mooier dan dat van Marcel…. Gelukkig heeft die niets gemerkt.

Na de seks is Theo vrij snel weggegaan, en liet Marcel en mij de ruimte om rustig na te praten. Dat was intiem en fijn maar ondertussen dwaalden mijn gedachten steeds af. Ik moest telkens aan Theo denken. Wat jammer dat hij weg was. Wat erg dat het er al op zat. We hadden afgesproken dat het bij één keer zou blijven, maar het smaakte naar meer. Veel meer.

Dit is nu anderhalve maand geleden en Theo spookt nog steeds door mijn hoofd. Marcel weet van niets, gelukkig maar. Hij zou ongetwijfeld veel spijt hebben. En als hij het zou weten, zou ik Theo vast nooit meer zien. Nu is hij gewoon uitgenodigd voor Marcels verjaardag binnenkort. Ik voel me een bedrieger, maar ik tel de dagen tot ik Theo weer zie. Marcels vrees is erg genoeg toch uitgekomen. Ik voel me verliefd op zijn vriend en zou niets liever doen dan weer met hem naar bed gaan.”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Amy23
    Amy23
    Bel Dr. Jakiki voor dringende liefde, spell +1 (402) 892-2486 of email Spellcasthome@gmail.com Mijn naam is Amy Jane. Uit respect voor u en uw spreuken moet ik dit getuigenis bekend maken. Ik ben naar andere spellendoeken geweest zonder vooruitgang te zien, ik wou dat ik eerder naar je kwam, ik heb het beste van je. Mijn ex man was voor een jaar weg en ik ging overal en andere spellendoeken om hulp, maar geen goed resultaat tot mijn vriend mij voor Dr.Jakiki introduceerde. Hij zei dat ik alles wat hij vraagt, alles moet doen en dat komt goed, wat ik deed en Nadat de geweldige Spelling was gedaan, kreeg ik eindelijk een oproep van mijn man en ik zag het in de komende 30 minuten, mijn man was bij mijn deur om vergeving te vragen en nu is mijn man weer vol liefdevol. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen die zei dat ik hem zou moeten geven, ik was echt flabbergasted en geschokt toen mijn man knielde om te vergiffenis en om hem te accepteren, ik ben echt weinig woorden en blij, je bent een God gestuurd Voor mij en mijn familie en nu ben ik weer een vreugdevolle vrouw. Heel erg bedankt Dr. Jakiki Voor iedereen die op zoek bent naar een echte spellaster, kan u contact opnemen met Dr. Jakiki via onderstaande gegevens: Email: Spellcasthome@gmail.com Bel of schrijf hem: +1 (402) 892-2486 Website: http://spellcasthome.webs.com/
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen