Sabine

Sabine liet de vingerafdruk van haar overleden man tatoeëren

Sabine (32, geen relatie) is de moeder van Jaylinn (9), Denley (7), Skylar (5) en Djezzley (4). Vijf jaar geleden overleed haar man. Ze liet voor hem een tattoo zetten.

Plotseling overleden

“Mijn man had een hele sleeve op zijn arm, ik had alleen een kleine tattoo op mijn pols. Ik vind tattoos mooi, maar ik was altijd bang dat ik erop uitgekeken zou raken. Totdat Danny plotseling overleed door een bedrijfsongeval. Dat gebeurde vijf jaar geleden, ik was in verwachting van ons vierde kind. We wisten net dat het een meisje werd en Danny en ik hadden ook al samen de naam bedacht. Nog steeds denk ik: er zijn zoveel slechte mensen op de wereld, waarom moest juist mijn man dit gebeuren?”

Tattoo met vingerafdruk

“Nadat Danny was overleden, wilde ik toch graag een tattoo. Eigenlijk wilde ik een infinity-teken met een hart en daarin met de namen van mijn kinderen. Bij de tattooshop zeiden ze dat dat een enorm geprop zou worden met die vier namen. Zij maakten een nieuw ontwerp en ik dacht meteen: dit wil ik. Het is heel anders geworden dan ik in mijn hoofd had, maar ik vond ‘m zo mooi. In het hart staat de vingerafdruk van mijn man.”

Geen dag spijt

“Mijn tattoo zit aan de binnenkant van mijn arm. Ik zie ‘m dus niet continu, maar als ik ‘m wel zie, vind ik ‘m prachtig. Mensen vragen weleens of ik al toe ben aan een nieuwe relatie. Maar nee, eigenlijk niet. Ik heb het te druk met mijn kinderen, en ik ben ook zo hecht met ze dat het op dit moment niet in mijn leven past. Misschien als de kinderen wat ouder zijn, het met iedereen goed gaat en ik geen oppas meer nodig heb om de deur uit te gaan. Het moet op je pad komen, denk ik. Ik hou er wel van om gezellig uit te gaan met mijn vriendinnen, maar daar blijft het bij. Van mijn tattoo heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik raak er nooit uitgekeken, dat kan ik me althans niet voorstellen. Mijn tattoo verbeeldt onze eenheid: mijn arm, zijn vingerafdruk, onze kinderen.”

Lees ook: dit zijn de mooiste kleine tattoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen