Seks

Mascha: ‘Ik heb een affaire met een getrouwde topvoetballer’

Mascha (27) is single. Of nou ja… Wat niemand weet, is dat ze al anderhalf jaar een geheime relatie heeft met een profvoetballer, die bovendien getrouwd is en kinderen heeft.

Mascha: “Als ik hem op televisie zie voetballen, fladderen er miljoenen vlinders in mijn buik. Ik let alleen op hem, op zijn acties, zijn spel, zie verder niets van de wedstrijd zelf. Het maakt me geen bal uit of het team wint of verliest. Ik kijk met een gevoel van liefde en bewondering naar die ene man op het veld. Stiekem, want mijn omgeving mag niets weten, men ziet in mij niets meer dan een fanatieke voetbalsupporter.
Dat is mijn kanjer, mijn minnaar, denk ik dan trots. Terwijl er natuurlijk officieel niets van mij bij is. Ik ben een passant in zijn leven. Iemand met wie hij het nu leuk heeft en we weten allebei niet voor hoe lang. Maar dat belet me niet er nu extra van te genieten. Van zijn bezoekjes, aandacht en lichaam.
Elke week komt hij na zijn wedstrijd langs. Vaak rond middernacht als de hele straat donker is en hij ongemerkt binnen kan glippen. Hij parkeert zijn dure wagen standaard een paar straten verderop. Meestal blijft hij twee à drie uurtjes bij mij, lang genoeg om uitgebreid van elkaar te genieten en ook nog binnen een redelijke termijn voor zijn vaste excuus: nog even een borreltje gedaan met zijn teammakkers.”

Afkopen bij de juwelier

“De laatste keer was hij een hele nacht bij me. We vierden met een fles prosecco dat we al zeventien maanden ‘verkering’ hadden en hij bleef lang genoeg, zodat de alcohol uit zijn bloed was. Toen hij zich aankleedde en de vogels buiten alweer floten, keek hij op het scherm van zijn telefoon en zag dat hij veertien keer was gebeld. Door zijn vrouw. Zijn mobiel stond op stil en hij had dus niets gehoord. Met een vette grijns zei hij: ‘Ik zal zeggen dat mijn batterij leeg was. Maar dat wordt morgen weer even langs de juwelier om het goed te maken.’
Het is zijn vaste manier om de tijd met mij, thuis af te kopen. Zijn vrouw weet niet bij wie hij is of wat hij uitspookt, maar vermoedt wel dat hij buiten de lijntjes kleurt. Ze is ook niet gek. Mijn minnaar zit 24/7 op zijn telefoon en neemt deze zelfs mee de badkamer in als hij gaat douchen. Hij is daarbij een echte stapper en bijna elk weekend een paar uur van de radar. Wat denkt ze dan dat hij doet? Slapen in zijn auto (ook vaak een smoes) of de hele nacht poolen?! Zo naïef zal ze niet zijn.
Blijkbaar accepteert zij dat hij vreemd gaat. Is dat een van de nadelen aan het leven dat ze kan leiden, dankzij zijn riante salaris. Zij leeft echt het leven aan de bovenkant als voetbalvrouw. Zij werkt niet, is druk met de opvoeding van hun twee kinderen. Ze draagt dure zonnebrillen, heeft een inloopkast met designertassen, gaat elke week naar de kapper en schoonheidsspecialiste en luncht regelmatig met vriendinnen. Ze heeft haar moeder in huis wonen en ook nog een nanny. Een zorgeloos leven, vindt ook mijn minnaar.”

Schaduwvrouw

“Mijn leven met haar man speelt zich af in de schaduw. Ik mag gebruik maken van de gestolen uurtjes, de kruimels tijd die hij over heeft naast het voetbal en zijn gezinsleven. Ik ben puur voor het plezier. Zo zegt hij dat ook echt. Bij mij kan hij zichzelf zijn, lekker met mijn kat op schoot en een biertje op de bank hangen, klagen over verlies of zijn rol als wissel of blij zijn met winst. Plus urenlang seksen. Dat is ook de grootste reden waarom hij langskomt, dat weet ik heus wel. Hij bezoekt me niet, omdat hij verliefd op mij is, ook daar is hij eerlijk in. Hij vindt me leuk en lief en aardig, maar zijn hoofddoel is seks. Zonder gedoe.
Voor mij zit het verhaal heel anders in elkaar. Ik ben echt smoorverliefd op hem. Al sinds ik hem voor het eerst zag, toen nog op tv, heb ik een crush op hem. Ik volgde hem in het stadion en was zwaar onder de indruk toen ik hem zag in het uitgaansleven.
Omwille van de privacy van mijn minnaar kan ik niet vertellen waar dat was. Alleen dat het een Nederlandse stad is. Ik kan ook niet vertellen hoe hij heet of voor welke club hij speelt en welke nationaliteit hij heeft. Hij zal het echt niet waarderen als ik dit allemaal vertel en ik heb ook geen zin in een rechtszaak. Zijn dubbelleven moet geheim blijven. Voor iedereen. Niet alleen voor zijn vrouw en familie, maar ook de club en de supporters. Slechts een ploeggenoot van hem weet ervan. Maar deze man is heel discreet, want hij heeft zelf ook een liefje buiten de deur.
Toen ik mijn Mister X zag staan in een grote discotheek, herkende ik hem meteen van tv. Ik had twee Pornstar Martini’s op en was een beetje aangeschoten. Ik liep brutaal op hem af en sprak hem aan met de woorden: ‘Jij en ik gaan zo zoenen.’ Hij moest enorm lachen en bood me een drankje aan. Hij sloeg meteen z’n arm om me heen en toen hij me aankeek, smolt ik. Zo’n ontzettende knappe vent! En dat denk ik nog steeds. Elke keer als hij bij me is, ben ik zwaar onder de indruk van zijn gespierde lichaam en trots dat deze man bij mij in bed ligt.”

