Regenachtige dag? Dít doe jij het liefste volgens je sterrenbeeld

Regenachtige dag? Dít doe jij het liefste volgens je sterrenbeeld

Helaas, de zon kan niet iedere dag schijnen. Op dagen dat het met bakken uit de lucht komt, zitten we vaak meer aan huis gekluisterd. Voor de een niet veel aan, terwijl de ander er juist ontzettend van geniet. Maar wat doe je toch op zo’n regenachtige dag? Deze activiteit past het beste bij je sterrenbeeld. 

Ram

Waar de meeste mensen een hekel hebben aan een flinke plensbui op hun hoofd, geniet Ram er juist van. Jij laat je niet tegenhouden door regen en trekt er liever op uit met een paar regenlaarzen aan. Het haalt bij jou het kind in je naar boven, dus jij springt er vrolijk op los in de plassen. 

Stier

Voor Stier is een regenachtige dag hét moment om het binnen gezellig te maken. Je houdt van een knusse omgeving en gaat met de eerste regendruppels al in de weer met kleedjes, kaarsen, een kop thee en een goed boek. 

Tweelingen

Dit sociale sterrenbeeld heeft er niks mee om in haar eentje binnen te zitten. Jij belt het liefste een vriendin op om mee op pad te gaan. Samen met haar maak je een heerlijke wandeling, waarvan je helemaal oplaadt. 

Kreeft

Als je sterrenbeeld Kreeft is, dan heb je een verzorgend en gevoelig karakter. Als het buiten plenst ga jij het liefste bij het raam zitten, denkend aan de warme zomerdagen. Tegelijkertijd zit je niet bij de pakken neer en brengt het jou in de gelegenheid om het binnen gezellig te maken. Steek de kaarsjes maar vast aan en bak een lekkere cake. 

Leeuw

Voor Leeuw is een regenachtige dag hét moment om uit te pakken. Want jij weet: de meeste mensen zitten thuis te niksen. Daarom organiseer jij een groot diner voor vrienden of verras jij je partner met een romantische avond. Gezellig!

Maagd

Jij wist vorige week al dat het vandaag ging regenen, Maagd dus je hebt je hier helemaal op voorbereid. Een dag vol met activiteiten staat gepland: de bordspellen staan klaar, je favoriete serie staat aan of je gaat creatief aan de slag. Jij hoeft niet groots uit te pakken om een fijne dag te hebben. 

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten

Weegschaal

Tja, een regenachtige dag is niets voor jou. Jij houdt namelijk van buiten zijn en bent het liefste zo min mogelijk binnen. Weegschaal refreshed dan ook continu Buienradar om als eerste op de hoogte te zijn dat het droog is. Blijft het nog even regenen? Dan ga je creatief aan de slag of kijk je een natuurdocumentaire. 

Schorpioen

Schorpioen, voor jou biedt een regenachtige dag de perfecte gelegenheid om de intimiteit en verbinding op te zoeken met je partner. Voer diepe gesprekken of ga aan de slag met tantra-oefeningen. 

Boogschutter

Mopperen over de regen, daar heeft volgens Boogschutter niemand wat aan. Nee, jij omarmt het weer en trekt zonder regenkleding de natuur in voor een fijne wandeling. Het geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. 

Steenbok

Voor jou brengt een regenachtige dag je de gelegenheid om orde op zaken te stellen. Jij gaat plannen maken, stelt doelen en loopt door je bankzaken. Hier word je ontzettend gemotiveerd van. 

Waterman

Op een regenachtige dag ga je de deur wel uit, maar alleen om een droge plek zoals een bioscoop, theater of museum te bezoeken. Binnen zitten niksen is niks voor jou en daarom trek jij er wel op uit. 

Vissen

Vissen vindt het geen probleem om een dagje binnen door te brengen. Jij houdt er namelijk van om binnen te rommelen, uit te rusten en lekker creatief bezig te zijn. Stiekem zijn regenachtige dagen jouw favoriete dagen.

Vriendin’s favoriet

Deze Ralka regenponcho is een snelle en ideale oplossing om in een regenbui droog te blijven tijdens het wandelen of fietsen. Voordat je de deur uitstapt trek je de poncho over je heen en je bent goed beschermd tegen regen en wind. Om onderweg geen natte haren te krijgen, bevat de Ralka Poncho ook een verstelbare capuchon. Door de getapete naden is de poncho extra waterbestendig. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Margriet
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.