koken

Mensen met déze sterrenbeelden kunnen het beste koken

Sommige mensen vinden het heerlijk om urenlang in de keuken te staan, terwijl anderen met moeite een ei klaarmaken. Grote kans dat dit te maken heeft met hun sterrenbeeld.

Deze sterrenbeelden kunnen het beste koken:

Stier

De Stier lust daadwerkelijk alles en weet precies wat ‘ie lekker vindt. Dit teken vindt het heerlijk om urenlang te kokkerellen en weet als geen ander welke smaken te combineren. Is het gerecht klaar, dan wordt er ook nog voor gezorgd dat het er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Anderen mogen in hun handjes knijpen met zo’n keukenprinses in huis.

Kreeft

Kreeften vinden het heerlijk om recepten uit te zoeken en gerechten te bereiden voor vrienden en familie. Vooral zoete baksels en snacks zijn favoriet. Grote kans dat iemand uit de omgeving weleens een deelname aan een kookprogramma heeft voorgesteld. Waar wacht je op?

Tweelingen

Tweelingen zijn echte Bourgondiërs en verbinden goed eten aan gezelligheid. Ook praten over voedsel is iets wat dit teken graag doet. Hun keuken staat vol met potjes en allerlei apparaten. Als er iemand weet hoe je kruiden het beste kunt combineren, is het de Tweelingen wel.

Weegschaal

De Weegschaal is een echte keukenprinses en deinst er niet voor weg om volop te experimenteren. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar hier leren ze alleen maar van. Ze weten precies hoe ze een recept zo moeten aanpassen dat het nog specialer en lekkerder wordt. Het is dan ook altijd een feestje om bij dit teken aan te schuiven.

Waterman

De Waterman houdt van variatie en probeert het liefst elke week een nieuw recept uit. Koken is als meditatie voor dit sterrenbeeld: het is rustgevend en werkt ontspannen. Van zoete baksels tot een uitbreid diner: dit sterrenbeeld weet overal raad mee. En het resultaat ziet er altijd verbluffend uit.

Bron: tipsenweetjes
Foto: Getty Images

Lees ook: déze drie sterrenbeelden zijn de beste schoonmakers (en deze juist niet)

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen