Dít zijn in 2023 je geluksgetallen volgens je sterrenbeeld

Dít zijn in 2023 je geluksgetallen volgens je sterrenbeeld

We hebben allemaal wel een lievelingsgetal dat we nét wat vaker gebruiken dan andere getallen. Maar wist je dat bepaalde getallen ook verbonden zijn met je sterrenbeeld? 

Benieuwd wat jouw geluksgetallen zijn in 2023? We hebben het voor je uitgezocht. 

Ram: 6 & 9

Dit jaar is het goed om in te zetten op de nummers 6 en 9. Deze getallen steunen je het hele jaar en helpen je om successen te behalen. 

Stier: 5 & 6

Voor jou staan de getallen 5 en 6 dit jaar aan je zijde, Stier. In combinatie zorgen deze getallen voor nog een extra dosis aan geluk. Het belooft met deze getallen een succesvol jaar te worden voor jou. 

Tweelingen: 5 & 6

Niet alleen voor Stier, maar ook voor Tweelingen gelden 5 en 6 dit jaar als geluksgetallen. Het maakt niet uit waarvoor je moet kiezen: of het nu gaat om een speciale datum, een kamernummer of een geldbedrag, zolang maar voor een van deze getallen gaat. 

Kreeft: 2 & 9

Als Kreeft in 2023 afhankelijk zou moeten zijn van twee cijfers, dan zijn het de cijfers 2 en 9. Vertrouw erop, Kreeft. Met deze nummers ben je altijd in je voordeel. 

Leeuw: 1, 5 & 9

Bof jij even, Leeuw. Jij kan dit jaar namelijk kiezen uit drie geluksgetallen. 1, 5 en 9 zorgen bij jou voor extra successen en ondersteunen daarbij jouw leiderschapskwaliteiten. 

Maagd: 1, 5 & 9

Ook Maagd moet dit jaar dichtbij de cijfers 1, 5 en 9 blijven. Ze zorgen ervoor dat iedere poging die je doet slaagt en dat dit jaar succesvol wordt.

Lees ook: Op dít personage uit Emily in Paris lijk jij het meest volgens je sterrenbeeld

Weegschaal: 5, 6 & 9 

Jij kunt dit jaar het beste letten op de cijfers 5, 6 & 9, Weegschaal. Deze geluksgetallen leiden jou dit jaar naar succes. Probeer de getallen zoveel mogelijk met elkaar te combineren.

Schorpioen: 1, 2, 4 & 7

Wauw Schorpioen, jij hebt dit jaar gewoon vier geluksgetallen! Door deze cijfers in 2023 zoveel mogelijk te gebruiken, krijg jij wat extra financiële hulp van de sterren en als je het goed doet verdien je er goed geld mee. 

Boogschutter: 3, 5, 6 & 8

Ook Boogschutter heeft dit jaar de keuze uit vier geluksgetallen. Houd je dit jaar zeker vast aan de nummers 3, 5, 6 en 8, want deze zorgen voor veel succes. 

Steenbok: 5, 6 & 8

Als jij je dit jaar focust op de nummers 5, 6 en 8, dan zou jij goede kansen moeten krijgen, Steenbok. Getallen die bij elkaar opgeteld uitkomen op één van deze drie getallen brengen ook geluk. 

Waterman: 3, 7 & 9

Houd je dit jaar vast aan de nummers 3, 7 en 9, Waterman. Als je dat doet zullen je inspanningen in 2023 hun vruchten afwerpen en ga je een succesvol jaar tegemoet. 

Vissen: 3 & 7

Vissen moet in 2023 vertrouwen op de geluksgetallen 3 en 7. Met deze cijfers zul je je doelen snel behalen en een gelukkig jaar beleven.

Tip van de redactie

Het mysterie van je geboortedag is een zeer gebruiksvriendelijke gids die jou helpt je geboortedag en haar mysteries te ontrafelen. Zo leer je waarom jouw geboortedag zo uniek is en wat deze dag betekent voor jou als persoon. Voor meer info klik op onderstaande button.

Het Mysterie Van Je Geboortedag
Bekijk bij bol.com

Bron: Freundin
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.