Slapen In Een Boomhut: boomhut in een schemerig bos

Altijd al willen slapen in een boomhut? 5x hier kan dat in NL

Hier 5 unieke toevluchtsoorden ‘hoog in de bomen’. Deze verborgen schatten bieden niet alleen een adembenemend uitzicht, maar laten je ook genieten van een nachtrust tussen de bladeren.

Voordelen van slapen in een boomhut

Heb je ooit gedroomd van een nachtje slapen hoog tussen de bomen? Een verblijf in een boomhut is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Hier zijn een paar redenen waarom je dit avontuur zeker eens zou moeten proberen:

  • Onvergetelijke en magische ervaring: Een nacht in een boomhut is als een droom die uitkomt. Je voelt je weer een beetje kind en beleeft een sprookjesachtige ervaring.
  • Helemaal zen worden: Word wakker te midden van de bomen, omgeven door rust en de schoonheid van de natuur. Pure ontspanning gegarandeerd.
  • Adembenemende uitzichten: Vanuit je boomhut geniet je van panoramische vergezichten. Elke ochtend en avond word je getrakteerd op een schilderachtig landschap.
  • Afgezonderde en vredige omgeving: Een boomhut biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Even helemaal weg van alles, in je eigen serene toevluchtsoord.

5 geweldige boomhutten in NL

1. Boomhut in Ansen – Drenthe

Maximaal 5 personen

In deze prachtige boomhut beleef je een onvergetelijke zonsopgang boven Nationaal Park Dwingelderveld. ’s Avonds kun je lekker ontspannen op het terras en genieten van een prachtige zonsondergang. En wat helemaal leuk is: binnen wacht een luxueuze verrassing: comfortabele bedden; moderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht.

Boomhut Ansen boomhutten in nl
Klik hier voor meer info

2. Boomhut in Oosterend – Friesland

Maximaal 2 personen 

Deze perfect geïsoleerde boomhut beschikt over een ruim balkon voor het bewonderen van het schitterende uitzicht. Voor ultieme ontspanning kun je een duik nemen in de houtgestookte sauna. Het is een ideale uitvalsbasis, met culturele attracties en activiteiten in de Friese Elfsteden vlak in de buurt.

Boomhut Oosterend
Klik hier voor meer info

3. Boomhut in Westerbork – Drenthe

Maximaal 6 personen

En dan dit unieke verblijf. Hier geniet je van het fantastische uitzicht op het enorme terras. De stoere inrichting, met natuurlijke materialen en verrassende details, zorgt voor een dromerige sfeer waar je lekker kunt bijkomen van de drukte uit het dagelijkse leven.

Boomhut Westerbork
Klik hier voor meer info

4. Boomhut in Beuningen – Overijssel

Maximaal 2 personen

Op een betoverende locatie, aan de grens van het Lutterzand, vind je deze verborgen boomhut. Ook weer met een adembenemend uitzicht op het omliggende natuurgebied. Een comfortabele inrichting en een goed uitgeruste keuken zorgen voor een aangenaam verblijf.

Boomhut Beuningen
Klik hier voor meer info

5. Boomhut in Oostrum/Dokkum – Friesland

Maximaal 6 personen

Ten slotte moet je voor een unieke boomhuiservaring in Oostrum zijn. Hier krijg je gratis een prachtig uitzicht op het park en het pittoreske binnenhaventje. Temidden van weelderig groen heeft dit boomhuis comfortabele slaapplaatsen en wellnessfaciliteiten, waaronder een houtgestookte sauna en hottub. Wat wil je nog meer?

Boomhut Oostrum
Klik hier voor meer info

Lees ook: Top 5 unieke strandovernachtingen in Nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker