moeder dochter

5 moederdagcadeaus waar je moeder sowieso blij van wordt

Ben jij nog op zoek naar het perfecte geschenk voor Moederdag? Met deze cadeaus laat je je (schoon)moeder vast en zeker stralen.

1. Een boek

Van thrillers tot romans: bij BookSpot
 vind je allerlei soorten boeken. Een aanrader is het nieuwste deel van de Zeven Zussen-serie: de zevende zus. Deze verschijnt 6 mei en belooft nu al een bestseller te worden. Je kunt ‘m hier bestellen.

2. Een kaart

Wat is er fijner dan het lezen van lieve en welgemeende woorden? Bij Greetz.nl heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende moederdagkaarten. En dat is nog niet alles: je kunt ze ook personaliseren, door er bijvoorbeeld een foto van je moeder op te zetten. Om het geheel helemaal af te maken, kun je er ook nog een cadeau bij doen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen of een fles wijn.

3. Wellness-mand

Vul een mand met je (schoon)moeders favoriete douche- of badproducten. Wil je de wellness-ervaring helemaal compleet maken? Stop er dan ook pantoffels, een warm fleecedeken, chocolade en thee in.

4. Bos bloemen

Een bos bloemen is misschien niet origineel, maar wel áltijd goed. Je kunt hiervoor naar de bloemenwinkel, maar er ook voor kiezen om ze – inclusief vaas – bij je (schoon)moeder thuis te laten bezorgen. Het tovert vast en zeker een lach op haar gezicht.

5. Abonnement op een tijdschrift

Een abonnement op Vriendin vinden wij natuurlijk een van de leukste Moederdag-cadeaus. Je kunt kiezen uit verschillende leuke aanbiedingen en cadeaus. Zo krijg je nu bij een abonnement op Vriendin een Giftset van Collistar cadeau. En dit allemaal voor maar €19,95.

Dit artikel is geschreven in samenwerking.

Foto: Getty Image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *