Deze sterrenbeelden kunnen slecht tegen alcohol

Déze 3 sterrenbeelden kunnen slecht tegen alcohol

We hebben allemaal wel iemand in onze omgeving die eigenlijk niet zo goed tegen alcohol kan. Bijvoorbeeld die ene vriendin die altijd nét iets te diep in het glaasje kijkt en zich de volgende dag niks meer van de gezellige avond kan herinneren. Ze kan de sterren de schuld geven: déze drie sterrenbeelden kunnen niet tegen alcohol.

Ben je benieuwd welke sterrenbeelden niet tegen alcohol kunnen? Lees dan gauw verder. 

Leeuw

Als Leeuw een slokje op heeft kan hij of zij heel baldadig worden. Geef ze wat rode wijn en dit sterrenbeeld begint geheid met herrie schoppen. Een leuk gesprek slaat al gauw om naar geschreeuw en ruzie waarbij voorwerpen zoals borden en glazen het vaak moeten ontgelden. Een avondje stappen met een Leeuw is dus niet altijd een succes. Voor Leeuwen is het dus belangrijk om hun alcoholgebruik goed in de gaten te houden.

Maagd

Geef een Maagd een paar glazen alcohol en de praatstoel is voor haar. Ze vertelt haar complete levensverhaal en gaan geen detail uit de weg. Het gevolg? ‘s Ochtends wordt Maagd wakker met een enorm schuldgevoel en kan ze wel door de grond zakken, omdat ze álles aan iedereen heeft verteld. Maagd is dus zeker een sterrenbeeld dat niet goed tegen alcohol kan.

Waterman

Waterman kan het soms maar beter bij water houden. Dit sterrenbeeld is slecht in het uiten van emoties, waardoor anderen al gauw denken dat alles op rolletjes loopt. Wanneer Waterman alcohol drinkt slaat dit helemaal om en laten ze de controle los. Het gevolg: dansen op de bar, geen nee zeggen tegen shotjes en aan het einde van de avond kunnen ze niet meer recht lopen. 

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.