7 belangrijke geldlessen om aan je kind mee te geven

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een gesprek over salaris

De Waterman maakt vakantieplannen en de Ram heeft een fijn uitje. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Typisch Weegschaal

Jij voelt je het beste in een relatie. Romantisch als je bent, zoek je iemand voor de rest van je leven, iemand op wie je kunt bouwen. Ook in vriendschappen ben je trouw, en voel je je een-op-een het prettigst. Daarnaast vermijd je zwaarte en problemen, en richt je je liever op harmonie.

Weegschaal

23-09/22-10
Je ziet en spreekt een vriendin geregeld. Ze inspireert je en zet je aan tot actie. Op je werk loopt het niet helemaal lekker. Reden te meer om opnieuw na te denken hoe jij je werk wilt vormgeven.

Schorpioen

23-10/22-11
Je denkt meer na over wat je plezier geeft om te doen. Je zegt een aantal afspraken af omdat je je moe voelt of er geen zin in hebt. Goed dat je even toegeeft aan je gevoel. Die afspraken komen wel weer.

Boogschutter

23-11/21-12
Je gevoelens houd je liever voor je omdat dit te kwetsbaar voelt. Jij en een vriendin hebben over een bepaald onderwerp niet dezelfde ideeën. Met een andere vriendin zit je juist helemaal op één lijn.

Steenbok

22-12/20-01
Je hebt moeite om iemand aan te spreken maar je doet het toch. Als je het op een rustige manier brengt, werkt dat positief uit. Met een trouwe vriendin heb een gesprek over je gevoelens. Fijn om dat te delen.

Waterman

21-01/19-02
Samen met je partner maak je vakantieplannen. Op je werk heb je een gesprek over salaris of je talenten. Mogelijk ligt er een cursus in het verschiet waarmee je je vaardigheden kunt uitbreiden. Leuk!

Vissen

20-02/20-03
Je kunt soms wat verlegen zijn. Daarom vind je het best lastig om die aardige collega te vertellen wat je echt denkt. Toch kom je met jouw charme een heel eind. Voer de spanning dus niet te hoog op.

Ram

21-03/20-04
Met je partner heb je een fijn uitje. Jullie maken nieuwe afspraken met elkaar om jullie relatie beter vorm te geven. Een familielid daarentegen heeft moeite om zich te uiten of verzwijgt iets. Heb geduld.

Stier

21-4/20-05
Samen met je partner pak je het huis aan. Opruimen, klussen en schoonmaken. Het knapt er enorm van op. Op je werk wordt jouw mening niet echt gehoord. Bedenk hoe je hiermee om wilt gaan.

Tweelingen

21-05/21-06
Met een buurvrouw of familielid maak je een wandeling of doe je iets actiefs. Gezellig! Met je partner maak je toekomstplannen. Nu kijken wat er nodig is om het uit te voeren. Een collega houdt iets achter.

Kreeft

22-06/22-07
Je legt de laatste hand aan je inrichting thuis. Ben je er tevreden over? Je pakt een situatie met je kinderen op een bepaalde manier aan. Maar merkt dat het niet werkt. Hoe kun je hier anders mee omgaan?

Leeuw

23-07/23-08
Je hebt leuke gesprekken met de mensen om je heen. Ook heb je een gesprek over het verleden wat iets bij je oprakelt. Goed om hier even bij stil te staan. Een vergadering zet niet aan tot actie. Jammer.

Maagd

24-08/22-09
Door omstandigheden kom je even niet aan sporten toe. Met je partner heb je een gesprek over jullie relatie. Laat zien hoe je je voelt, dat levert meer voor je op. Je sociale leven staat nog even op een laag pitje. 

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.