seks zomer

Olivia: ‘Seksen in een duinpannetje stond nog altijd op mijn bucketlist’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Olivia die tijdens een weekendje weg een spannende plek vond voor een vrijpartij.

Even voorstellen

Olivia (33)
Aantal sekspartners: 25 plus
Status: woont samen, geen kinderen
Geeft haar seksleven een: 10
Frequentie: vooral rondom mijn eisprong
Favoriete standje: missionaris
Raakt opgewonden van: haar vriend
Knapt af op: vreemdgaan

Intiem

Olivia: “Ik ben in het verleden vaak verliefd geweest, maar niemand is zo leuk als Thomas. Hij ís het, wist ik meteen toen ik hem leerde kennen, bij een koppelactie van een vriendin die ik eeuwig dankbaar zal blijven. Dat had vooral met Thomas’ uitstraling te maken. Hij is zo’n man bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ik ben trots dat hij nu bij mij hoort. En dat we proberen een gezin te stichten. Daar zijn we al een paar maanden mee bezig en het maakt de seks extra intiem. We hebben nóg vaker zin. Zeker op de dagen dat het raak kan zijn. Dan kan ik bijna niet van Thomas afblijven, al weet ik natuurlijk dat te vaak seks ook weer niet handig is.

Ondeugend plannetje

Vorige week waren we een paar dagen aan de kust. We hadden spontaan een hotelletje geboekt, blij dat het onverwacht zulk mooi weer was. Voor de eerste avond had ik een romantisch programma in gedachten, maar helaas voelde Thomas zich niet helemaal fit. De volgende ochtend moesten we ons haasten voor het ontbijt en kwam het ook niet meer van seks. Tijdens een wandeling langs de zee, hand in hand en helemaal happy, beloofden we elkaar: vanavond maken we er een feestje van. Maar we hebben de avond helemaal niet gehaald. Na een tijd lopen kwamen we aan op een naaktstrand en daar zijn we neergeploft.

En terwijl we dicht tegen elkaar lagen te zonnen, te kletsen en te soezen, kreeg ik een ondeugend plannetje. Want was is er nu leuker dan vrijen in de openlucht? Thomas en ik hadden dat nog nooit gedaan, we zijn nog geen jaar bij elkaar. Dan moest het er nodig van komen, vond ik. Bovendien stond seks in een duinpannetje bij mij nog altijd op mijn bucketlist. Ik hoefde niet veel moeite te doen om Thomas er warm voor te maken. We pakten onze spullen en wandelden verder het strand op, richting de duinen. Giebelend en een beetje zenuwachtig. Het was niet druk op het strand, maar toch: zou iemand in de gaten hebben wat we van plan waren? We zouden toch niet betrapt worden straks? Voor de zekerheid zijn we een heel stuk de duinen ingelopen. Tot we het perfecte duinpannetje vonden. Als een kommetje, klein en zonder begroeiing. Daar hebben we onze handdoeken neergelegd.

Benen in de lucht

Even voelde het ongemakkelijk en gepland. Maar toen we begonnen te zoenen, gingen we al snel helemaal in elkaar op. Ik kan echt niets verzinnen wat fijner is dan Thomas op en in me voelen. Met alleen het geluid van de wind en wat meeuwen boven ons bereikten we allebei een orgasme. Ik met mijn benen in de lucht. Daarna schoten we in de lach. We did it! Het was met stip ons spannendste vrijpartij ooit. Later hebben we ons schoongespoeld in de zee. Koud dat het was! Maar in de zon was het daarna weer heerlijk. En het leukste is dat ik nu al een paar dagen overtijd ben. Nou ben ik dat wel vaker, dus het zegt nog niets. Toch hoop ik stiekem dat het raak is. Dat zou toch wat zijn, dat ons zo gewenste kindje in een verlaten duinpannetje is verwekt?”

Tekst: Lydia van der Weide

Meer persoonlijke verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Vriendin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.