Deze 4 sterrenbeelden hebben de grootste hekel aan huishoudelijke klusjes

Deze 4 sterrenbeelden hebben de grootste hekel aan huishoudelijke klusjes

Niet veel mensen houden ervan en toch moeten ze gedaan worden: huishoudelijke klusjes. Toch zijn er mensen die zo’n hekel hebben aan huishoudelijke taken, dat ze het weigeren om ze uit te voeren.

Het blijkt in de sterren geschreven te staan wie de grootste hekel heeft aan huishoudelijke klusjes. Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Leeuw

Dit vurige sterrenbeeld vindt zichzelf vaak nét iets belangrijker dan de rest. Werken zonder daar geld voor te verdienen? Dat laat Leeuw liever aan anderen over. Dit sterrenbeeld zet andere gezinsleden graag aan het werk en is creatief in de manier waarop ze anderen manipuleren om klusjes te doen. Eerlijk is eerlijk: Leeuw is geen harde werker, maar heeft wel praatjes. 

Steenbok

Steenbok vindt dat hij niet geschikt is voor huishoudelijke klusjes. Nee, dit sterrenbeeld verlangt liever naar een leven waarin ze niet schoon hoeven te maken, te koken of wasjes te draaien. Inspanning is gewoon niks voor dit sterrenbeeld. 

Lees ook: Voor déze sterrenbeelden is de kans op een vakantieliefde groot

Kreeft

Kreeften zijn opgegroeid met de zilveren lepel in hun mond. Ze houden wel van een schoon huis, maar hebben geen motivatie om hier zelf energie in te stoppen. Kreeft is gevoelig en getalenteerd, maar uitstelgedrag is een karaktereigenschap die dit vaak overschaduwt. Dit sterrenbeeld doet zijn uiterste best om taken in huis te vermijden. 

Tweelingen

Dit sterrenbeeld heeft veel grote doelen en is ambitieus. Daarnaast zijn Tweelingen ook erg slim, maar ze missen de toewijding om dit op elk gebied van het leven toe te passen. Ze willen hun handen niet vuil maken tijdens huishoudelijke klusjes. Het enige moment waarop Tweelingen iets in huis doen, is wanneer zij hiertoe verplicht worden. En dat gaat meestal niet van harte.

Vriendin’s favoriet

Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is Schoon in 10 minuten echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Pinkvilla
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.