Persoonlijke verhalen

Vriendin 24: ‘’Mijn zus verbrak het contact toen ik zei: je man gaat vreemd’’

Marit is niet meer welkom bij haar familie.

Marit (31) had een goede band met haar familie, maar sinds kort is het contact verbroken. De reden? Marit vertelde haar zus dat haar man seks had met andere vrouwen. “Wil je nu door dit slappe verhaaltje hun huwelijk kapotmaken?”

Marit: “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik ’s ochtends wakker word met een afschuwelijk gevoel in mijn buik. Om me daarna meteen weer te herinneren: o ja, ik heb geen contact meer met mijn zus en ouders. Het is nu bijna een half jaar geleden dat we ruzie kregen. Of eigenlijk is er nooit echt ruzie geweest, maar is het één groot misverstand door een aaneenschakeling van leugens. Want terwijl ik dacht er goed aan te doen mijn zus te waarschuwen dat haar man vreemdging, heeft mijn familie het zo gebracht dat mijn vriend Joris en ik het allemaal verzonnen hebben. Het is de omgekeerde wereld. Mijn ouders, zus en overspelige zwager zitten nu nog gezellig bij elkaar met verjaardagen en feestdagen, terwijl mijn vriend en ik niet langer welkom zijn.”

Lees het hele verhaal van Marit in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Ken jij iemand die net zoiets als Marit heeft meegemaakt?

Ja, namelijk...

Ik heb bij mijn schoonzus aangegeven dat mijn broer vreemd gaat. Daar wilde ze ook niks van weten. Heb nu geen contact meer met mijn schoonzus helaas

Nee

Onvoorstelbaar dat ze het niet willen geloven!! Stop je kop maar lekker in het zand en geloof alleen dat wat jouw gelukkig maakt, tja…………

Nee

liefde maakt blijkbaar echt blind

Ja, namelijk...

Ik heb tegen mijn zus verteld dat mijn zwager naar de hoeren gaat, daardoor heeft zij het contact verbroken. Jaren later hebben we het uitgepraat, maar elke keer is er weer een andere reden voor haar om boos op mij te worden. Nu ben ik degene die heeft gezegd dat het niet meer hoeft, ik ben er klaar mee.

Instagram