Brenda: "Zo was ik nooit eerder door een man verwend!"

Brenda: “Zo was ik nooit eerder door een man verwend!”

Brenda had een erotische ontmoeting met een oude scharrel

Brenda had een erotische ontmoeting met een oude scharrel

Brenda (41): "Ik geef toe: ik ben verslaafd aan Facebook. Ik vind het zo leuk om iedereen die ik ken – of ik ze nu vaak zie of niet – te volgen en zet er zelf ook haast elke dag wel een foto, filmpje of opmerking op. Maar het állerleukste aan Facebook vind ik dat je zo weer makkelijk in contact kunt komen met mensen uit je verleden. Ik ben sinds mijn jeugd wel vijf keer verhuisd en ben veel mensen uit het oog verloren die ik graag nog eens zou spreken. Op Facebook vind je ze vaak makkelijk terug. Ik tik hun naam in en, floep, in veel gevallen verschijnen ze op mijn scherm. Ook word ik weleens gevonden door mensen die mij zoeken.

Zelf zou ik nooit op het idee gekomen zijn om naar Raymond te speuren, een oude scharrel van toen ik negentien was. Ik moest zelfs even nadenken toen ik zijn vriendschapsuitnodiging en foto zag. Wie was dat ook al weer? Maar toen het me weer te binnen schoot, ging ik in op zijn verzoek en al dezelfde avond zaten we te chatten. De verlegen, schuchtere jongen van ooit, met wie ik een tijdje wat had aangerommeld als ik in het weekend uitging, was uitgegroeid tot een geweldig leuke vent. Getrouwd, twee kinderen, goede baan. Van zijn vroegere acne was niets meer te zien: het was opeens een lekker ding.

We kletsten over van alles en nog wat, tot hij bekende dat hij vroeger erg verliefd op mij was geweest. Ik was verbaasd, want er was destijds niet meer gebeurd dan dronken dollen bij het uitgaan en daarna wat zoenen en strelen tegen een muur. O ja, we hadden het één keer gedaan – of beter gezegd, een klungelige poging tót – in een auto van zijn vriend. Maar Raymond bereikte veel te snel zijn hoogtepunt. Al met al had het op mij weinig indruk gemaakt. Op hem veel meer, zei hij nu: ik was het allereerste meisje met wie hij had gezoend en – halve – seks had gehad. Hij was mij nooit vergeten. En hij had er altijd van gedroomd om die ene mislukte keer nog eens over te doen. ‘Ik schijn nu een goede minnaar te zijn,’ tikte hij. Ik moet bekennen dat het begon te kriebelen in mijn buik. De gedachte dat ik de eerste voor hem was geweest, en dat hij zo lang over mij was blijven fantaseren, streelde mijn ego. Na nog een paar avonden chatten begon hij er opnieuw over. En ik dacht: waarom niet? Ik ben toch single! Dat hij getrouwd was, was zíjn zaak. In een echte affaire had ik absoluut geen zin, maar één keer… Spannend!

Ik gaf hem een datum en daagde hem uit iets heel erg spannends te bedenken. Daarbij grapte ik dat het een onvergelijkelijk ervaring moest worden: geen gerommel in een auto, niet vlug even tussendoor. Maar een mooie avond met alles erop en eraan. Nou, dat heb ik geweten. Pas de avond dat we hadden afgesproken, kreeg ik te horen waar ik moest zijn. Het adres bleek van een heel chique hotel in Amsterdam te zijn. Daar moest ik naar een hotelkamer komen. Toen ik aanklopte, behoorlijk nerveus, deed hij open met een bos rozen in zijn hand. Hij was in pak, hij zag er fantastisch uit. De hele kamer stond vol kaarsjes, het bed lag onder de rozenblaadjes. Net als in een film. En er stond champagne klaar. Ik wist niet wat ik zag! Zo was ik nog nooit eerder door een man in de watten gelegd.

Eerst gingen Raymond en ik samen in bad. Hij zeepte mijn hele lichaam in. Met kordate handen die inderdaad heel goed wisten hoe ze mij konden verwennen. Daarna tilde hij me naar het bed, om mij vanaf mijn tenen omhoog met zijn tong te verwennen. Nu was ík het die al binnen de kortste keren tot een hoogtepunt kwam. Ik wilde het nog tegenhouden, maar het lukte niet. Met een brede glimlach kwam Raymond op me liggen en we hebben uren liggen vrijen. Hij had geen woord teveel gezegd: hij was geweldig geworden in bed. Tot ’s nachts twee uur lagen we champagne te drinken, te kletsen en begonnen telkens opnieuw en opnieuw. Toen moest hij weg: terug naar zijn vrouw en kinderen. Ik mocht van hem in het hotel blijven slapen. De volgende ochtend zou ik nog een topontbijt op mijn kamer geserveerd krijgen. Na nog een laatste zoen vertrok hij. Ik ben nóg een keer in bad gaan zitten om al dromend na te genieten van deze ervaring. Hierna hebben we nog een paar keer gechat, maar het was duidelijk dat het bij één keer moest blijven, hij wilde zijn huwelijk niet op het spel zetten. En terecht. Maar het grappige is: hij heeft zijn leven lang van mij gedroomd en nu ben ík degene die nog vaak over hem fantaseert!"

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ClaudiaenClaudia
    ClaudiaenClaudia
    Wat een spannende gebeurtenis! Vind het alleen wel zielig voor zijn vrouw en kinderen. Die weten van niets, ik hoop dat hij kan leven met zo'n grote leugen!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen