Vriendinnen

8 tekenen dat je beste vriendin(nen) en jij samen grijs worden

Jullie hebben al heel wat meegemaakt samen. Ondanks alle veranderingen groeien jullie met elkaar mee en steunen elkaar door dik en dun.

8 tekenen dat jij en je beste vriendin(nen) samen grijs worden:

1. Jullie hebben ruzie’s overleefd

Meningsverschillen, die horen er gewoon bij. Jullie kibbelen weleens wat af, maar dat is beter dan irritatie wegslikken. Het gaat er vervolgens om hoe jullie er samen uitkomen. Dat is voor jullie geen probleem.

2. Jullie kunnen op vakantie zonder ruzie te krijgen

Niet alle vriendschappen overleven vakantie’s. Niet heel gek, je zit dan ook 24/7 op elkaars lip. Voor jullie is dit prima. Als er iets is, zeggen jullie het eerlijk tegen elkaar. Jullie kunnen niet wachten om weer eens een weekendje weg te gaan samen.

3. Je voelt je op je gemak bij haar

Een slechte dag? Je beste vriendin kijkt je aan met die lieve blik en je kunt alles eruitgooien. Je belt haar ook als het even tegenzit.

4. Jullie gunnen elkaar geluk

Heeft je beste vriendin een nieuw huis gekocht? Oei, daar ben je best even jaloers op. Dat wil je zelf ook zo graag. De knop gaat meteen om. Je gunt het haar enorm. Dat geldt ook andersom. Jullie vieren dan ook elkaars successen.

5. Jullie zijn eerlijk tegen elkaar

Je vindt het niet altijd leuk om de waarheid te horen. Maar wat heb je aan een vriendin die alleen maar ‘ja’ knikt en ‘nee’ bedoelt? Je hebt zo veel aan je beste vriendin, omdat ze eerlijk zegt dat je die jurk beter niet kunt kopen.

6. Zij is er als er iets ergs gebeurt 

Je weet dat je op haar kunt bouwen als je in slecht weer belandt. Zij zal de eerste zijn die op de stoep staat als je relatie over is, of als een dierbare overlijdt.

7. Er is ook afstand

Als jullie elkaar een maand of langer niet hebben gezien, is er niks veranderd. Jullie kletsen vanaf de eerste minuut heel wat af. Jullie gunnen elkaar namelijk ook relaties en andere vriendschappen, waardoor het niet altijd mogelijk is om elkaar iedere week te zien.

8. Je kent haar familie

Inmiddels weet je uit welk nest je beste vriendin komt en weet je wie haar ouders zijn door verjaardagen. Hierdoor kennen jullie elkaar zo goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *