vrouw horoscoop

Weekhoroscoop: de Maagd praat over haar seksleven

De Boogschutter voert gesprekken over geld en de Schorpioen praat met haar partner. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Leeuw

23-07/23-08

Je hebt je een tijdje teruggetrokken, om verschillende redenen. Nu heb je zin om weer wat te doen. Verder ben je voorzichtig met wat je zegt, want je hebt het gevoel dat jouw mening niet te veel kan afwijken van die van je omgeving.

Typisch Leeuw

Je hebt een gezond zelfbewustzijn en een sterke uitstraling, waardoor je opvalt bij anderen. In een groep neem je snel de leiding op je en mensen luisteren naar wat je te zeggen hebt. Stiekem vindt je het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Maagd

24-08/22-09

Je praat met een vriendin over een gevoelig onderwerp, zoals je seksleven. Daarmee stel je je kwetsbaar op. En een collega voelt deze week aan waarom je op een bepaalde manier reageert. Dat maakt de situatie makkelijker.

Weegschaal

23-09/22-10

Nu de rust in de familie weer wat is teruggekeerd, heb je meer tijd voor je vriendinnen. Durf deze week ook naar je intuïtie te luisteren, zeker in gesprek met je partner. Daar heb je meer aan dan het met je verstand te benaderen.

Schorpioen

23-10/22-11

Een spontaan gesprek met je partner geeft je nieuwe inzichten. Neem er wel even echt de tijd voor. Je hebt een druk dagelijks leven, hierdoor heb je even wat minder ruimte om leuke plannen te maken. Laat dit niet te lang duren.

Boogschutter

23-11/21-12

Gesprekken over geld frustreren je. Halverwege de week gooi je het over een andere boeg en trek je je eigen plan. Je partner ondersteunt je hierin. Verder is het op je werk lastig om over veranderingen te praten. Probeer het toch maar!

Steenbok

22-12/20-01

Je probeert je partner te ontlasten bij problemen die jou persoonlijk aangaan. Je wilt ook niet te veel op een ander leunen. Je partner is het daar niet altijd mee eens. En als het om het huishouden gaat, zijn jullie een goed team.

Waterman

21-01/19-02

Je kijkt ernaar uit om samen met je partner een paar dagen weg te gaan. Maar het is de vraag of je wel vrij kunt krijgen van je werk. Zo niet, plan dan een paar leuke uitjes. Met je kinderen heb je eerlijke maar hartverwarmende gesprekken.

Vissen

20-02/20-03

Je richt je meer op je werk. Stiekem vind je dat prima, want zo mijd je mensen van wie je geen energie krijgt. Je geeft deze week geld uit aan je interieur. Je hebt ook zo veel leuke ideeën. Je gaat voor een vernieuwende en uitdagende stijl.

Ram

21-03/20-04

Een familiediscussie loopt te einde. Heb je alles gezegd wat je wilde zeggen? Een spontaan uitje met een kennis verrast je. Je bent blij dat je de eerste stap hebt gezet naar meer contact. Onrustig? Luister goed naar wat je nodig hebt.

Stier

21-04/20-05

Je probeert met een vriendin af te spreken om te wandelen of te gaan hardlopen. Helaas lukt dat iedere keer niet. Halverwege de week trek je je terug uit een gesprek: je hebt niet zo’n zin in negatieve reacties. Je hebt gelijk ook.

Tweelingen

21-05/21-06

Een vriendin denkt heel anders over bepaalde normen en waarden dan jij en dat kan flink botsen. Financiële problemen? Deze week komt er weer schot in de zaak. Verder inspireert een vriendin je om een andere kledingstijl uit te proberen.

Kreeft

22-06/22-07

Je hebt genoeg te doen op je werk en ook je familie houdt je bezig. Hierdoor heb je minder tijd voor je sociale leven. Je ondersteunt je partner, maar halverwege de week vind je weer tijd voor je eigen dingen.

Tekst: Natasja Kuipers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen