6 manieren om je vakantieherinneringen te bewaren

6 manieren om je vakantieherinneringen te bewaren

Wil je die prachtige reis of vakantie nooit meer vergeten? Met deze 6 tips raak je die prachtige herinneringen nooit meer kwijt.

Wil je die prachtige reis of vakantie nooit meer vergeten? Met deze 6 tips raak je die prachtige herinneringen nooit meer kwijt.

1. Plakboek
Vind je allerlei oude treinkaartjes, bonnetjes en folders in je tas? Plak ze in een boekje samen met een aantal foto’s. Je kunt dit soort materialen ook al tijdens je reis bewaren in een envelopje.

2. Hier ben ik geweest
Print een witte wereldkaart uit. Kleur de landen in waar je bent geweest. Je kunt ook je partner mee laten doen. Waar zijn jullie zonder elkaar geweest, waar met zijn tweeën en waar met de kinderen? Markeer dit met verschillende kleuren. Hier vind je een voorbeeld van een geschikte wereldkaart. 

3. Fotomuur
Print de leukste vakantiefoto van elke reis uit en plak deze op de muur. Zo krijg je een collectie met de leukste momenten van al je reizen.

4. Vakantie cd
Brand alle leuke liedjes die je in de auto luisterde op een cd en zing lekker mee. Wedden dat de herinneringen weer naar boven komen?

5. In een potje
Ben je op een strandvakantie geweest en heb je mooie schelpen gevonden? Neem een beetje zand mee in een potje en leg de schelpen bovenop. Leuke decoratie!

6. Maak fotoalbums
Het is veel werk, maar probeer van elke reis of vakantie foto’s uit te printen. Anders staan ze maar op je computer en als je computer crasht ben je ze kwijt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe bewaar jij je vakantieherinneringen?

 • Marjan393
  Marjan393
  :D:D:D Ik hou van vakanties en reizen. Ik bewaar mijn herinneringen door. embleempjes op mijn tas te plakken, koelkast magneten en een collage van foto's ik maak vaak een paar honderd net te veel voor een foto album
  Beantwoorden
 • Smokkel
  Smokkel
  Ik sla ze voor altijd op in mijn hoofd en in mijn hart!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Ik plak Rn schrijf dingen in mijn dagboek over mijn vakanties, ik neem ook altijd een notitie boekje mee op vakantie waar ik elke dag in schrijf wat ik doe
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen