Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld moet op haar gezondheid letten

De Waterman heeft zin om de boel te verbouwen en de Kreeft wil graag de diepte in. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Waterman

21-01/19-02
Je hebt zin om thuis de boel te verbouwen of te veranderen. Toch zie je er ook tegenop vanwege de hoeveelheid werk. Een afspraak bij de kapper of schoonheidsspecialist gaat helaas niet door of wordt verzet.

Vissen

20-02/20-03
Een ruzie met iemand uit je omgeving zit je meer dwars dan je laat merken. Verder trek je je geregeld terug. Je hebt behoefte aan rust en wil graag je eigen ding doen. Schrijven helpt om meer inzicht te krijgen.

Ram

21-03/20-04
Met een vriendin heb je nog steeds wat mot. Sowieso rommelt er veel op vriendschapsgebied. Afspraken worden niet nagekomen of afgezegd. Laat het maar even voor wat het is. Het waait wel weer over.

Stier

21-4/20-05
Op je werk wisselt het nogal. De ene dag heb je veel plezier, de andere dag zijn er alleen maar toestanden. Ook in de familie is er van alles gaande. Zorg dat je voldoende oplaadt. Dan kun je het allemaal wel aan.

Tweelingen

21-05/21-06
Je vindt het moeilijk om een mening te vormen over een bepaald maatschappelijk probleem. Je weet niet wat je wel en niet moet geloven. Kost het je energie? Richt je aandacht dan op iets positiefs.

Kreeft

22-06/22-07
Je gaat momenteel graag de diepte in en voelt de behoefte om alles uit te zoeken. Bij een vriendin stuit je op weerstand. Zij houdt het liever vrolijk en oppervlakkig. Geef haar die ruimte. Verder maak je je administratie op orde. 

Leeuw

23-07/23-08
Je geeft je partner de vrijheid om zijn eigen gang te gaan. Maar soms mag je ook best zeggen dat je behoefte hebt aan aandacht. Verder wil je graag plannen maken voor de toekomst. Ook als die nog onzeker is.

Maagd

24-08/22-09
Je werk vraagt weer alle aandacht. Let verder een beetje op je gezondheid. Een ontsteking of verkoudheid ligt op de loer. Wees ook niet te gehaast. Je kunt zo maar een enkel zwikken of je flink hoofd stoten.

Weegschaal

23-09/22-10
Je hebt nergens zin in, behalve lekker met een hobby aan de slag gaan. Of met je kinderen iets leuks doen. Ook samen lekker lui films en series kijken, vind je heerlijk deze week. Als het kan, waarom niet? Geniet ervan.

Schorpioen

23-10/22-11
Met je partner ben je (nog steeds) aan het steggelen over het huishouden. Sowieso is het een chaotische boel thuis. Klussen worden niet afgemaakt en geven rommel in huis. Ook worden afspraken niet nagekomen.

Boogschutter

23-11/21-12
Afspraken op je werk zijn onduidelijk of veranderen iedere keer. En dat kost jou veel extra werk. Het is lastig om hier meer structuur in te krijgen. In je vrije tijd ben je veel aan het lezen of leren. Lekker even tijd voor jezelf.

Steenbok

22-12/20-01
Bepaalde frustraties kun je goed kwijt in sporten. Ga dus af en toe even een rondje hardlopen of oefeningen doen om te bedaren. Hierdoor voel je je ook rustiger en slaap je beter. Afspraken over geld lopen mis.

Tekst: Natasja Kuipers.