flirten daten

Oelala: déze 4 sterrenbeelden zijn het meest romantisch

Van etentjes bij kaarslicht tot spontane bloemetjes: voor déze vier sterrenbeelden kan het niet gek genoeg als het om romantiek gaat.

Ram

Is jouw partner Ram? Dan mag je in je handjes knijpen. Dit sterrenbeeld doet er alles aan om zijn of haar liefde gelukkig te maken. Ze proberen elke dag speciaal te maken en een lach op het gezicht van hun partner te toveren.

Vissen

Vissen staan erom bekend enorm romantisch en gepassioneerd te zijn. Van een etentje bij kaarslicht tot spontane cadeaus: niets in te gek voor dit sterrenbeeld. Alles om hun partner gelukkig te maken.

Steenbok

Steenbokken staan erom bekend een enorm goed geheugen te hebben. Dit kunnen ze dan ook goed gebruiken wanneer ze hun lief willen verrassen. Van favoriete bloemen tot lekkerste restaurantjes: dit sterrenbeeld regelt het. Jubileums worden nooit overgeslagen.

Kreeft

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft hebben goede mensenkennis en kunnen zich als geen ander in iemand anders inleven. Hierom weten ze precies wat de ander nodig heeft en gelukkig van wordt. Een eigenschap die goed van pas komt als het op (romantische) verrassingen aan komt.

Bron: dingenvoorvrouwen.nl
Foto: Getty Images