Vrouw Laptop (1)

Milou doet aan virtuele seks: ‘Ik kreeg echt zin in deze man op het beeldscherm’

Milou had enorm veel zin om van haar vrijgezellenbestaan te genieten. Maar toen kwam corona. Gelukkig vond ze een oplossing: virtuele seks.

Weer vrijgezel

Milou: “Begin vorig jaar besloot ik een punt te zetten achter mijn vijfjarige relatie. Hoewel de breuk verdrietig was, verheugde ik me stiekem alweer op het single leven. Ik hou van flirten en had zin om mijn liefdesverdriet te vergeten in de armen van een leuke man. En het liefst een heleboel! Het liep anders: corona. Opeens zat ik in mijn eentje thuis. Door de week, met de ene saaie zoommeeting na de andere, en ook in het weekend, want uitgaan was er niet meer bij. Daar gingen al mijn wilde plannen. Zo jammer.”

Online flirten

“Mijn leven werd zo eentonig dat ik als verzetje maar vaak porno keek. Dat kan ik erg van genieten en ik ben altijd verzekerd van een fijn hoogtepunt. Maar op den duur verveelde dat ook. Seks in je eentje, daar is toch niet veel aan. Dus op een dag meldde ik me aan op Tinder. Een echte date zag ik nog niet zitten, ik werd best bang van al die besmettingen. Maar een beetje online flirten kon best. Nou, dat heb ik geweten: binnen een week had ik seks met iemand. Via Zoom!”

Beeldbellen

“Paul en ik waren sinds onze match veel aan het chatten. Ook hij had al tijden niemand meer in bed gehad en de toon van onze gesprekken werd al snel pikant. We zaten elkaar steeds uit te dagen en ondeugende voorstellen te doen. Omdat ik erg benieuwd naar hem was, had ik voorgesteld om via beeldbellen verder te kletsen. Ik stuurde hem een zoomuitnoding. Daar zaten we dan, allebei voor het scherm, op een zaterdagavond, met een biertje bij de hand. Ik vond het ongemakkelijk, ik had nog nooit eerder een date gehad op deze manier.”

Heel erg opgewonden

“Maar het wende best snel. En eerlijk is eerlijk: Paul was erg aantrekkelijk. Op een gegeven moment begon hij me onder het praten appjes te sturen, met voorstellen als laat je beha eens zien. Eerst reageerde ik daar niet op, tot tot ik opeens met een uitgestreken gezicht mijn truitje omhoog trok en hem een stukje van mijn kanten beha liet zien. Zo ging het steeds verder en tot mijn eigen verbazing raakte ik er heel erg opgewonden van. Ik kreeg echt zin in deze man op het beeldscherm. Uiteindelijk hebben we gelijktijdig gemasturbeerd. Hij liet zichzelf daarbij helemaal zien – ik deed dat niet, zomaar bloot voor de camera gaan, leek me niet verstandig. Maar het was hartstikke lekker.”

In het echt

“We hebben het vaker gedaan en nu, een jaar verder, zijn er nog zes mannen bij gekomen met wie ik virtuele seks heb gehad. Slechts twee van hen heb ik ook in werkelijkheid in mijn armen gehad, de anderen waren alleen online seksbuddies. Het is echt superleuk en bevredigend om op afstand fantasieën te delen en samen seks te hebben. En als het echt naar meer smaakt, is een date zo gepland.

Want ja, er gaat natuurlijk toch niets boven seks in real life. Veel liever dan mijn eigen vingers voel ik de vingers van iemand anders. En flirten  ‘in het echie’ is toch ook het allerleukste. De ruimte scannen, oogcontact, glimlachen, het eerste knikje… Ik kan niet wachten tot de wereld weer normaal is en we weer lekker kunnen uitgaan, dansen en feesten. Maar tot die tijd vermaak ik me prima op deze manier. Beter online seks dan helemaal geen seks!”

Lees ook: Jasmine werd betrapt op seks in het huis van haar vriendin

Foto: Getty Images