stoomreiniger van karcher

Wil je hebben: Action verkoopt nu deze stoomreiniger van Kärcher!

Je kunt een stoomreiniger huren bij de bouwmarkt. Maar je kunt er ook eentje in huis halen. De Action-Shop verkoopt nu voor een zeer vriendelijke prijs de Kärcher stoomreiniger. Het apparaat is multi-inzetbaar. Wat kun je er allemaal mee schoonmaken?

Wat maak je schoon met de stoomreiniger van Kärcher?

Je kunt de Kärcher stoomreiniger voor zeer uiteenlopende huishoudelijke klusjes inzetten. De tegels krijg je ermee schoon, de afzuigkap, de vloer, jaloezieën, radiatoren, de gordijnen, de bank, de ramen… Echt een ideaal apparaat voor een diepe reiniging zonder dat je er veel moeite voor moet doen. Hardnekkig vuil krijg je met gemak schoon gestoomd! Zo kun je je huis brandschoon krijgen en worden alle griezelige bacteriën gedood…

Dankzij het 4 meter lange snoer heb je veel beweegruimte en met een volle watertank maak je zo’n 75 m² schoon. Ben je klaar met de stoomreiniger dan hang je alle accessoires aan het apparaat. Makkelijk toch?!

Het enige slechte nieuws is dat de stoomreiniger bijna is uitverkocht. Sla nu je slag want voor €89,95 is de stoomreiniger van jou! Je kunt het apparaat alleen via de webshop van de Action bestellen.

Voor meer informatie klik op onderstaande button.

stoomreiniger van karcher
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Dit zijn 4 meest gemaakte fouten bij het schoonmaken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images