daten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een date met een potentiële liefde

De Tweelingen kijkt vaker in de spiegel en de Vissen maakt het thuis gezellig. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Stier

21-04/20-05
In sommige situaties vind je dat je je moet inhouden. Maar hierdoor komt het er op andere momenten extremer uit. Je spreekt af met een vriendin, maar hebt niet zo veel te vertellen. Is dat echt erg?

Typisch Stier

Je vindt het heerlijk om creatief te zijn en met je handen te werken. Zoals taarten bakken, boetseren, in de tuin werken of kleding maken. Ook zingen kan je favoriete bezigheid zijn. Veel Stieren hebben een mooie stem. Daarom kom je ze vaak tegen in de muziekindustrie (zoals Anouk).

Tweelingen

21-05/21-06
Iemand op je werk vertelt je een geheim. Als praatgrage Tweelingen vind je het best lastig om hierover je mond te houden. Een uitdaging! Verder kijk je vaker in de spiegel. Ben je tevreden met wat je ziet?

Kreeft

22-06/22-07
Met vriendinnen praat je graag over belangrijke levenskwesties. Je geniet ervan als er vurige discussies ontstaan. Verder maak je niet te veel afspraken. Je doet namelijk graag iets creatiefs voor jezelf.

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk staan sommige plannen stil. En hierdoor kun je zelf ook niet echt verder. Misschien een paar dagen vrij nemen? Met je vriendinnen is het sowieso gezellig, dus fijn om meer tijd met ze door te brengen.

Maagd

24-08/22-09
Met je partner maak je plannen, maar jullie ideeën komen niet echt van de grond. Bespreek de mogelijkheden en wacht nog even met de uitvoering tot de tijd rijp is. Een familielid is jarig. Dat wordt vast gezellig!

Weegschaal

23-09/22-10
Op je werk ben je soms een beetje te hard aan de slag. Dat kan zijn weerslag hebben op je gezondheid. Geef het daarom aan als het je te veel wordt. Je bent op zoek naar een zonnige vakantie. Dat verdien je!

Schorpioen

23-10/22-11
Je partner heeft wat aanmoediging nodig om over iets te praten. Kom niet te snel met een oplossing, dat is pas later van belang. In de slaapkamer trek je vaker iets vrouwelijks en sexy’s aan. Spannend!

Boogschutter

23-11/21-12
Single? Je hebt een afspraakje met iemand met wie het wel iets kan worden. Heb je een vaste relatie, dan doe je geregeld samen iets leuks. Je werkt thuis omdat je hier beter kunt doorwerken dan op kantoor.

Steenbok

22-12/20-01
Je partner vraagt je wat je wilt of prettig vindt. Je vindt het best lastig om hierop te antwoorden. Neem er even de tijd voor. Met je collega’s is het nog steeds erg gezellig. Dat maakt je dag ieder keer weer goed.

Waterman

21-01/19-02
Er komen herinneringen aan je kindertijd omhoog. Dat geeft je een andere kijk op zaken. Hierdoor wil je sommige dingen in je dagelijks leven veranderen. Je hebt een fijn contact met (je) kinderen. 

Vissen

20-02/20-03
Afspraken gaan niet door of contracten kunnen niet ondertekend worden. Balen, maar er zijn andere opties. Thuis maak je het gezellig zodat je hier voldoende kunt ontspannen. Dat heb je nu echt nodig.

Ram

21-03/20-04
Afspraken of onderhandelingen over geld worden uitgesteld. Dat is jammer, want je wilt graag door met je huis opknappen. Je hebt een gezellige afspraak met je zus of broer. Dat zouden jullie vaker moeten doen.
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.