Vrouw (36)

Sarina: ‘Ik schrok me rot toen mijn vakantieliefde op Schiphol aankwam’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Sarina, die terug in Amsterdam volledig afknapte op haar latin lover.

Even voorstellen

Sarina (30)
Kinderen: geen
Status: single met een minnaar
Aantal sekspartners: 17
Frequentie: twee keer per maand een hele nacht lang
Favoriete standje: amazone
Raakt opgewonden van: dirty talk
Knapt af op: stropdassen
Geeft haar seksleven een 8

Opwinding

“De ochtend waarop hij zou komen, was ik al om half zeven wakker. Van spanning, blijdschap en opwinding. Straks zou Francesco weer in mijn armen liggen, yes! Ik kon niet wachten om hem weer te zien, te ruiken, te voelen… Die heerlijke ruige look van hem, zijn hete lippen, de stoute Italiaanse woordjes die hij ongetwijfeld weer in mijn oor zou hijgen: ik telde de minuten af.

Ik had hem dat voorjaar ontmoet bij het eilandhoppen in Griekenland. Een lekker ding uit Milaan, met een stoppeltjesbaard, afgeknipte spijkerbroek en slippers. Het was meteen baf! toen ik hem zag, lust op het eerste gezicht. Die avond sliepen we samen en vijf dagen waren we onafscheidelijk. Betere seks had ik nooit gehad. Daar kon mijn minnaar thuis, een scharrel met wie ik twee keer per maand een feestje bouw, absoluut niet aan tippen. Toen Franceso naar huis ging, beloofde hij dat hij me zou komen opzoeken in Amsterdam. Jaja, dacht ik, want ik weet hoe dat gaat. Maar hij bleef me appen en voiceberichtjes sturen, met zijn zwoele, hese stem.

Verliefd

En ik, ik voelde me verliefd. Zo verliefd dat ik mijn minnaar afhield toen die thuis weer wilde aanwippen. ‘Het voelt toch als vreemdgaan’, bekende ik hem, waarop hij me schaamteloos uitlachte. ‘Ik zie je wel weer als je met beide voeten op de grond staat,’ zei hij spottend. ‘Dan kun je lang wachten,’ antwoordde ik boos. Want ik wist dat Francesco snel zou komen. Wie weet, als dat leuk was, dan kon ik ook eens naar hem toe gaan in Milaan. Misschien zouden we de kerst wel samen doorbrengen. En wat nog allemaal niet meer…

Andere versie

Ik hoorde nog net geen bruidsklokken luiden toen ik op Schiphol stond. Mijn hart bonkte uit mijn borst toen hij liet weten dat hij er bijna was. En toen… kwam ik met een knal weer op aarde terecht. Wie was die man met z’n rolkoffer, die daar door de schuifdeuren kwam? Juist, Francesco. Maar wel een heel andere versie van hem dan die ik ontmoet had. Weg waren zijn casual stoppeltjes en die gave zonnebril die hem zo sexy stond. Zijn haar was erg kort geknipt. Het meest nog knapte ik af op zijn kleding. Wat een stijve hark, deze man.

Opluchting

Natuurlijk heb ik mijn best gedaan er iets van te maken. We hebben zelfs nog een keer seks gehad. En toen ik mijn ogen stijf dichtkneep, kwam onze romance weer even tot leven. Maar al snel daarna liep het niet meer. Op de een of andere manier was de magie tussen ons compleet weg. Zelfs met bier op bleef het stroef. Na de tweede nacht, waarin we ongemakkelijk van elkaar lagen afgedraaid, heb ik gelogen dat ik onverwacht naar mijn werk moest. En toen ik aan het eind van de middag terugkwam – ik had klagend bij mijn beste vriendin gezeten – bleken Francesco en zijn rolkoffer verdwenen. Wat een opluchting zeg. Ik ben meteen gaan stappen met mijn bestie en na afloop heb ik, met hangende pootjes, mijn minnaar gebeld. Die moest smakelijk lachen toen ik mijn verhaal vertelde. ‘Kom hierheen,’ zei hij, en dat heb ik meteen gedaan.”

Tekst: Lydia van der Weide
Foto: Getty Images

Meer persoonlijke verhalen lezen? Neem nu een abonnement op Vriendin.