Dit wordt de gelukkigste dag voor ieder sterrenbeeld in januari (en dit betekent het voor jou)

Dit wordt de gelukkigste dag voor ieder sterrenbeeld in januari (en dit betekent het voor jou)

Wie ook gelooft in de kracht van de maan kan opgelucht ademhalen. Na de Volle Maan op 7 januari (misschien was je ook wel emotioneel die dag) komt de beste dag van de maand eraan: donderdag 12 januari.

De beste dag van de maand voor ieder sterrenbeeld

Als je goede voornemens hebt, ben je niet de enige. De retrograde van Mercurius, Mars en Uranus eindigen allemaal in januari en dat is een goed teken: vooral de Mars retrograde staat bekend om ‘verwoesting’. Het is de planeet van conflict, vijandigheid en confrontatie. Mocht je een paar lastige weken achter de rug hebben, dan weet je nu waarom. Met het eindigen van de Mars retrograde op donderdag 12 januari krijg je als het ware een boost. Misschien voel je de behoefte om ideeën en plannen uit te wisselen met anderen. Dit is wat ieder sterrenbeeld van 12 januari kan verwachten.

Ram (21 maart – 20 april)

Ben je de afgelopen periode niet jezelf geweest? Vanaf 12 januari wordt het beter voor ieder sterrenbeeld. Je hebt er minder moeite mee om je mening te uiten en als iemand met jou de discussie aangaat, ben je met jouw scherpe woorden bewapend.

Stier (21 april – 21 mei)

Is je (spreekwoordelijke) kasboekje een warboel? Tijd om orde op zaken te stellen. Je krijgt meer grip op je financiën, al neemt het niet weg dat nieuwe ingevingen ervoor zorgen dat je impulsaankopen wil doen.

Lees ook: Deze vijf sterrenbeelden zijn fysiek én mentaal het krachtigst

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sinds eind oktober ben je al druk met je gedachten te ordenen, herzien en heroverwegen. Grote kans dat je behoefte hebt om weer helder na te kunnen denken. Dat gebeurt na het einde van de Mars retrograde. Omdat je in verschillende richtingen geduwd kunt worden, is het belangrijk dat je jouw tempo blijft volgen en je niet laat opjagen.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Toen je nadacht over je goede voornemens (of intenties) voor het nieuwe jaar, focuste je misschien vooral op de dingen die je slecht vond gaan en wilde veranderen. Dit is een goede tijd om gezonde rituelen te creëren. Houd het behapbaar. Wil je bijvoorbeeld vaker sporten? Vraag dan van jezelf om één keer vaker naar de sportschool te gaan per week in plaats van een (te) moeilijk sportschema aan te meten als je daar nog niet het doorzettingsvermogen voor hebt.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Tijdens de Mars retrograde heb je misschien conflicten gehad met mensen die dichtbij je staan, of met collega’s op werk. Tot nu toe is het moeilijk geweest om door die problemen heen te werken. Vanaf nu wordt dat makkelijker. Praat de problemen nog eens uit. Je zult merken dat je beter gehoord wordt.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Niemand houdt jou nog tegen op werkvlak. Het is dé tijd om je carrière een boost te geven. Laat je niet opschepen met meer projecten en taken dan je aankunt. Er is nog genoeg tijd om jezelf te bewijzen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je bent iemand die graag nieuwe dingen leert of uitprobeert. De komende periode krijg je sterk het gevoel om nieuwe perspectieven en filosofieën op te doen.

Lees ook: Déze drie sterrenbeelden houden zich niet aan hun goede voornemens

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mars retrograde heeft je relaties op de proef gesteld. Hoog tijd om orde op zaken te stellen. Zijn er nog losse eindjes? Los ze dan op. 12 januari is een goede dag om conflicten op te lossen en grenzen te stellen, omdat communiceren je goed afgaat.

Boogschutter (22 november – 22 december)

Toe aan romantiek? Dit is jouw tijd. Door de Mars retrograde botert het misschien niet zo in je relatie. Wees niet bang om een discussie aan te gaan, maar blijf wel eerlijk en aardig om geen onnodige schade aan te richten.

Steenbok (23 december – 20 januari)

Op 12 januari komt er een stroom energie naar je zesde huis, dat staat voor gewoontes, routines en rituelen. Je voelt je misschien overweldigd. Aan de ene kant wil je dingen ondernemen en je to-do-lijst afwerken, aan de andere kant ben je vermoeid. Lijster naar je lichaam en zeg nee als je tijd voor jezelf nodig hebt.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Je inner creabea wordt aangewakkerd. Het is een goed moment om je weer op je creatieve hobby’s te storten. Gun jezelf de tijd om creatief te zijn. Door de Mars retrograde heb je dat gevoel al een tijdje gemist.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Tijd om af te rekenen met de onzekerheden van de afgelopen tijd. Twijfel je om de sprong te wagen? Ga ervoor. Deze week zorgt voor meer duidelijkheid. Waak daarnaast voor onmin in je familie. Discussies kunnen oplaaien. Je doet er goed aan om je woorden verstandig te kiezen.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk bij bol.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images