vakantie

Vriendinnentrip naar Gran Canaria: 10 goede redenen!

Gran Canaria is een prachtig eiland in de Canarische Eilanden. Het is een populaire bestemming onder toeristen vanwege het mooie weer, de zandstranden, de diverse activiteiten en de gezellige sfeer.

Het is ook een geweldige plek voor een vriendinnentrip! Hier zijn 10 goede redenen waarom je een vriendinnentrip naar Gran Canaria moet maken.

1. Het weer is geweldig

Het klimaat van Gran Canaria kent weinig neerslag (alleen in oktober kent men een toename van neerslag) en de temperaturen zijn er vaak erg aangenaam. Als je naar Gran Canaria wilt gaan voor een strand- of zwembadvakantie dan is het raadzaam om te kijken op bestereistijd.nl wanneer je het beste kunt gaan.

2. Er zijn veel mooie stranden

Gran Canaria heeft meer dan 160 verschillende stranden, dus er is altijd wel een strand dat aan jouw wensen voldoet. Of je nu houdt van rustig, afgelegen strand of een gezellig strand met veel activiteiten, je vindt het op Gran Canaria. Er zijn stranden met wit zand, zwart zand en goudkleurig zand. Stranden met palmbomen, stranden omringd door prachtige accommodaties en stranden verscholen tussen de rotsen…you name it, they got it.

3. Er is van alles te doen

Gran Canaria biedt tal van mogelijkheden om je vakantie door te brengen. Naast de vele mooie stranden zijn er ook schitterende wandel- en fietspaden, een aantal prachtige natuurparken en verschillende musea. Je kunt er paardrijden, golfen, surfen, kitesurfen, duiken, snorkelen, jetskiën en nog veel meer.

4. Er is een goede infrastructuur

Op Gran Canaria is een uitstekende infrastructuur aanwezig. Het eiland is goed bereikbaar met het vliegtuig en er zijn regelmatig vluchten vanuit Nederland. Op het eiland is een uitgebreid wegennet en er zijn goede busverbindingen. Je kunt er dus makkelijk rondreizen en alles bekijken wat het eiland te bieden heeft.

5. Er zijn veel gezellige restaurants en bars

Gran Canaria heeft een heerlijke keuken met veel internationale invloeden. Er zijn veel gezellige restaurants en bars waar je kunt genieten van een lekker maaltijd of een cocktail.

6. De sfeer is ontspannen

Gran Canaria is een heel ontspannen eiland. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een ontspannen sfeer. De perfecte plek dus om even helemaal tot rust te komen en bij te tanken.

7. Je kunt shoppen in de vele winkels

Gran Canaria is een shoppers paradise. Er zijn veel winkels, van grote warenhuizen tot kleine boetiekjes. Je kunt er alles kopen, van kleding tot sieraden en alles wat je maar wilt.

8. De accommodaties zijn top

Gran Canaria biedt een ruime keuze aan accommodaties, van luxe resorts tot kleine appartementen. Er is voor ieder wat wils en je kunt er dus makkelijk een accommodatie vinden die aan jouw wensen voldoet.

9. Je bent er snel

Het vliegen naar Gran Canaria duurt zo ongeveer 4,5 uur, dus je bent er zo! En dat is wel zo fijn, want je wilt toch zo snel mogelijk genieten van je welverdiende vakantie.

10. Gran Canaria is veilig

Gran Canaria is een veilig eiland. Er is weinig criminaliteit en je kunt er makkelijk rondreizen. Dit maakt het een geschikte bestemming voor een vriendinnentrip. Have fun!

Deze tekst is geschreven in samenwerking met bestereistijd.nl.