Placeholder

Alexandra: ”Ik droom ervan om seks te hebben met een vrouw”

Vijftien jaar geleden had Alexandra een keer onverwacht sjans met een meisje. Ze is dat nooit vergeten. Nu is het haar grootste fantasie om ooit met een vrouw te vrijen. Sinds kort staat ze op een datingsite, op zoek naar haar droomvrouw.

Vijftien jaar geleden had Alexandra een keer onverwacht sjans met een meisje. Ze is dat nooit vergeten. Nu is het haar grootste fantasie om ooit met een vrouw te vrijen. Sinds kort staat ze op een datingsite, op zoek naar haar droomvrouw.

Alexandra (33): ‘Ik was achttien toen het gebeurde. Ik was uit en stond te dansen. Opeens merkte ik dat er iemand naar mij staarde. Een meisje. Ze lachte ondeugend en ik voelde direct dat het een ander soort glimlach was dan die ik normaal met meisjes uitwisselde. Het maakte me verlegen. Maar spannend vond ik het wel. De hele avond bleef ze om me heen draaien, deze Marieke. Ze maakte me complimentjes en haalde drankjes voor me. Toen we aan het eind van de avond samen aan de bar stonden te kletsen, vroeg ze opeens of ze met me mee naar huis mocht. Mijn hart stond even stil, begon daarna woest te kloppen. Mijn hele lichaam sloeg op hol. Toch zei ik nee. Ik vond het te eng. Ik was bang dat anderen ons zouden zien vertrekken en dat er roddels zouden komen. En wat zou ik thuis met haar moeten? Het was wel duidelijk wat zíj in haar hoofd had, maar wilde ik dat ook? Ik werd al zenuwachtig bij het idee alleen. Marieke drong niet aan. Bij het afscheid gaf ze me drie zoenen. De derde belandde op mijn mond en heel even voelde ik haar tong, die langs mijn lippen gleed.

Ik kan het moment nog zo oproepen. Want ik ben dit meisje nooit vergeten. Achteraf heb ik veel spijt gehad dat ik haar nummer niet gevraagd heb. Maar ik ben als een haas naar huis gefietst – en daarna heb ik haar nooit meer gezien. Een paar maanden erna ontmoette ik Pepijn. Drie jaar later zijn we getrouwd. Ik heb nooit aan hem getwijfeld: ik hou van hem, wil de rest van mijn leven met hem delen. En we zijn nog altijd heel happy, samen met onze kinderen, nu vijf en zeven. Mijn leven is compleet zo. Toch kriebelt het het laatste jaar. Ik verlang naar iets. En daarbij speelt de herinnering aan Marieke een grote rol. Ik kan haar zachte tong nog voelen. Ik fantaseer nog regelmatig over haar, al is het dan al vijftien jaar geleden. Dan droom ik dat haar tong de mijne raakt en we heel lang zoenen. En ik stel me voor wat er gebeurd had kunnen zijn als ik haar wél mee naar huis had meegenomen. Hoe ons zoenen dan steeds wilder was geworden. Hoe haar handen over mijn lichaam hadden gedwaald, ze mijn jurkje voorzichtig had uitgetrokken… Ik weet dat ik Marieke nooit meer terug zal kunnen vinden. Maar het is wél mijn grote wens om een keer met een vrouw te vrijen. Jaren had ik genoeg aan fantaseren, maar sinds de kinderen groter zijn is de behoefte ontstaan hier echt iets mee te doen.

Ik heb daarover gepraat met Pepijn. Hij schrok er in eerste instantie van. Ik heb wel tien keer moeten uitleggen dat ik heus niet denk dat ik lesbisch ben. Ik ben nog nooit verliefd geweest op een vrouw, het gaat me simpelweg om de spanning. Om een nieuwe ervaring. Om een seksueel avontuur! Ik stel me voor dat het zo zacht en teder is. Borsten voelen: ik denk dat het waanzinnig is. Maar Pepijn verlaten voor een vrouw, no way, en ik ben ook niet op zoek naar iets langdurigs. Gewoon, een eenmalige ontmoeting… In bed! Sinds kort sta ik, met toestemming van Pepijn, op de site Bilove. Daar heb ik een profiel aangemaakt. Er staat precies in wat ik zoek, en waar ik van droom. Ik heb al een hoop reacties gekregen en ben met een paar vrouwen aan het mailen. Net zoals ik hebben zij geen ervaring met vrouwen én zijn ze getrouwd met een man. Het lijkt mij het allerleukste om samen op ontdekkingstocht te gaan. Pepijn leest alles mee, hij vindt het inmiddels net zo spannend als ik. Het liefste zou hij er bij zijn, en zich tussen ons inwerpen of op zijn minst toekijken, maar hij respecteert dat dit niet de bedoeling is. Ik denk dat het binnenkort tot een afspraakje gaat komen. Met ene Jessica. Ik heb foto’s van haar gezien en ze lijkt een beetje op Marieke, die toch nog altijd mijn ‘ideale vrouw is’. Onze mailtjes beginnen een erotische ondertoon te krijgen. We besluiten elk bericht met ‘lieve, zachte kusjes,’ en dat soort zinnen. In mijn buik gaan dan acuut vlinders fladderen. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Misschien valt het wel erg tegen. Het zou jammer zijn als ik dan de fantasie die ik al jaren koester kwijt ben. Maar ik denk dat het geweldig wordt!’

 

Tekst: Lydia van der Weide
Foto: iStock