Boomhutten In NL

5 geweldige boomhutten in NL waar je écht kunt overnachten

Ontdek deze 5 unieke toevluchtsoorden ‘hoog in de bomen’. Deze verborgen schatten bieden niet alleen een adembenemend uitzicht, maar laten je ook genieten van een nachtrust tussen de bladeren.

Voordelen van slapen in een boomhut

  • Ten eerste geeft een verblijf in een boomhut jou een onvergetelijke en magische ervaring.
  • Ontwaken te midden van de bomen en omgeven door de rust en schoonheid van de natuur maakt jou ten tweede helemaal zen.
  • Ten derde kun je vanuit de boomhut genieten van adembenemende uitzichten, met panoramische vergezichten als beloning.
  • Een boomhut biedt ten slotte een afgezonderde en vredige omgeving, perfect om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

5 geweldige boomhutten in NL

1. Boomhut in Ansen – Drenthe

Maximaal 5 personen

In deze prachtige boomhut heb je allereerst een onvergetelijke zonsopgang boven Nationaal Park Dwingelderveld. ’s Avonds ontspan je vervolgens op het terras en geniet je van de betoverende zonsondergang. En binnen wacht een luxueuze verrassing: comfortabele bedden, moderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht.

Boomhut Ansen boomhutten in nl
Klik hier voor meer info

2. Boomhut in Oosterend – Friesland

Maximaal 2 personen 

Vervolgens deze perfect geïsoleerde boomhut met een ruim balkon voor het bewonderen van het schitterende uitzicht. Voor ultieme ontspanning kun je bovendien een duik nemen in de houtgestookte sauna. Het is ook nog eens een ideale uitvalsbasis met nabijgelegen culturele attracties en activiteiten in de Friese Elfsteden.

Boomhut Oosterend
Klik hier voor meer info

3. Boomhut in Westerbork – Drenthe

Maximaal 6 personen

Dan de magie van dit unieke verblijf. Hier geniet je van het fantastische uitzicht op het majestueuze terras. De stoere inrichting, met natuurlijke materialen en verrassende details, creëert daarnaast een dromerige sfeer waarin al je wensen uitkomen.

Boomhut Westerbork
Klik hier voor meer info

4. Boomhut in Beuningen – Overijssel

Maximaal 2 personen

Verder ligt er op een betoverende locatie, aan de grens van het Lutterzand, deze verborgen boomhut. Ook weer met een adembenemend uitzicht op het omliggende natuurgebied. Een comfortabele accommodatie en een goed uitgeruste keuken zorgen bovendien voor rust en eenvoud.

Boomhut Beuningen
Klik hier voor meer info

5. Boomhut in Oostrum/Dokkum – Friesland

Maximaal 6 personen

Ten slotte moet je voor een unieke boomhuiservaring in Oostrum zijn. Hier krijg je gratis een prachtig uitzicht op het park en het pittoreske binnenhaventje. Temidden van weelderig groen biedt dit boomhuis comfortabele slaapplaatsen en wellnessfaciliteiten, waaronder een houtgestookte sauna en hottub. Wat wil je nog meer?

Boomhut Oostrum
Klik hier voor meer info

Lees ook: 5 leukste pipowagens in Nederland voor een avontuurlijk verblijf

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker