Placeholder

6 manieren om je relatie spannend te houden

Laat de sleur jouw relatie niet in z’n greep krijgen! Hou het spannend met behulp van onze tips.

Laat de sleur jouw relatie niet in z’n greep krijgen! Hou het spannend met behulp van onze tips.

Geef elkaar de ruimte
Af en toe je eigen dingen doen is goed voor de relatie. Weet wat het is om elkaar te missen. Plan bijvoorbeeld eens een weekendje of langer met je vriendin, moeder of zus.

Ruzie is niet erg
Een ruzie op z’n tijd is helemaal niet erg. Hou je frustraties niet voor jezelf, want van alles opkroppen word je niet gelukkiger. Gooi je boosheid altijd op tafel, maar zorg er wel voor dat je de ruzie uitpraat. Doe je dit niet, dan loert het gevaar dat jullie uit elkaar groeien.

Besteed voldoende aandacht aan seks
Ben je niet tevreden? Bespreek dit dan met je partner, zodat hij dit ook weet en jullie het optimaal naar je zin kunnen hebben tussen de lakens. Prik ook eens een avond om elkaars seksuele fantasieën te bespreken.

Onderneem nieuwe dingen
Zijn jullie nog nooit samen naar de sauna geweest? Of zouden jullie heel graag willen leren duiken? Neem samen de stap! Het feit dat jullie de gezonde spanning delen en er samen op uit gaan, zal jullie dichter tot elkaar brengen.

Zet de tv eens wat vaker uit
Voor veel stellen wordt het na verloop van tijd een gewoonte om op de bank te ploffen en de tv aan te zetten, terwijl er zo veel andere manieren zijn om je avond te vullen. Wat dacht je van een goed gesprek en een glas wijn? Of een bezoekje aan de bios of een theater?

Vergeet niet te lachen samen
Lachen is gezond! Het is dé manier om ultiem te ontspannen samen. Zet een komedie op of ga samen naar een cabaretvoorstelling, je zult zien dat je alle eventuele zorgen van je af lacht. Een wedstrijdje moppen tappen of elkaar de grappigste filmpjes op Internet laten zien, doet het ook altijd goed!