Koppel (1)

5 dingen die alle gelukkig getrouwde koppels doen

Het is een vraag die veel mensen bezighoudt: wat is nou precies de sleutel tot een lang en gelukkig huwelijk? Onderzoek brengt ons een stap dichterbij het antwoord.

Uit studies is namelijk gebleken dat gelukkig getrouwde koppels de volgende vijf dingen met elkaar gemeen hebben:

1. Ze delen niet alles online

Wetenschappers hebben ontdekt dat gelukkig getrouwde stellen niet alles op het internet delen. Het zouden juist de onzekere mensen zijn die dit wel veel doen. Foto’s en video’s van mijlpalen delen, zou een manier zijn om erkenning te zoeken.

2. Ze blijven beleefd

In plaats van alles voor lief te nemen, blijven gelukkige getrouwde koppels hun dankbaarheid tonen. Een simpele ‘dankjewel’ na het doorgeven van de boter kan al een hoop doen.

3. Ze raken elkaar aan

Het gaat hier vooral om kleine aanrakingen, zoals een streling of kus. Het zorgt er niet alleen voor dat je je partner laat weten hem/haar graag te zien, maar leidt ook tot de aanmaak van gelukshormonen.

4. Ze blijven nieuwe dingen proberen

Van een nieuw land ontdekken tot fietsen in een onbekend gebied: regelmatig iets nieuws proberen, zorgt ervoor dat er geen sleur in de relatie ontstaat. Daarnaast zorgt het ervoor dat jullie samen mooie herinneringen opbouwen, wat de band versterkt.

5. Ze laten geen afwas staan

Dit klinkt misschien vreemd, maar blijkbaar is dit écht een van de geheimen achter een lang en gelukkig huwelijk. Geen afwas laten staan, is een teken van respect voor elkaars tijd. Daarnaast voorkomt het ruzies en spanningen.

Bron: PureWow, tipsenweetjes
Foto: Getty Images

Lees ook: dít zijn de 5 gewoonten van koppels die veel seks hebben

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen