Weekhoroscoop: op het intieme vlak spelen problemen, Maagd

De Boogschutter vindt het lastig om een beslissing te nemen en Vissen heeft een discussie met een vriendin. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Leeuw

23-07/23-08

Jouw mening wordt niet altijd gewaardeerd. Maar soms vind je het te belangrijk om niet van je te laten horen. Bijvoorbeeld als het over je gezondheid gaat. Verder vind je het deze week gezellig om weer wat vriendinnen te spreken.

Typisch Leeuw

Creativiteit zit je in het bloed. Vooral dans en theater passen goed bij je. Ook als je denkt dat je niet zo creatief bent, kun je op andere vlakken heel eigen uit de hoek komen. Zoals tijdens het bedenken van oplossingen op je werk. Stimuleer dus vooral je creativiteit en zelfexpressie.

Maagd

24-08/22-09

Op het intieme vlak spelen er problemen: een van jullie twee is ontevreden en dat geeft irritatie. Soms moet je zoiets eerst uitvechten voordat er een oplossing komt. Wees gewoon eerlijk.

Weegschaal

23-09/22-10

Je ziet het leven positief in, hoewel niet alles op rolletjes loopt. Met je partner zit je niet altijd op één lijn, zeker als het gaat om huis, familie en gezin. Gelukkig kun je erover praten met vriendinnen.

Schorpioen

23-10/22-11

Op je werk worden afspraken en vergaderingen afgezegd of verzet. Dat maakt dat je niet lekker doorwerkt. Pogingen om het anders aan te pakken, mislukken. Met je partner zit je wel in een positieve fase.

Boogschutter

23-11/21-12

Je vindt het lastig om een beslissing te nemen. Je wilt luisteren naar je gevoel, maar je overtuigingen houden je tegen. Met je partner heb je fijne gesprekken, zo lang het niet te veel de diepte in gaat.

Steenbok

22-12/20-01

Je denkt diep na over bepaalde dingen in de hoop een oplossing te vinden. Maar soms maakt dat het juist lastiger en minder helder. Je persoonlijke wensen en behoeften en die van je gezin botsen soms.

Waterman

21-01/19-02

Sommige zaken op je werk houd je nog even voor je. Aan het eind van de week praat je erover met je baas of je partner. Probeer niet de ander de schuld te geven en verwerk je gevoelens in een creatief project.

Vissen

20-02/20-03

Met een vriendin laait een oude discussie weer op. Jullie zitten totaal niet op één lijn en dat kost behoorlijk wat energie. Nieuwe inzichten die je de laatste tijd hebt opgedaan, kun je verder mooi gebruiken in je werk.

Ram

21-03/20-04

Over een oude situatie op je werk voel je je behoorlijk machteloos en moedeloos. Praat erover met je dierbaren en geef de moed niet op. Kijk wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen.

Stier

21-04/20-05

Je hoofd zit vol en je hebt behoefte aan rust. Een paar dagen je telefoon wegleggen helpt enorm. Opeens houd je tijd over voor dingen die er écht toe doen. Bovendien voel je je er een stuk rustiger door.

Tweelingen

21-05/21-06

Problemen met een vriendin steken weer de kop op. Je begint te twijfelen over jullie vriendschap: passen jullie nog wel bij elkaar? Doe je best en neem in ieder geval niet te snel een beslissing.

Kreeft

22-06/22-07

Je werkt hard, maar soms vraag je je af waarvoor. Met zo veel tegenwerking en tegenslagen is het lastig om je motivatie te houden. Zorg in je vrije tijd deze week voor wat extra plezier en ontspanning.

Tekst: Natasja Kuipers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen