Oei: met déze 4 sterrenbeelden kun je beter niet op vakantie gaan

Oei: met déze 4 sterrenbeelden kun je beter niet op vakantie gaan

Op vakantie gaan met je beste vriendin is iets waar je écht naar uit kan kijken. Toch kan het op vakantie soms behoorlijk uit de hand lopen en lopen sommige vriendschappen zelfs op de klippen. Wist je dat sterrenbeelden een hoop zeggen of iemand wel of niet geschikt is om mee op vakantie te gaan?

Met deze vier sterrenbeelden kun je maar beter niet het vliegtuig instappen als je een leuke vakantie wil… 

Stier

Je had Stier misschien niet in dit lijstje verwacht, aangezien dit sterrenbeeld juist zo goed kan opschieten met de meeste andere tekens. Toch kun je maar beter niet met een Stier op reis gaan. Zodra het vliegtuig opstijgt, gaan er alleen nog maar dingen fout. Stier houdt namelijk niet van het plannen of organiseren van een reis, maar loopt er iets verkeerd? Dan ben jij de schuldige. Ook zeurt Stier graag om alles op vakantie. Niet bepaald gezellig dus…

Tweelingen

Eigenlijk lijken de trekjes van Tweelingen een beetje op die van Stier. Het enige andere is dat zij alles wel zelf plannen. En daar gaat het mis, want iedereen moet zich aan de planning van Tweelingen houden. Ben jij iets later of trek jij je eigen plan? Dan neemt Tweelingen je dat niet in dank af. Wordt er van het originele plan afgewijkt, dan is Tweelingen niet meer op te vrolijken.

Lees ook: Déze sterrenbeelden hebben deze zomer pech in de liefde

Maagd

De perfectionistische Maagd is niet snel tevreden en al helemaal niet op vakantie. Daarbij komt ook nog eens kijken dat ze niet alleen kritisch zijn op zichzelf, maar ook op jou. Kies jij een restaurant, hotel of het vervoer? Dan heeft Maagd daar altijd iets op aan te merken. Tja, daar wordt je niet vrolijk van.

Vissen

Ga jij met een Vissen op vakantie? Dan denk je hierna nog wel twee keer na voordat je gaat boeken. Het humeur van Vissen is namelijk ontzettend wisselvallig. Het ene moment zijn ze heel vrolijk, terwijl ze zich vijf minuten later als een grijze wolk voortbewegen. Er hoeft maar iets fout te gaan of het humeur van Vissen slaat om. En dan moet jij vervolgens weer moeite doen om diegene op te vrolijken. Vakantie is toch meer om tot rust te komen lijkt ons…

Tip van de redactie

Narcisme is een bekende en regelmatig voorkomende persoonlijkheidsstoornis. Als partner van een narcist heb je in eerste instantie geen idee dat je met een narcist te maken hebt. Narcisten zijn uitermate charmant en weten hun zwarte kanten goed te verbergen. In Narcisme in relaties krijg je antwoorden op vragen als Waar kun je een narcist aan herkennen? Welke gevolgen heeft dit gedrag voor de relatie? En nog veel meer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Girlscene
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.