seks

Luna: ‘Tijdens dat trio had ik maar oog voor één man…’

“Vanaf het moment dat ik single werd, drie jaar geleden, geniet ik van het leven in al zijn facetten. Ik ben jong, val in de smaak bij het andere geslacht en hou van experimenteren – ik ben best kinky. Never a dull moment dus.”

Nog geen vaste relatie en kinderen

“Ooit wil ik een vaste relatie en kinderen, maar dat past nu niet in mijn leven. Daarom speel ik op safe en date ik mannen die zich ook nog niet willen binden. Of mannen die al getrouwd zijn… Niet zo netjes, ik weet het, maar de verantwoordelijkheid ligt toch echt bij hen, vind ik. Dat dit ook weleens pijn kan doen, ontdekte ik onlangs bij een onvergetelijk seksavontuur: ik werd verliefd. En dat had ik, zeker in die setting, nooit zien aankomen.

Getrouwde minnaar

Mijn getrouwde minnaar Jimmy, die ik al een jaar eens in de maand in een hotel trof, had een trio geregeld. Hij wist dat ik daar al heel lang van droomde. Hij had een vriend uit het andere stad over de vloer, die ook wel zin had in een verzetje.

Ze wachtten me op in een hotelkamer. Jimmy had me verzekerd dat zijn vriend leuk was, maar ik had niet verwacht dat ik Oscar zo aantrekkelijk zou vinden. Ik kreeg op slag knikkende knieën. Ik had gezegd dat ik een striptease zou doen, maar dat durfde ik plotseling toch niet. Liever wilde ik eerst even praten. Oscar bleek niet alleen knap, maar ook supersympathiek.

Veel meer op Oscar gefocust

Er ontstond een fijne, ontspannen sfeer en toen Jimmy me begon uit te kleden, voelde ik al snel ook de handen van Oscar. Toen zijn gezicht dicht bij het mijne was, verdronk ik in zijn ogen. Ik had verwacht dat ik helemaal zou opgaan in het trio, maar merkte al snel dat ik veel meer op Oscar was gefocust dan op Jimmy. Sterker nog, Jimmy voelde eigenlijk als te veel. Ik had ook amper zin om hem te zoenen, omdat ik dan het contact met Oscar verloor.

Ik probeerde het heus nog een tijdje. Dit was immers al zolang mijn droom. En ik kon het toch niet maken om mijn vaste minnaar, die dit geregeld had, geen aandacht te geven? Maar wat was ik opgelucht toen Jimmy op een gegeven moment zei dat hij naar zijn vrouw moest. ‘Jij kunt wel blijven als je wilt’, zei hij tegen Oscar – en die zei geen nee.

Magisch

Hierna begon de nacht pas voor mij pas echt. Wat hebben wij gevreeën. Onze lichamen pasten zo goed bij elkaar, het was bijna magisch. We hebben ook veel gepraat en toen het de volgende ochtend tijd werd om te vertrekken, hadden we geen minuut geslapen. Ik voelde me tot over mijn oren verliefd!

Maar ik wist toen allang dat Oscar ook getrouwd was. En van een avontuurtje als dit echt geen gewoonte wilde maken. ‘Hoe leuk je ook bent, ik zie jou als een eenmalige uitspatting’, zei hij bij het afscheid. Au.

Tevergeefs gehoopt

Ik heb nog weken tevergeefs gehoopt dat ik toch iets van hem zou horen. Dat ook hij mij niet uit zijn hoofd kon zetten. En van Jimmy hoor ik niets meer: ik denk dat hij heel goed aanvoelde dat hij voor mij had afgedaan toen ik Oscar ontmoette. Dus nu rest mij alleen nog soloseks, want zin in andere scharrels heb ik niet. Door Oscar weet ik weer hoe verliefdheid voelt. Dus misschien moet ik me gaan openstellen voor mannen met wie het echt wat kan worden.”

Tekst: Lydia van der Weide.
Illustratie: iStock. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd, de echte namen zijn bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen