rood in de slaapkamer bevordert seks

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft het fijn in bed

De Steenbok is vrolijk en de Kreeft heeft het razend druk op werk. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Boogschutter

23-11/21-12
Je kijkt naar je dagelijkse uitgaven en kunt hier en daar wat schuiven met kosten. Opeens houd je meer geld over. Je zit vol energie, maar gaat soms ook een beetje te snel. Sta af en toe even stil bij wat je doet.

Steenbok

22-12/20-01
Je bent vrolijk en opgewekt en vindt het gezellig om vaker met je vriendinnen af te spreken. Ook spreek je iemand op straat sneller aan. Daarnaast probeer je niet zo veel te doen. En dat bevalt je best goed.

Waterman

21-01/19-02
Je doet een ontspanningsoefening of meditatie en ontdekt iets over jezelf. Schrijf het op voordat je dit bijzondere inzicht vergeet. Verder ben je nog steeds actief met vriendinnen. Ga eens samen lekker sporten.

Vissen

20-02/20-03
Je bent aan het solliciteren naar een nieuwe baan of andere functie binnen je bedrijf. Ook voor andere belangrijke gesprekken is het nu een goede tijd. Je komt vriendelijk, serieus en krachtig over op anderen.  

Ram

21-03/20-04
Met je partner heb je het fijn in bed. Je voelt je verbonden en gesteund. Hierdoor kun je je makkelijker ontspannen. Op je werk heb je het over een salarisverhoging of een uitbreiding van je taken. 

Stier

21-04/20-05
Je hebt een gezellig feestje of een uitje met een vriendin. Ook met je partner ga je vaker iets sociaals doen. Je bent ergens boos om, maar vindt het moeilijk om je te uiten. Voel eerst bij jezelf wat er speelt.

Tweelingen

21-05/21-06
Met je partner heb je diepgaande en filosofische gesprekken, vooral over de toekomst. Ook lekker om dat buiten te doen, tijdens een lange wandeling. Een lieve collega komt voor je op of helpt je verder. 

Kreeft

22-06/22-07
Op je werk is het razend druk. Met je partner bespreek je hoe je meer rust kunt nemen. Je doet iets met je kinderen dat gezellig én leerzaam is. Ook met een vriendin kun je lekker lachen. Heerlijk!

Leeuw

23-07/23-08
Een week vol met familiecontacten. Jullie spreken elkaar dagelijks, ondersteunen elkaar en geven advies. Verder ben je nog steeds lekker fanatiek aan het sporten. Zo kun je je werkstress goed kwijt. 

Maagd

24-08/22-09
Je informeert naar een cursus of workshop die je interessant lijkt. Je verheugt je erop om weer iets voor jezelf te doen. Je hebt een fijn gesprek met een buurvrouw of kennis en voelt je gezien en serieus genomen. 

Weegschaal

23-09/22-10
Je gebruikt je kwaliteiten om op je werk meer te bereiken. Zoals je gevoel voor schoonheid of als bemiddelaar. Daarnaast ben je recht door zee, maar wel op een vriendelijke manier. Dat is best een uitdaging!

Schorpioen

23-10/22-11
Je geeft met veel plezier geld aan iets uit. Met je partner maak je plannen voor een korte trip of weekendje weg. De natuur trekt je momenteel het meest. Het is ook tijd voor een bezoek aan de kapper.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.