Dit is het beste huwelijkscadeau voor ieder sterrenbeeld

Dit is het beste huwelijkscadeau voor ieder sterrenbeeld

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Dan moet je natuurlijk met een hoop dingen rekening houden. Wat trek je bijvoorbeeld aan? En het belangrijkste: wat geef je het bruidspaar cadeau? We kunnen je geruststellen: het staat namelijk in de sterren geschreven welk huwelijkscadeau je het beste kunt geven.

Ram

Ram is een zelfstandig en actief sterrenbeeld met een sportieve persoonlijkheid. Een koffiezetapparaat is een passend cadeau. Zo kunnen ze iedere dag een heerlijke kop koffie maken wat ze nét wat extra energie geeft om de dag door te komen. 

Stier

Dit sterrenbeeld houdt van de fijne, kleine dingen in het leven. Ook is Stier helemaal weg van koken en van gezellig tafelen. Kies daarom voor een servies van kristal of porselein. Stier zal dit prachtig kunnen neerzetten in huis en zal je zeker weten vaker uitnodigen voor heerlijke diners. 

Tweelingen

Tweelingen houden van een cadeau dat past bij hun sociale leven. Kies daarom voor een cadeau waarmee ze hun toekomstige gasten kunnen vermaken. Denk aan een pizzaoven of een gourmetstel. Wie weet word je wel uitgenodigd voor een feestje!

Kreeft

Dit sterrenbeeld houdt er ontzettend van om thuis te zijn en is een van de beste bakkers van de dierenriem. Kreeft kan urenlang in de keuken staan om de lekkerste taarten en koekjes te bakken. Een mixer is daarom een perfect cadeau voor dit sterrenbeeld. 

Leeuw

Leeuw houdt van feestjes en een mooie fles champagne is daarbij de kers op de taart. Dit stijlvolle drankje zal feestjes naar een hoger niveau tillen. Ook geeft het ze stiekem het gevoel een beroemdheid te zijn als ze de champagne poppen. 

Maagd

Maagd heeft een hekel aan vuil en gaat daarom poetsend door het leven. Wil je indruk maken op dit sterrenbeeld, koop dan een mooie stofzuiger. Hier zal Maagd opmerkelijk blij mee zijn. 

Lees ook: Brrr: deze sterrenbeelden hebben het altijd koud

Weegschaal

Weegschaal ziet de schoonheid in alles en houdt van pracht en praal. Zelfs als hij of zij geen keukenprins(es) is, wil dit sterrenbeeld alsnog het beste van het beste in de keuken. Mooi, glimmend bestek past erg goed bij Weegschaal. Het ziet er prachtig uit én is functioneel. 

Schorpioen

Dit geheimzinnige sterrenbeeld houdt wel van avontuurtjes in de slaapkamer. Kies daarom voor een cadeau dat de huwelijksnacht nóg spannender maakt. Zoek  bijvoorbeeld een mooie set linnen of zijden lakens uit. 

Boogschutter

Boogschutter is altijd op zoek naar avontuur en houdt van mooie reizen. Dit sterrenbeeld kijkt dan ook naar één ding uit: de huwelijksreis. Welk cadeau past beter bij dit sterrenbeeld dan een mooie nieuwe bagageset? Hier zal Boogschutter ongelofelijk blij mee zijn.

Steenbok

Een moeilijk cadeau voor Steenbok kun je beter overslaan. Dit sterrenbeeld wordt veel blijer van een envelop met geld. Zo kunnen ze zelf iets praktisch uitzoeken en hoeven ze geen cadeaus terug te brengen. 

Waterman

Waterman is het sterrenbeeld dat veel van de nieuwste technologie en handige snufjes houdt. Een perfect cadeau is daarom een slimme speaker die je met je stem kunt bedienen of een robotstofzuiger of -grasmaaier. 

Vissen

De gevoelige Vissen houdt vooral van cadeaus die met aandacht gekocht of gemaakt zijn. Met name met een zelfgemaakt cadeau steel je het hart van dit sterrenbeeld. Maak bijvoorbeeld een mooi schilderij.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Bustle.com
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bente de Bruin