6 eigenschappen van mensen die goed met hun (spaar)geld om kunnen gaan

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld ziet haar bankrekening groeien

De Stier heeft goed contact met haar collega’s en de Maagd verdiept zich in haar gezondheid. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Ram

21-03/20-04
Je hebt diepgaande gesprekken met vriendinnen. Met je partner maak je een leuk uitstapje of ga je de stad in voor een nieuwe outfit. Daarnaast heb je veel contact met de mensen in je directe omgeving.

Stier

21-04/20-05
Je hebt goed contact met je collega’s. Ook met een leidinggevende of manager heb je een interessant gesprek. Hierdoor durf je beter voor je eigen behoeftes op te komen. Je neemt de tijd om te ontspannen.

Tweelingen

21-05/21-06
Je vindt het leuk om met een vriendin iets actiefs te doen. Ga eens naar een pretpark, als het weer het toelaat. Je hebt veel ideeën waar je geregeld over nadenkt. Daarnaast wil je ze ook graag waarmaken.

Kreeft

22-06/22-07
Met je vriendinnen filosofeer je erop los. Jullie praten over het leven en de doelen die je graag wilt bereiken. Thuis maak je het gezellig door je interieur aan te pakken. Een mooi schilderij doet al wonderen. 

Leeuw

23-07/23-08
Je vindt het lastig om met een collega over kwetsbare onderwerpen te praten. Voel je zeker niet verplicht. Je bent enthousiast over een vakantie. Je maakt een afspraak met de buren of een familielid. Gezellig! 

Maagd

24-08/22-09
Je verdiept je in je gezondheid. Zo lees je bijvoorbeeld meer over voeding of supplementen. Een vriendin heeft een goede tip voor je. Je doet een inzicht over jezelf op waar je echt een stuk verder mee komt.

Weegschaal

23-09/22-10
Met deze Volle Maan voel jij je helemaal in je element. Met je partner ga je een fijne en positieve week in. Jullie lachen veel met elkaar en maken plannen voor de toekomst. Sowieso spreek je veel mensen.

Schorpioen

23-10/22-11
Op je werk heb je veel energie om dingen aan te pakken. Met je partner heb je het geregeld over veranderingen op het thuisfront of in de familie. Daar heb je zeker een mening over. Je gezondheid is top.

Boogschutter

23-11/21-12
Je zit goed in je vel en voelt je zelfverzekerd. Op je werk heb je veel intensieve vergaderingen. Boeiend, maar ook vermoeiend. Door aandacht aan je kinderen of hobby’s te besteden, krabbel je weer op.

Steenbok

22-12/20-01
Met je partner heb je het over een boek dat je aan het lezen bent. Dat kan het begin zijn van een lange discussie. Je maakt het huis schoon of pakt (eindelijk) wat klussen aan. Dat ruimt op.

Waterman

21-01/19-02
Je vindt een mooie plek om op vakantie te gaan. Daar verheug je je op. Je stelt veel vragen aan een gezinslid. Zo kom je achter zaken die je anders niet zou weten. Verder ben je vaker thuis aan het werk.

Vissen

20-02/20-03
Je vindt dat je te veel verantwoordelijkheden hebt en probeert deze te delegeren. Heel goed, zo kom je voor jezelf op. Tussen de lakens is het warm en liefdevol. Je ziet je bankrekening groeien. Ook fijn!
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images