Meer vrije dagen in 2024? Zo zet je je vakantiedagen goed in

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld ontmoet leuke mensen op reis

De Stier heeft veel contact met een dierbare en de Leeuw heeft meer feestjes dan anders. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

25 juni t/m 1 juli 2024

Typisch Kreeft

De Kreeft is de moeder van de dierenriem. Heb je kinderen, dan ben je erg betrokken bij het wel en wee van je kroost. Je hoort graag hun verhalen aan en verwent ze met je kookkunsten. Sowieso ben je begaan met de mensen om je heen. Je wilt nu eenmaal dat iedereen het goed heeft.

Kreeft

22-06/22-07
Vier je je verjaardag? Het wordt een drukke boel, precies zoals jij het graag ziet. Hoe meer mensen, hoe gezelliger. En: als iedereen naar huis is, geniet je net zo goed van de rust. Helemaal in balans!

Leeuw

23-07/23-08
Iemand op je werk doet of zegt iets wat je aan het denken zet. Praat er ook eens over met je partner of vrienden. Je hebt de komende tijd meer verjaardagen, uitjes of feestjes dan anders. Best gezellig toch? 

Maagd

24-08/22-09
Ben je single? Op een georganiseerde (single)reis kom je leuke mensen tegen. Heb je een relatie dan heb je samen een druk sociaal leven. Blijf voor voldoende rust zorgen. Op je werk ga je lekker.

Weegschaal

23-09/22-10
Een gesprek op je werk zorgt voor verandering. Pak het meteen goed aan, daar heb je nog jaren plezier van. Verder voel je je positief en ben je vrolijker dan anders. Dat trekt ook goedlachse mensen aan.

Schorpioen

23-10/22-11
Je maakt afspraken met je partner waarbij je ook goed naar je eigen wensen en behoeftes wil kijken. Dat is misschien even wikken en wegen, maar dan zijn jullie wel alle twee tevreden. Goed gedaan hoor!

Boogschutter

23-11/21-12
Veel gesprekken gaan over je persoonlijke ontwikkeling en emoties. Jou kennende zijn dat geen zware gesprekken, maar juist doorspekt met humor. Je partner steunt je aan alle kanten. Een fijn gevoel.

Steenbok

22-12/20-01
Alles draait om communicatie in een relatie. Daar word je je extra van bewust. Sommige gesprekken met je partner lijken eindeloos te duren, maar zijn wel nuttig. Ga lekker sporten als je wilt ontladen.

Waterman

21-01/19-02
Je probeert er op je werk en in je dagelijks leven achter te komen waar je nu écht energie van krijgt. Doe je iets omdat het moet of omdat je het wil? Thuis is veel te doen. Nog even de schouders eronder.

Vissen

20-02/20-03
Je hebt even niet zo’n zin in allerlei verantwoordelijkheden. Je kiest er liever voor om een dagje vrij van je werk te nemen. Of met de kinderen iets leuks te doen. Even de boel de boel laten. Je hebt groot gelijk!

Ram

21-03/20-04
Je geeft geld uit aan een boekenkast of televisie. Een directe aanleiding om op te ruimen of de huiskamer anders in te richten. Sowieso is met het hele gezin series kijken nu favoriet. Nog meer genieten dus.

Stier

21-04/20-05
Je hebt veel contact met een familielid of vriendin. Jullie appen elkaar dagelijks en steunen elkaar bij problemen. Daarnaast spreek je met elkaar af voor een lange wandeling of een drankje op het terras. Voelt goed!

Tweelingen

21-05/21-06
Op je werk raak je door iets of iemand geïnspireerd. Dat geeft je een andere kijk op je taken en hoe je dit kunt invullen. Misschien ontdek je wel nieuwe talenten! Je hebt aparte dromen. Schrijf ze op!
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.