Dubbel dubbelleven

“Maar niet alleen hij lijdt een dubbelleven, ook ik. Mr X wil namelijk niet dat iemand in mijn omgeving weet dat wij een affaire hebben. Op slechts een vriendin na houd ik het voor mijn omgeving verborgen. Zij was er die avond van de ontmoeting bij. Zij was er ook getuige van dat we uiteindelijk een half uur hebben staan zoenen en dat hij later die nacht bij mij in de taxi stapte.
Mijn ouders, broer en andere vriendinnen weten van niks. Ik hoef er in principe ook niet heel veel om te liegen, want ik zie hem alleen in de nacht. Weinig risico om dan spontaan gestoord te worden. Het enige waar ik wel regelmatig opmerkingen over krijg, is wanneer ik nou eindelijk een vriend krijg. Vooral op familieverjaardagen hoor ik: ‘Ik snap niet dat zo’n knappe vrouw als jij nog steeds niemand heeft’. Dan denk ik: je moest eens weten met wie ik de hele dag zit te appen. Wie straks na deze verjaardag nog bij mij langskomt en met wie ik de meest wilde, gepassioneerde seks heb!
Maar dat vertel ik uiteraard niet. Zeker niet aan mensen die dezelfde voetbalclub aanhangen als ik. Ik knik meestal maar wat, zeg dat ik kieskeurig ben of gewoon de juiste nog niet tegengekomen. In principe zou mijn minnaar wel de juiste partner voor me zijn, want ik vind hem echt heel erg leuk, alleen weet ik niet of ik zo’n leven aan zou kunnen. Ik zou bij hem altijd over m’n schouder kijken. Hij heeft me al eerder verteld dat ik niet zijn eerste minnares ben. Hij heeft al vaker een vriendin erbij gehad. Dat maakt ook dat ik me minder of eigenlijk niet schuldig voel tegenover zijn vrouw. Hij is hierin de ‘slechte’, hij bedriegt haar. Dat ik het nu ben, wil niet zeggen dat het door mij komt. Ik weet niet eens zeker of ik exclusief ben en hij er niet nog een andere minnares op na houdt, al lijkt me dat lastig te combineren. Maar als ik het zou uitmaken, ruilt hij me zo in voor een nieuwe vlam, daar ben ik heilig van overtuigd.
Zijn vrouw kent hij al vanaf zijn vijftiende. Hij vindt haar een fantastische moeder en een representatieve echtgenote naast hem, maar hij is niet meer verliefd op haar. In zijn positie is scheiden niet handig, dat zegt hij ook eerlijk. Hij moet er niet aan denken dat hij naast het voetbal alles thuis alleen moet regelen. Of dat hij dan aan co-ouderschap moet doen met zijn kinderen. Daar heeft hij helemaal geen tijd voor.
Ze hebben een soort verstandshuwelijk. Tenminste, dat beweert hij, ik heb geen idee of dat ook echt zo is. Hij zegt dat ze maar eens per maand seks hebben en dat dat voor hem als een moetje voelt. Dat ze vrij koel is tussen de lakens en alles gelaten ondergaat. Maar dat kan ik niet checken, want is dat niet de smoes van elke vreemdgaande man?
Wel weet ik dat hij enorm gepassioneerd is en het heerlijk vindt om meerdere keren per avond te vrijen en dan zijn hele trukendoos opent om mij te plezieren. Bij andere vriendjes moest ik altijd veel moeite doen om in de stemming te komen, maar als deze man me alleen maar aanraakt of aankijkt, word ik al opgewonden. Soms doe ik de deur open, kust hij mij en halen we mijn slaapkamer niet eens. Dan zijn we haverwege de trap al gestrand en lig ik halfnaakt op de onderste treden.”

Geen toekomst

“Gemiddeld zie ik hem twee keer in de week. Mijn grote voordeel is dat ik een trimsalon aan huis heb en zelf mijn tijd kan indelen. Soms gaat hij op trainingskamp en dan nodigt hij me stiekem uit in zijn hotel. Dan sluip ik als een dief door de nacht door de gangen van het hotel, om even met hem samen te zijn.
Af en toe zorgt hij dat we echt een hele nacht samen kunnen zijn. Dan boekt hij een kamer ergens vlakbij de voetbalclub en zegt tegen zijn vrouw dat hij rust nodig heeft om zich voor te bereiden op een wedstrijd. Of hij verzint weer dat hij te lang is wezen stappen en in zijn auto zijn roes heeft uitgeslapen. Die vrijheid koopt hij daarna af met een cadeau voor haar. Hij is namelijk erg gul. Hij geeft me naast goede seks en nachtelijk plezier, ook veel aandacht, cadeautjes en gezelligheid. Ik heb een gesigneerd voetbalshirt, dat ik verstopt heb in mijn kast, en mooie lingerie van hem gekregen en soms geeft hij me een kaartje voor een uitwedstrijd.
Dat ik met Mr X geen toekomst heb, weet ik ook wel. Dit eindigt zodra hij mij zat is, of zijn dubbelleven uitkomt of er weer iemand anders op zijn pad komt. Of als ík ineens de liefde van mijn leven vind. Maar dat laatste lijkt me sterk. Ondertussen tellen de weken, maanden door en zijn we nu al anderhalf jaar verwikkeld in een soort van relatie. Er is nu toch niemand anders in mijn leven. Niemand die in de wacht staat, omdat ik met hem aan het daten ben. Dus zolang ik geen alternatief heb, wil ik hem ook niet ‘wegdoen’ en geniet ik van deze affaire.”

Tekst:  JM Journalistieke Producties. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd, De echte namen zijn bekend bij de redactie.​​​​​​
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.