Seks

Lindy heeft een knipperlichtrelatie: ‘Onze beste seks is goedmaakseks’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Lindy, die een ingewikkelde knipperlichtrelatie heeft met Jurjen.

Even voorstellen

Naam: Lindy (27)
Kinderen: geen
Status: woont (meestal) samen
Aantal sekspartners: 13
Frequentie: ligt aan de status van de knipperlichtrelatie
Favoriete standje: 69
Raakt opgewonden van: goedmaakseks
Knapt af op: opgeblazen torso’s
Geeft haar seksleven soms een 9, andere keren een 1

Geen eenduidig seksleven

“Jurjen en ik hebben niet bepaald een stabiele relatie en dat zie je terug in het cijfer dat ik voor ons seksleven geef. Want eigenlijk kan ik daar niets eenduidigs over zeggen. Op momenten dat het goed loopt tussen ons en we net een vurige, liefdevolle nacht achter de rug hebben, vind ik dat we een dikke negen verdienen. Maar wanneer Jurjen al een week van me afgedraaid ligt, of, erger nog, ik lange tijd niet eens weet wat hij uithangt, is een één nog te hoog.

Knipperlichtrelatie

Jurjen en ik zijn zo’n stel dat niet zonder, maar ook niet met elkaar kan. We hebben nu drie jaar een knipperlichtrelatie. Ik leerde hem kennen op een festival en het klikte meteen. Qua humor zaten we helemaal op één lijn, we lagen de hele tijd dubbel. En we konden ook nog eens heerlijk seksen. Helaas bleken we op andere vlakken minder te matchen. Toen hij hoteldebotel bij me introk, vochten we elkaar al snel de tent uit. Er zijn namelijk veel dingen waarin we anders zijn. Zo ben ik een rommelkont, terwijl Jurjen super netjes is. Ik heb het hart op de tong, hij pot juist alles op. En als hij boos is, sluit hij zich af. Ik ben meer het type van kortstondig exploderen en dan weer afzoenen. Een van de weinige dingen waarin we wél overeenkomen, is onze koppigheid.

Ingewikkeld

Dit alles maakt onze liefde ingewikkeld. Als het goed gaat, hebben we het geweldig en voelen we ons erg verbonden. Maar zodra het clasht, is het alsof we op een andere planeet zitten. Wat Jurjen op zo’n moment vaak doet, is weglopen. Dan gaat hij bij een vriend logeren en lig ik alleen in ons grote bed waar we de nacht ervoor nog de sterren van de hemel vreeën. Als het meezit, komt hij een dag later weer thuis, maar hij is ook wel eens zes weken weggebleven.

Seksleven

Logisch dat dit zijn weerslag heeft op ons seksleven. Zitten we in een rustige periode, dan is het erg fijn in bed.  Dan schuiven we haast elke avond naar elkaar toe, want we vinden elkaar nog steeds erg aantrekkelijk. We zijn dol op standje 69 en verzinnen ook altijd nog weer nieuwe dingen om te doen. Maar is er ruzie, dan liggen we dagen- of wekenlang met onze rug naar elkaar toe. Soms kruip ik dan in een opwelling tegen hem aan, omdat ik hem mis en denk: dit slaat toch nergens op? Maar als hij dan reageert alsof ik een vies insect ben, ontplof ik.

Goedmaakseks

In dergelijke periodes heb ik alleen maar soloseks, als Jurjen de deur uit is. Gek misschien, maar dan fantaseer ik toch altijd over hem, hoe boos ik ook op hem ben. Onze beste seks is de goedmaakseks. Wanneer het ons lukt om de ijzige sfeer te doorbreken, we elkaar huilend in de armen vliegen en afspreken dat we ons nooit, nee echt nooit, meer zo kwaad gaan maken, gaat ons geknuffel vaak snel over in een vrijpartij. Op zulke momenten geef ik onze seks zelfs een tien. Dan is er niets dan passie en vuur en verscheuren we elkaar als wilde tijgers. Kon het altijd maar zo zijn… Maar die tien kan kennelijk niet zonder de een.”

Tekst: Lydia van der Weide
Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Anoniem
    Lotte -
    Het klinkt niet als een gezonde relatie. Een knipperlichtrelatie is een giftige relatie.
    Beantwoorden