Volle Maan Juni

Dit is wat je van de volle maan in juni gaat merken

Voel je je onrustig, slaap je al dagen korter dan normaal en ben je aanzienlijk emotioneler? Misschien heeft het iets te maken met de zesde volle maan van het jaar.

Volle maan juni 2024

De volgende volle maan vindt plaats op 22 juni 2024 om 03.10 uur. De volle maan staat dat in het teken Steenbok. Er begint een nieuwe maancyclus, waarbij je je kunt voorbereiden op veranderingen. De volle maan van juni wordt ook wel de Strawberry Moon (aardbeienmaan) genoemd. Die naam dankt de maan aan indianenstammen die deze maan gebruikten als signaal om de zoete, rijpe aardbeien te oogsten. Deze volle maan wordt ook weleens de honingmaan of rozenmaan genoemd.

Lees ook: Wanneer is het volle maan? Een overzicht voor 2024

Wat kun je verwachten?

Heb je de positieve flow van de vorige maan nog te pakken? Houd je dan daaraan vast. Doordat de volle maan in Steenbok staat, kun je mooi van die energie profiteren. Zo is dit teken van nature vastberaden en gedisciplineerd, wat in deze periode misschien goed van pas komt. De energie van de volle maan zorgt voor een focus op werk. Dit is de ideale tijd om doelen na te streven en wat je eerder hebt gezaaid, te oogsten.

Aan de andere kant stimuleert de aardbeienmaan mensen om weer dichterbij elkaar te komen. Spendeer tijd met ouders en grootouders. Laat je niet verleiden tot (onnodige) discussies: die kunnen weleens uit de hand lopen. Het is ook een mooi moment om overleden dierbaren te herdenken.

Op emotioneel vlak ben je een stuk kwetsbaarder, omdat de zon in het gevoelige teken Kreeft komt. Wees je bewust van moodswings en let op dat je prikkelbaarder bent dan voor deze volle maan. Ondanks dat er wat (emotionele) moeilijkheden op je pad kunnen komen, komen er vooral goede dingen jouw kant op.

Lees ook: Wat is een supermaan en wanneer kun je ‘m zien?

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Astrologyk
Foto: Getty Images