verliefd

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld wordt tot over haar oren verliefd

De Kreeft is veel aan het dagdromen en de Waterman geeft geld uit als water. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Waterman

21-01/19-02
Je geeft geld uit als water, maar heb je ècht alles nodig wat je koopt? Zo ja, vraag je dan af of of het anders en goedkoper kan. Verder krijg je zicht op waarom je je zo verantwoordelijk of geremd voelt.

Typisch Waterman

Je vindt het interessant als iets afwijkt van het normale. En je bewondert mensen die authentiek zijn. Ook jij slaat vaak een andere weg in dan ‘gewoon’ is. Bijvoorbeeld door een bijzonder beroep, zoals astroloog of uitvinder. Of door gekke hobby’s erop na te houden. Dat maakt jou zo uniek!

Vissen

20-02/20-03
Je bent meer dan anders gevoelig voor prikkels van buitenaf. Zeker in sociale situaties. Let goed op je energiepeil. En luister naar je lichaam. Ook al heb je geen cent op de bank, je voelt je toch een rijk mens.

Ram

21-03/20-04
Problemen in een vriendschap die al een tijdje sluimeren, komen nu naar boven. In sommige gevallen betekent dat een (tijdelijke) breuk. Gesprekken hierover lopen hoog op. Of er valt niet over te praten.

Stier

21-04/20-05
Je hebt steun aan iemand in de familie of op je werk. Met een vriendin zit je helemaal op één lijn. Samen doen jullie iets creatiefs. Je hebt een duidelijke mening over iets, en dát valt niet bij iedereen goed. 

Tweelingen

21-05/21-06
Je denkt na over iets wat gevoelig ligt en durft het daarna ook uit spreken. Een invoelend familielid stelt je gerust. Ook pas je je vaker aan je omgeving aan. Vergeet jezelf niet! Verder voel je goed en energiek.

Kreeft

22-06/22-07
Op het gebied van intimiteit krijg je zicht op bepaalde remmingen. Dat is mooi, want nu kun je er ook iets mee doen. Ook ben je veel aan het dagdromen. Zet je dromen eens op papier en ontdek wat ze je zeggen.

Leeuw

23-07/23-08
Veel van je tijd en energie gaat naar je vriendinnen. Je krijgt meer duidelijkheid over iets wat stroef loopt in je relatie. En dat heeft fijne gevolgen. Verder ben je veel met veranderingen op je werk bezig.

Maagd

24-08/22-09
Op je werk wordt het duidelijk dat je aardig wat op je bordje hebt liggen. Een jongere collega komt jou te hulp. Ben je single? Je wordt tot over je oren verliefd. Met je partner heb je een fijne week samen.

Weegschaal

23-09/22-10
Je komt weinig aan je hobby’s en sporten toe. Jammer, want dat is jouw manier om te ontspannen. Je bent lekker aan het werk met een collega. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. Thuis heb je intensieve gesprekken.

Schorpioen

23-10/22-11
Je zit in een creatieve flow. Daar kun je helemaal in opgaan. Jammer dat er ook nog verantwoordelijkheden wachten. Zoals het huishouden. Vergeet niet te sporten en blijf in beweging.

Boogschutter

23-11/21-12
Veel van je aandacht gaat naar je partner. Ook ben je lekker met je huis bezig. Inrichten, opnieuw schilderen of met de meubels schuiven. Hierdoor heb je minder tijd voor afspraken met vriendinnen.

Steenbok

22-12/20-01
Je hebt een fijn contact met een buurvrouw. Je vindt iets (nieuws) in je buurt waardoor je geïnspireerd raakt. Bijvoorbeeld een nieuwe winkel of een vereniging die je nog niet eerder hebt ontdekt.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.